Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Go Green

Go Green – Pas på naturen

Go Green er et bæredygtigt miljøprogram, der har to primære målsætninger: at genskabe det filippinske økosystem og samtidig bevare den lokale industri, der fremstiller mode-accessories. Go Green er baseret på et initiativ grundlagt af FAME Foundation (Fashion Accessories Manufacturer & Exporters Foundation Philippines) og de lokale myndigheder for miljø og naturressourcer i region VII, også kaldet DENR-VII.

Go Green-programmet sigter efter, at så stort et areal som muligt af skovområdet genplantes. De plantede træer er af arten mamalis (pangantoan), som er den foretrukne materialekilde til fremstilling af accessories.

’Grønne smykker’ som kriterium

Filippinerne vil gerne ses som leverandører af ’grønne smykker’ i Asien. Denne positionering afhænger naturligvis i høj grad af, hvordan det filippinske økosystem behandles, og om der kan høstes råvarer herfra. Go Green sikrer, at disse ressourcer er bæredygtige, og fremmer samtidig den sociale ansvarlighed blandt medlemmerne.

Allerede ved opstarten af den filippinske mode-accessory-industri i 1970'erne blev der gjort en indsats for kun at bruge naturlige og lokale materialer fra hele øgruppen. I dag, hvor økologiske smykker oplever tiltagende popularitet i hele verden, vil man på Filippinerne forsvare og styrke øernes image som producenter af ’grønne smykker’. Det går hånd i hånd med den bæredygtige brug af landets naturressourcer.

Med Go Green kan de filippinske producenter og eksportører altså bidrage til bæredygtig og skånsom udnyttelse af ressourcerne og samtidig også fremme den sociale ansvarlighed hos virksomhederne i branchen.

Ved køb af denne halskæde støtter du dette skovrejsningsprojekt.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk