Eterna

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

ETERNA: Eksklusive skjorter til kvinder og mænd med karakter

ETERNA er kendt som ekspert i herre- og dameskjorter. Alle kan finde sin yndlingsskjorte blandt de mange forskellige snit og det store udvalg af forskellige typer kraver og ærmelænger fra ETERNA. Herreskjorterne fra ETERNA fås i bekvemt Comfort Fit-snit, i regulær, let taljeret Modern Fit-pasform, i kropsnært Slim Fit-snit samt ekstra smalt Super Slim-snit. Med herreskjorter lige fra business-klassikeren til de afslappede fritidsskjorter fra ETERNA er man(d) altid velklædt. Dameskjorterne omfatter både den ensfarvede skjorte til kontoret, tunikaer og skjortebluser i fine og trendy fortolkninger. Udgangsmaterialet til de bekvemme herre- og dameskjorter er fineste bomuld. Primært i strygefri kvalitet. Afhængig af model og kollektion suppleres bomulden med silke, viskose eller hør.

Mærkets filosofi ETERNA har siden 1863 været specialiseret i eksklusive herre- og dameskjorter. De bekvemme skjorter i praktisk kvalitet fra ETERNA udmærker sig ved at være fint forarbejdet af udsøgte og eksklusive stoffer. ETERNAs motto: stilsikkert og moderne tøj til karakterfulde mennesker. Ud over de udsøgte materialer er lidenskab, viden og fokus på fine detaljer det vigtigste i herre- og dameskjorterne fra ETERNA. Det gør en forskel, der kan mærkes.

Bæredygtighed ETERNA passer på naturen og sikrer gode arbejdsbetingelser gennem hele produktionskæden. Herre- og dameskjorterne fremstilles ansvarligt i Europa uden at gå på kompromis. ETERNA lover det helt klart med sit mærke: GOOD SHIRT. Denne kvalitet kan til enhver forfølges ved hjælp af EAN-koden på den isyede etiket: Ved at indtaste EAN-koden kan samtlige herre- og dameskjorter med GOOD SHIRT-mærket på goodshirt.eterna.de/en forfølges gennem hele produktionsprocessen. Den førende producent af herre- og dameskjorter ETERNA garanterer på den måde en bæredygtig proceskæde og et bæredygtigt produktsortiment. Det kontrolleres løbende, om produkterne og det, de er lavet af, indeholder sundhedsskadelige stoffer, og at alle underleverandører har en miljøvenlig produktion med gode arbejdsforhold. Det bliver løbende kontrolleret af det uafhængige Oeko-Tex-Institute, der bekræfter kvaliteten med den højeste Oeko-Tex-standard 'Made in Green'.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk