Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Emilia Lay

Emilia Lay

Feminin og rigtig sød mode, der vækker begejstring. Med EMILIA LAY er du sikker på at tiltrække beundrende blikke. Og samtidig føler du dig rigtig godt tilpas!

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 5

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 5

EMILIA LAY – flot og vellykket mode

Afslappet, chik og designet til nuet. EMILIA LAY-kollektionen er usædvanlig i enhver henseende. Lige fra de eksklusive kvaliteter og de lækre naturfibre til de smarte snit, der sætter fokus på de helt rette steder. Med garanti en førsteklasses oplevelse at have på!

Emilia Lay
Alt til særlige lejligheder

EMILIA LAY er det perfekte mærke til alle modige, trendorienterede individualistiske kvinder. Blandingen af afslappet stil og nærmest tilfældig elegance giver et flot pift. Du vil blive overrasket over, hvad der sker, når du går i et EMILIA LAY-outfit. Vi vil love dig, at det er positivt!
Naturligvis passer alle EMILIA LAY-modeller sammen, så du kan kombinere dem helt efter dit eget humør. De giver dig altid en WOW-effekt. Det samme gælder shopping-muligheden. For EMILIA LAYs onlinebutik har altid åbent for dig. Bestil dine favoritter med det samme!

Emilia Lay Emilia Lay
Længe leve kjolen!

Intet overgår en kjole. Det ved EMILIA LAY, og de tilbyder derfor et utrolig flot kjolesortiment. Men kollektionen brillerer også med jakker, bukser, tunikaer, skjorter og bluser.
Og lige som du er modellerne også som skabt til nuet. Alder er jo bare et tal, for du føler dig ung af sind, og det udstråler du også.

Emilia Lay

Derfor passer den friske, feminine mode perfekt til dit åbne sind. Du går ikke på kompromis med materialer og kvalitet. Kjoler, skjorter og bluser fra EMILIA LAY fremstilles primært af førsteklasses naturmaterialer, og det vil du sætte pris på. Lige som de flatterende snit, der altid vil sætte den rette fokus på din figur.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk