Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Gerry Weber

Gerry Weber
Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

GERRY WEBER – netop din (life)style

Eksklusiv, stilfuld og modebevidst, det er den eksklusive damemode fra GERRY WEBER. Dette mærke er især kendt for elegant design, men også for sine alsidige styles, farver, mønstre og ekstravagante detaljer, som mærket GERRY WEBER bruger til sin livsglade og moderne chikke stil. Hos GERRY WEBER finder du en alsidig kollektion med forskellige individuelle modeller, der passer perfekt til din personlige lifestyle, fra casual til festlig og altid med et godt forhold mellem pris og kvalitet. Her finder du trendy citymode og sporty fritidstøj samt repræsentative business-outfits, et stort udvalg af elegante kjoler, nederdele og skjorter, smarte bukser og jeans, bluser med halvlange ærmer og skjortebluser, jakker, frakker og meget mere.

Kollektioner til kombinationsgarderoben
Moden fra GERRY WEBER understreger brugerens personlighed og kan altid kombineres alsidigt, da alle delene matcher. Det garanterer absolut stilsikkerhed i kombinationsgarderoben. Den eksklusive og feminine stil fra GERRY WEBER afspejler sig i alle kollektionerne, og hver eneste model udmærker sig ved sine ekstravagante detaljer og fine forarbejdning. Dertil kommer det tidløse design, den udsøgte kvalitet med lang levetid og de dejlig komfortable snit.

Gerry Weber Gerry Weber

Ansvarlighed
GERRY WEBER har fokus på fair og bæredygtig produktion af mode samt på ansvaret for både medarbejdere og leverandørernes medarbejdere. Virksomheden er medlem af Business Social Compliance Initiative, der arbejder for at sikre menneskerettigheder, social standarder og fair lønninger.

Historie
Historien bag det tyske modemærke GERRY WEBER begynder i 1973 med produktion og salg af bukser til modebevidste kvinder. Virksomheden udvidede lidt efter lidt produktionen og fremstiller i dag hele paletten af dametøj, undtagen lingeri. Engagementet i tennissporten var med til at skabe succes for mærket. En sponsoraftale med Steffi Graf gjorde mærket GERRY WEBER kendt i hele verden. Og så afholder virksomheden hvert år den eneste tyske ATP-turnering på græs i GERRY WEBER Stadion.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk