Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

FLUFFY EARS

Fluffy Ears

Fluffy Ears står for mode fremstillet med kvalitetsbevidst stil. Oplev mode som en legeplads med plads til eksperimenter!

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

FLUFFY EARS – trendy, fræk og bekvem mode

Mode fra FLUFFY EARS. Ung, moderne mode i superbløde materialer og flotte trendfarver. Med det frække mærke FLUFFY EARS har du den perfekte scene til at lege frit med moden. Kollektionen fra FLUFFY EARS er trendy, eksklusiv og bare lidt mere cool. Afslappede jog-pants, cool cardiganer og frakker, trendy oversized- og boxy-style strikbluser er langt mere end bare mode. De er et statement, et ja til livet.

Fluffy Ears
FLUFFY EARS forvandler nye trends til luksuriøs, anvendelig mode

Er du overalt, hvor der sker noget, steder med pulserende liv? Moden fra FLUFFY EARS passer til din sporty, afslappede, coole og dynamiske stil, og den enestående cosy-strik fra FLUFFY EARS passer perfekt til din livsstil. Modellerne er lavet i kashmir eller skønne materialemiks med kashmir og silke, uld eller bomuld, så de er ekstra lette og lækre. Du foretrækker at købe dine nye favoritstrikbluser, -kjoler, -cardiganer og -strikbukser lige der, hvor de findes: i onlinebutikken under FLUFFY EARS.

Fluffy Ears Fluffy Ears
Lækker strik i trendy look!

Sortimentet fra FLUFFY EARS omfatter designmodeller, der er både trendy og individuelle, skarpe og søde. Der er mange styles og også mange trendy upgrades i fint blonde-look eller med smart degradé-farveforløb. Ud over kashmir og materialemiks med kashmir og ren ny uld, silke eller bomuld omfatter kollektionen også bekvemme jerseystoffer eller denim.

Fluffy Ears

FLUFFY EARS er anderledes, FLUFFY EARS er fræk. Du går bevidst i FLUFFY EARS for at understrege din egen stil. Vis verden, hvor flot sporty og afslappet mode kan være – mode fra FLUFFY EARS.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk