Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Fadenmeister Berlin

Fadenmeister

Luksus hver eneste dag! Hos FADENMEISTER BERLIN kombineres eksklusive naturkvaliteter og mesterlig forarbejdning. Og deres eget pasformsystem sikrer optimal komfort.

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

FADENMEISTER BERLIN – hverdagsluksus til kvalitetsbevidste kvinder

Klassisk, utrolig elegant og i så fin kvalitet, at det ligner håndarbejde. FADENMEISTER BERLIN er et ægte luksusmærke. Som skabt til alle, der ikke synes, at flot og smart er nok.
Med dette mærke understreger du, hvad du sætter pris på: håndlavede produkter, tradition, klare snit, omhu og pålidelighed. Du har ikke brug for leg og mange detaljer. Men stil. Og det får du med FADENMEISTER BERLIN.

Fadenmeister
Både kvalitet og stil i særklasse!

Din traditionstro stil viser sig også i valget af garderobe. Og du vælger efter grundige overvejelser. Uanset om det drejer sig om mærke eller udbyder. Det må gerne være dyrt, bare kvalitet og forarbejdning er i orden.
Og så vender vi tilbage til FADENMEISTER BERLIN. Det mærke, der lokker med flotte snit og tidløs elegance samt selvfølgelig også alt det, du sætter pris på i hverdagen. Perfekt suppleret med din målrettede og energiske personlighed.

Fadenmeister Fadenmeister
Tidløse og feminine designermodeller

Med FADENMEISTER BERLIN kan du skalte og valte. For de kan tilbyde et bredt sortiment. Skjorter, bukser, nederdele, jakker, frakker. Alt hvad der får kvinders modehjerte til at slå højere. Men der er ingen 'pangfarver', for det passer ikke til den tidløse stil.

Fadenmeister

Og selvfølgelig er der kun anvendt de fineste naturmaterialer. Det er klart med sådan en klassisk og elegant kollektion. For du skal jo gerne have glæde af disse modeller i lang tid. Det sikrer den flotte pasform og de skarpe snit også.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk