Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Eterna

Eterna
Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

ETERNA – mode med karakter

Med en historie på over 150 år er ETERNA er af de bedst kendte og mest traditionsrige specialister inden for herre- og dameskjorter i verden, og firmaet lever med lidenskab op til sit mærkenavn (Eterna = evig) med sin tidløse mode med lang levetid. Alle kan finde sin yndlingsskjorte blandt de mange forskellige snit og det store udvalg af forskellige typer kraver og ærmelængder fra ETERNA. Kollektionen omfatter både den ensfarvede skjorte til kontoret, tunikaer og skjortebluser i eksklusive og trendy fortolkninger. Udgangsmaterialet til de bekvemme og smarte skjorter er fineste bomuld, silke, viskose og hør. Primært i strygefri kvalitet.

Klassisk og ekstravagant
Stilsikkert og moderne tøj til karakterfulde mennesker, det er det, ETERNA tilbyder. Ud over de udsøgte materialer er lidenskab, viden og fokus på fine detaljer det vigtigste i kollektionerne fra ETERNA. Tidløse skjorter i mange farver, mønstre og snit fås her i ekstravagante modeller med raffinerede detaljer, specielle rynkeeffekter eller anderledes kraver og snit. Alle modellerne har dog et tilfælles: de er enkle og alsidige i et trendy, skarpt design. Eternas signature-piece til hende er Modern Classic-skjorten.

Anna Aura Anna Aura

Flotte looks i miljøvenlig kvalitet
ETERNA har fokus på både kvalitet, design og bæredygtighed. ETERNA passer på naturen og sikrer gode og fair arbejdsbetingelser gennem hele produktionskæden. #naturally forsegler ETERNA's overbevisninger og værdier: bedste kvalitet, bæredygtighed og ansvarlig produktion. Desuden kan du se hele fremstillingsprocessen efter indtastning af EAN-koden på internettet på https://www.eterna-naturally.de/en. For ETERNA er bæredygtighed dog ikke kun et trendtema, det har gennem årtier været en del af virksomhedens filosofi. Allerede i år 2000 blev ETERNA som verdens første modeproducent certificeret med OEKO-TEX® 100plus (siden 2015 MADE IN GREEN by OEKO-TEX®). Denne udmærkelse er resultatet af de værdier, der står i centrum for alle virksomhedens handlinger: Hensyntagen til og respekt over for mennesker og natur. Det omfatter ikke kun den transparente værdikæde, men også den ansvarlige og fair omgang med medarbejderne gennem hele produktionsprocessen samt skånsom anvendelse af knappe ressourcer. Eksempelvis består alle artiklerne i den bæredygtige fritidsserie WE CARE udelukkende af fornybare og genanvendte materialer, lige fra knapperne til garnet og emballagen.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk