Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Ecco

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

ECCO – skomærket, der står for høj kvalitet

Virksomheden ECCO står for funktionelt og tidløst flot fodtøj, tasker og accessories. Her er der fokus på varernes høje læderkvalitet. Som led i den kvalitetsbevidste designfilosofi satser mærket med sit fodtøj ikke kun på et overbevisende look, men også på høj komfort. På dette grundlag tilpasser ECCO-fodtøj sig til fodens naturlige form, så man går optimalt.

Sortimentet af fodtøj fra ECCO

Fodtøj fra ECCO er i et klassisk, tidløst og skarpt design. Med det minimalistiske look er der fokus på komfort. Samtidig harmonerer det eksklusive fodtøj med mange stilretninger, eksempelvis med elegante business-outfits eller praktiske garderober. Til særlige lejligheder, city-brug eller lange traveture i det grønne overbeviser fodtøj fra ECCO i en individuel kombinationsgarderobe. Det enkle design tiltaler alle aldersgrupper, uanset om det er skindsko, sneakers eller sandaler.

De lette og slidstærke Terracruise er nogle af de innovative sko. De har et sporty og robust look og er derfor også velegnede til små vandreture. ECCO Biom Life er velegnede i hverdagen. De er dejlig komfortable i et enkelt design og er også gode til storbyferien.

ECCO fodtøj til hende og ham

Det store udvalg af dame- og herrefodtøj fra ECCO forener god smag med uforlignelig komfort. Damerne vælger gerne høje sneakers, hvor det lidt højere skaft giver god støtte mod at vrikke om. Der findes også fodtøj af GORE-TEX®, der især er behageligt ved højere temperaturer. Herrefodtøjet omfatter også flere populære modeller, hvor nogle er målrettet til business-stil, og andre har en mere typisk outdoor-karakteristik. Uafhængigt af designet sikrer sålen en blød gang, så man ikke får trætte fødder. De fleksible materialer giver en fjedrende gang, selv på lange dage.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk