Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

ETERNA #naturally

ETERNA #naturally

Overbevist naturlig
Hos ETERNA er der mange traditioner. Især har de tradition for at behandle naturen og verdens ressourcer ansvarligt.

Gennem hele produktionscyklussen arbejder virksomheden i dag for at minimere sine økologiske fodaftryk, holde miljøbelastningerne så små som muligt og allerede ved produktionen af råstofferne at tage højde for økologiske aspekter, eksempelvis ved ikke at bruge bomuld dyrket som monokultur. ETERNA satser i sit arbejde især på komplet transparens samt et langsigtet, tillidsfuldt samarbejde med leverandørerne for at sikre en gennemgående og troværdigt certificeret leverandørkæde. Man kan forfølge hele værdikæden ved at indtaste EAN-koden på alle herre- og dameskjorter, der er mærket med MADE IN GREEN by OEKO-TEX®.

For ETERNA er det også vigtigt at skåne de naturlige ressourcer. Under mottoet 'reduce, re-use, recycle' anvendes der så vidt muligt recycling-produkter, og andelen af vedvarende, genanvendelige og genanvendte materialer bliver højere og højere.

ETERNA tager dog ikke kun ansvar for miljøet, men påtager sig også et socialt ansvar for alle de medarbejdere, der er med til at fremstille deres produkter, uanset hvor i verden de er. Fair arbejdsforhold, sikkerhed på arbejdspladsen, faste arbejdstider og sociale ydelser er en selvfølge for dem alle, lige som virksomheden arbejder for at bekæmpe diskrimination, børnearbejde og tvangsarbejde.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk