Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Gabor

Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Fodtøj fra Gabor: trendy og fantastisk bekvemt

Gabor tilbyder tidløst trendy fodtøj, der er let og bekvemt. Elegante lakpumps, feminine ballerinasko, afslappede høje sneakers eller støvletter: Fodtøj fra Gabor passer til enhver lejlighed, lige som de sporty boots fra kollektionen Camel Active.

Gabor: Et tysk mærke skriver historie

Skomærket Gabor fra Rosenheim står for pasform og fin kvalitet i forarbejdningen. Firmaet, der blev grundlagt i 1949, ledes i dag af juniorchef Achim Gabor, der har gjort firmaet til en af de førende skoproducenter i Europa. De 3.000 Gabor-medarbejdere fremstiller hver dag 32.000 sko i fabrikkerne i Rosenheim, Slovakiet og Portugal. For Gabor er det utrolig vigtigt at finde nye trends inden for skomode og omsætte dem til fodvenligt fodtøj. Der udvikles og testes 400 modeller om året. Gabor har også stor fokus på miljøvenlig produktion og har forpligtet sig til at overholde internationale sociale standarder i skoproduktionen.

Hos Gabor er der fokus på komfort og kvalitet

Gabor bruger kun de fineste skind og tekstiler kombineret med bekvemme såler. Fodtøj fra Gabor er åndbart, har støddæmpende Hovercraft-ydersåler og god plads til knyst og forfod. Gabor har viet sig til optimal pasform og tilbyder fodtøj med normal vidde F, den bredere fodvidde G og den komfortable ekstra brede komfortvidde H. Der findes også fodtøj i store størrelser i Gabors skokollektion.

Sneakers fra Gabor: Sensationelt bekvemt fodtøj fra Gabor-kollektionen

Gabor har taget den toptrendy sneakers-trend til sig og tilbyder løbesko, der er både bekvemme, sporty og velegnede til fine outfits. Sneakers fra Gabor er anatomisk formede og superlette med avanceret såleteknologi. De eksklusive løbesko fra Gabor fås med mange forskellige sålehøjder, i hvid og mange forskellige trendfarver samt designs. Ved afslappet løb beskytter svangstøtten foden mod at vrikke om, og den anatomiske skolæst giver bedre plads til forfoden. Støddæmpende EVA-skum og slidstærke ydersåler i gummi med fin profil gør disse flerkomponentsåler perfekte til bekvemt løb.

Det store udvalg af Gabor-fodtøj

Brudesko, lette sko uden hælkappe, sandaler og ballerinasko: Hos Gabor finder man al slags fodtøj. Travesko, mokkasiner, snøresko, sommer- og vinterfodtøj – alt dette er en del af sortimentet fra Gabor. Gabor har både lette sko uden hælkappe og sandaler, mokkasiner, snøresko og støvler med 'Rolling Soft'-ydersåler. Den afrundede 'Rolling Soft'-ydersål understøtter fodens rullebevægelse frem mod tåen. Det skåner ryg og led, og den stabiliserende konstruktion i siderne reducerer risikoen for at vrikke om, når man går. Ballerinasko, snøresko og vinterstøvler fra Camel Active-kollektionen er afslappede highlights i Gabor-kollektionen. De udmærker sig ved at være lavet i blødt skind med asymmetrisk fodlæst og udtagelige såler. Uanset om du er til Gabors klassikere, 'Rolling Soft'-modellerne, Camel Active-kollektionen eller sportsskoene: Gabor har passende fodtøj til enhver kvinde!

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk