Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

DAY.LIKE

Day.Like

Her kombineres sporty casual style og urban afslappet stil. Resultatet er coole outfits til hverdagen. Praktisk hverdagstøj. Det er DAY.LIKE!

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

DAY.LIKE – casual mode til alle, der elsker afslappet stil

Vis verden, at du føler dig ung og levende. DAY.LIKE tilbyder dig perfekt 'ready-to-wear'-mode med masser af kombinationsmuligheder. Sortimentet omfatter bluser og skjorter, kjoler og nederdele, bukser og jakker til både indendørs og udendørs brug. Fra feminint og taljeret til smart oversized. Lige som du vil have det. Det er 'easy living' med DAY-LIKE!

DAY.LIKE
Flot, enkelt og alsidigt

Er du til skarpe, ungdommelige, enkle hverdagslooks? Skal det være både afslappet og stilfuldt? Så er DAY.LIKE den perfekte basis til dit dynamisk outfit. Ingen vilde mønstre, men klare, mættede farver, bekvemme snit, eksklusive kvaliteter, perfekt forarbejdning og selvfølgelig utallige kombinationsmuligheder. Længe leve udvalget!

DAY.LIKE DAY.LIKE
Helt cool og puristisk

DAY.LIKE – det er bare fantastisk tidløse og elegante farver. Dessinerne er så puristiske, at du kan bruge dem til mange forskellige looks i enkel stil. Til derhjemme, på kontoret eller andre tidspunkter, hvor du vil have en cool, afslappet og sporty stil.
Modellerne i DAY.LIKE-kollektionen er også praktiske. Det sikrer udvalgte, eksklusive naturmaterialer som SUPIMA®-bomuld, hør, viskose, silke og ren ny uld, der også kan være kombineret med syntetiske fibre for at skabe særlige highlights.

DAY.LIKE

Hos DAY.LIKE finder du bluser, sweaters, strik, kjoler, skjorter, nederdele, bukser, jeans, jakker til inden- og udendørs brug i størrelse 36 til 48. Mærkets kendte skarpe, coole og stilfulde snit fås i både kropsnært og taljeret samt trendy 'oversized'.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk