Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Fashion unlimited

Fashion unlimited

Mere mode. Flere mærker. Mere livsstil! Oplev vores nye mærkeverden med udsøgte mærker, trendmodeller og eksklusive stylingtips.

Mere mode, flere mærker, mere livsstil! I vores nye mærkeverden kan du hver måned finde nye topmærker, udsøgte trendmodeller og eksklusiv mode af den fineste kvalitet. Desuden er der stylingtips og modeinspiration med stilikonet Annette Weber, renommerede modeeksperter og internationale influencere.

Stilikonet Annette Weber

hører blandt de mest ansete modejournalister i Tyskland. I videoen præsenterer hun dig for sine Luxury Looks i den aktuelle måned. Lad dig begejstre!

Månedens mærker

Denim Days

Jeans – afslappet og moderne gammel traver. Enten som klassisk 5-lomme-buks eller stilfuld som nederdel, denim er det ideelle styling-look til ethvert outfit. Først og fremmest i det lunefulde aprilvejr. Med strikbluse og frakke får du det perfekte løglook.

-159053 -159015

La dolce Vita!

Hænge ud ved Trevi-fontænen, slentre hen over Piazza Navona, nyde solen på Peterspladsen. Med Annette kan du drømme dig til Rom – med de friske modeller fra LAURA BIAGIOTTI ROMA.

Bettina Zimmermann x SEIDENSTICKER

At være perfekt klædt på med få basics hver dag og til enhver anledning. Det er målet for og garantien i den nye Capsule-Collection fra skuespilleren Bettina Zimmermann med SEIDENSTICKER. Se de alsidige og utrolig flotte kombinationsmodeller nu.

Mærker Premium
Få en snert af luksus ind i din hverdag! Se eksklusive topmærker og udsøgte designervarer til modefans med krav, smag & klasse.
Til PREMIUM-shoppen

Cosy & Classy

Pastelfarvet himmelblå, dejlig blød jersey, lækre modeller. Sweattrenden er overhovedet ikke forbi og fremtræder i de nye forårsfarver fantastisk feminint. Alex elsker sit nye sweatsæt.

Markenoffensive BOGNER

Must haves fra BOGNER

Perfekt pasform, førsteklasses materialer, et klart defineret design og elegant sportslook forenes i moden fra BOGNER. Tidløse modeller garanterer en rolig afslappethed, den eksklusive forarbejdning garanterer dejlig komfort. Lad dig overbevise!

Markenoffensive SEIDENSTICKER

Fair Fashion von TRUE STANDARD

Smuk mode må ikke belaste vores planet unødigt. Denne overbevisning er fokus for mærket TRUE STANDARD. Med transparens, æstetik og lethed opstår der her bærbare, smarte, værdifulde og innovative kollektioner, som får modehjerter til at banke hurtigere.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk