Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

The Good Cashmere Standard®

The Good Cashmere Standard®

THE GOOD CASHMERE STANDARD®: Verdens første uafhængige standard, der garanterer bæredygtig kashmirproduktion: høj dyrevelfærd, økologisk og socialt ansvarlig.

'THE GOOD CASHMERE STANDARD®' er et internationalt dyrevelfærdsmærke udstedt af AbTF (Aid by Trade Foundation), som er udviklet i samarbejde med vores kashmireksperter. Det er verdens første uafhængige kashmirstandard, som anvendes internationalt for at beskytte kashmirgederne. Denne standard skal fremme dyrevelfærd og miljøbeskyttelse samt sikre bedre arbejdsvilkår for de mennesker, der arbejder med kashmirgederne.

Vi sætter nye standarder

The Good Cashmere Standard® fra AbTF (Aid by Trade Foundation) sætter nye standarder for dyrehold og produktion af bæredygtig kashmir. Kvalitetsmærket følger tre hovedprincipper: fremme af dyrevelfærden i kashmirproduktionen, støtte til landmænd med kashmirgeder for at sikre dem en bæredygtig indkomst samt beskyttelse af miljø og natur. Standarden er udviklet i samarbejde med vores kashmirekspert Heike Hillebrecht. For det arbejde blev vi og kashmirleverandøren Artwell i 2020 nomineret til den tyske bæredygtighedspris i kategorien 'virksomhedspartnerskaber'.

Udviklet af eksperter fra branchen

The Good Cashmere Standard® er udviklet med deltagelse af dyrebeskyttelseseksperter og brancheeksperter. Standarden bliver regelmæssigt kontrolleret og revideret ud fra resultaterne af auditeringen samt ny, relevant videnskabelig viden. Enkelte kriterier for denne standard kan ændres eller præciseres uden for den formelle kontrol- og revisionsproces, hvis der opstår problemer med at implementere disse kriterier, hvis der udvikles nye teknologier, eller man opnår ny videnskabelig viden.

Himmelsk blød strik

Se kashmirmoden

Det eksklusive mærke: The Good Cashmere Standard®

Vores kashmir i luksuskvalitet er fremstillet bæredygtigt og med fokus på dyrevelfærd. Den enestående eksklusive kvalitet af vores kashmir er således uforandret, og det fremgår af det sorte kvalitetsmærke. Det garanterer, at fibrene er maks. 15,5 micron, deres længde er 34–36 mm, og at der udelukkende anvendes udsøgt uld fra hvide kashmirgeder. Se efter hjertet med geden på sort baggrund.

Til gavn for dyrevelfærden

Dyrevelfærden er kernen i the Good Cashmere Standard®, og derfor indeholder den de fem krav, der er defineret af Farm Animal Welfare Council. Her kræves det, at dyrene ikke sulter og tørster, ikke lider, ikke har smerter, ikke har skader og holdes sygdomsfrie. Dyrene skal desuden kunne leve under for dem normale forhold uden angst og stress. The Good Cashmere Standard® kan yde et stort bidrag til at forbedre dyrevelfærden blandt kashmirgeder.

Side om side med kashmirbønderne

Ud over dyrevelfærd skal bønderne sikre, at alle personer, der arbejder med gederne, er uddannet og kompetente inden for faget. Der stilles desuden krav om, at den anvendte landbrugspraksis beskytter jorden og ikke påvirker miljøet negativt. Standarden definerer derudover også sociale kriterier både for små og store dyrehold. Disse kriterier regulerer emner som rettigheder for børn og arbejdere, ligeberettigelse, korrekt betaling samt arbejdsmiljø og -sikkerhed. Ved at arbejde side om side med bønderne ønsker vi at opnå vidtrækkende, væsentlige og løbende forbedringer.

Skønne stunder

Opdag kashmirmode

Til gavn for miljøet

Beskyttelse af det miljø, hvor kashmirgederne, bønderne og landbrugskooperativer lever, er et af de centrale mål for the Good Cashmere Standard®. Det er et af standardens vigtigste principper, at dyrehold med kashmirgeder ikke må have en negativ indvirkning på miljøet – især jorden og biodiversiteten. Standarden indeholder desuden kriterier for ansvarlig brug af gødning og pesticider, med en klar definition af, hvornår og hvordan disse midler må anvendes.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk