Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

FRAPP

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

FRAPP – frisk, modebevidst, god kvalitet

FRAPP er et ungt modemærke fra München, som fokuserer på at skabe ungdommelig, moderne og aktuel plus size-mode i størrelse 42-54. Som dattermærke af det populære VIA APPIA har mærket en stor know-how og erfaring med aktuelle trends og strømninger samt viden om modebevidste kvinders ønsker og behov.
Kjoler, skjorter, strikbluser og bluser fra FRAPP i kulørte trendy farver og spændende mønstre, fascinerende print og fine strukturer. Livlige og monokrome toner pepper hverdagslooket op. Mode fra FRAPP fremhæver den individuelle skønhed i enhver kvinde. Moderigtige trendpieces kombineres med gennemtænkte, tidløse klassikere. Derved opstår alsidige komfortable styles til enhver anledning og enhver stil.

FRAPP FRAPP

For at leve op til virksomhedens sociale ansvar, bruger FRAPP i stigende grad innovative og bæredygtige materialer som ECOVERO VISKOSE by Lenzing™ eller økologisk bomuld. Størstedelen af deres designs er allerede certificeret og testet for skadelige stoffer efter OEKO-TEX Standard 100. Ved produktionen holder FRAPP sig til REACH-forordningen og undlader brug af animalske materialer som angora, pels og dun for at forbedre dyrevelfærden og undlader transport med miljøskadende fly.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk