Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Fynch Hatton

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

FYNCH HATTON – to live is to explore

FYNCH HATTON-mode kan kendes på dets unikke logo med silkerosetræet – det typiske træ på den afrikanske savanne. I 1998 grundlagde Roger Brandts mærket som en hyldest til briten Denys Finch-Hatton, der formåede at forbinde eventyrlyst med engelsk luksus i begyndelsen af det 20. århundrede, mens han boede og arbejdede i Afrika som safariguide, landmand og pilot. Siden dengang har mærket stået for ekstraordinær kvalitet, alsidighed, strålende farveudvalg samt perfekt pasform. Man kan altid genkende FYNCH HATTON. Hver eneste kollektion tager stadig udgangspunkt i Afrika. Det storslåede og mangfoldige kontinent er mærkets store kilde til inspiration.
Frihed, uafhængighed og selvbestemmelse. FYNCH HATTON er lig med lækker kvalitet, krævende forarbejdning og flotte detaljer. Ærlig og afslappet mode, der ville behage navngiveren Denys Finch-Hatton. Mærket har sat et mål om at tilbyde sine kunder stilfuld, lækker mode af god kvalitet til ethvert humør. De ønsker at bevare eventyrlysten og forblive fleksible og ærlige. Efter dette motto vokser sortimentet konstant og omfatter blandt andet strikvarer, skjorter og strikbluser.

FYNCH-HATTONFYNCH-HATTON FYNCH-HATTON

FYNCH HATTON – frihed til at have personlig stil. Men ikke på andres bekostning. Mode fra FYNCH HATTON består hovedsageligt af naturfibre. Ved produktionen er virksomheden opmærksomme på miljømæssige samt sociale aspekter, så som retfærdig løn, sikkerhed på arbejdspladsen og gode arbejdsforhold. Da FYNCH HATTONs inspiration tager udgangspunkt i det storslåede kontinent Afrika, deltager mærket i en del projekter, blandt andet nødhjælpsprogrammer.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk