Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

EcoVero

ECOVERO

LENZING™ ECOVERO™-viskosefibre er som skabt til en bæredygtig livsstil og er samtidig med til at sikre et rent miljø, da produktionsprocessen er miljøvenlig hele vejen igennem. Sammenlignet med generisk viskose har produktionen af denne type viskose op til 50% lavere emissioner og vandforbrug. Fibrene fremstilles desuden af cellulose, der kommer fra ansvarligt dyrkede skove. FSC®- og PEFC™-certifikater dokumenterer, at materialet stammer fra disse bæredygtige kilder.

Et særligt system gør det muligt at identificere LENZING™ ECOVERO™-viskosefibre i slutproduktet, også efter lange processer i tekstilproduktionen og tekstilets forvandling i værdikæden. Som kunde kan du derfor være helt sikker på, at der er LENZING™ ECOVERO™-viskose i dine produkter.

LENZING™ ECOVERO™-fibre er desuden mærket med EU Ecolabel, der er et miljømærke, der gives til produkter og serviceydelser, der opfylder høje miljøstandarder i hele deres levetid: lige fra udvinding af råstoffer og produktion til salg og bortskaffelse.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk