Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

GANT

Gant
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

GANT – elegant og afslappet stil

GANT er eksklusiv, enkel mode til stil- og kvalitetsbevidste mænd. Mærket, der blev grundlagt i 1941 i Connecticut på den amerikanske østkyst, har en stil, der afspejler den amerikanske lifestyle og looks fra de amerikanske colleges og universiteter, der er præget af glæden ved holdsport som baseball, lacrosse, sejl- og rosport. Gant nyfortolker det traditionelle college- og campus-look i en elegant europæisk stil og kombinerer afslappede og sporty design med klassiske og elegante detaljer.

GANT sætter kulør på tilværelsen
Efter at hvide skjorter uden mønstre gennem årtier har domineret herremoden, brød GANT modigt med den kedelige trend og satte farve på. Siden da tilbyder mærket GANT ikke kun friske, farverige design, men også klassiske ternede og stribede skjorter samt Oxford-skjorter i 100% bomuld og den typiske button-down-krave. Andre signaturelementer er kraveform, strop, wienerlæg, knap på bagsiden af kraven samt strop med knap.

Gant Gant

Mærkets kendetegn: Kvalitet
Mærket GANT's varemærke, en lille diamant med et ’G’ i skjortens søm forneden, er udtryk for mærkets kvalitetsfilosofi, der fra starten satsede på eksklusiv forarbejdning, førsteklasses materialer, lang levetid, perfekt pasform og fine stoffer. Og det gælder naturligvis ikke kun for skjorterne. Strikbluser fra GANT er overbevisende bløde og lækre i finstrik med højt indhold af uld. På grund af kollektionernes klare og konsekvente stillinje kan alle delene kombineres med hinanden. Og samtidig passer fodtøjet fra GANT med det tidløse design også altid flot til ethvert look.

Fokus på bæredygtighed
Under mottoet ’Never Stop Learning’ har GANT ikke kun fokus på nye design, men også på arbejdet med at gøre produktionen mere miljøvenlig og bæredygtig. De eksklusive produkter med lang levetid er derfor primært lavet af bæredygtigt fremstillede plantematerialer med god sporbarhed fra hele verden, og den årlige bæredygtighedsrapport informerer transparent om virksomhedens udvikling og succes på dens vej til at reducere sit grønne fodaftryk.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk