Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Veste

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Høj kvalitet veste til kvinder

Fra sporty til chik, der er ingen grænser ved styling med veste. Vælg de klassiske modeller, eller prøv noget nyt – det store udvalg muliggør forskellige looks.

Indhold:

Moderne veste til enhver anledning

Feminin, sporty eller til kontoret – og alt det med bare et stykke tøj. Veste kan styles til mange forskellige anledninger, da de har et overraskende alsidigt look: Mens den afslappede quiltede vest virker særdeles afslappet til jeans og sneakers , er strikvesten med det lange snit et blikfang til nederdel og pumps ved ethvert event. Alligevel er der nogle få regler, der skal tages højde for, hvis vesten skal forvandles til højdepunktet ved ethvert outfit.

Uden ærmer gennem alle årstider

Veste egner sig kun til efteråret, og jakker er alligevel altid mere praktiske? Dette synspunkt kan modbevises alene takket være vestens enorme alsidighed – for hvad enten det er til om sommeren eller vinteren, strikket eller foret med dun, er vesten for længst blevet et stykke standardtøj. Især følgende stilarter er populære:

 • dunveste og quiltede veste
 • funktionsveste
 • valkede veste
 • strikveste
 • hæklede veste
 • ​pelsveste

Derudover fås også mere sjældent forekommende modeller som veste i vævet stof eller blazerveste eller frakker med overlappende arm. Det sikre valg træffes med klassiske snit og en diskret farve – quiltede veste eller modeller i denimlook er aldrig forkerte. Nogle varianter indbyder dog også til eksperimenter.

Veste mod isnende kulde

Hvis overgangsjakken er for koldt , og vinterparkaen stadig er for tykt, hjælper kun en ting: Find dunvesten frem. Til jeans og en enkel strikbluse sørger den figursyede damevest for et sporty look og varmer kroppen, mens armene altid har tilstrækkelig bevægelsesfrihed.

Det samme gælder for den quiltede vest – som dog er mere elegant og ikke helt så varm. Den egner sig sågar til kontoret og fancy events, da den kan styles til stofbukser eller en stram nederdel. Farvemæssigt kan den tilpasses perfekt til blusen eller strikblusen indenunder og virker særdeles feminin takket være den lille ståkrave.

Den nye trend: Lange veste

Til lune nætter og friske morgenstunder er den lange vest perfekt til et lag på lag look. Vestene er en opgradering af ethvert casual look og minder med det lange snit om en lang blazer eller frakke – men takket være de frie arme bliver blusen eller strikblusen indenunder synlig.

Outfittet bliver dermed delvist synligt, mens vesten alligevel varmer kroppen og smart også dækker hofterne og bagdelen. Den er et must for den modebevidste kvinde, som vil kreere et lag på lag-look med en rullekravebluse og et halstørklæde.

Som hjemmelavet

Strikkede veste er løsningen til afslappende aftener og mere hygge. Med et par strækbare leggings og en lang bluse henover sørger de for den nødvendige hyggefaktor og egner sig ideelt til lag på lag: Jeans, skjorte og tørklæde over vesten – den afslappede kombination er færdig. Monokrome nuancer eller grelle farver kan alt efter ønske bidrage til det samlede indtryk eller skabe et særligt blikfang.

Populære klassikere

Funktionsveste eller valkede veste i ren uld af høj kvalitet er altid et sikkert valg. Takket være lag på lag af forskellige bstykker tøj undgår man at svede eller fryse, da man alt efter behov kan fjerne eller tilføje et lag. Veste varmer især ryggen og nyrerne – og beskytter mod den kolde vind.

Tre tips til perfekt styling med veste

Ikke lyst til enkle styles og monotont tøj mere? Alle steder ses de samme kombinationsmuligheder, og der mangler inspiration til, hvordan veste kan få nyt liv på en spændende måde? Det kan hurtigt ændres, for med de rigtige gode råd bliver gaden til catwalken:

 • Pelsveste
  Her er fake fur og imiteret pels stikordet: Populære fashion-pieces til moderne looks fremtryller en slank figur og kan peppes op med enkle overdele. Plyssede dele kombineret med sorte jeans og mindre accessories er et must til overgangsperioden.
 • Specielle kraver
  En ekstraordinær sjalskrave bringer øjeblikkeligt den lange vest i rampelyset og pepper straks en casual style op. En vest i blazerstil, som er kendetegnet ved sin klassiske reverskrave, sørger også for afveksling. Over en bluse og fuldendt med en halskæde er man startklar til kontoret.
 • Og den, der tør lidt mere...
  ... kombinerer ganske enkelt forskellige stilarter. Hvad med en løs, lang vest til afslappede culotte-bukser? Hvad der i første omgang lyder usædvanligt, ser afslappet og moderne ud ved andet øjekast.

Også farvemæssigt er der mulighed for at give mere liv i outfittet med stærke kontraster: Hvide veste og sko til sorte jeans og en mørk strikbluse med rullekrave – eller lige omvendt. Vestens farve tages dermed op igen og skaber et harmonisk helhedsindtryk.

Krave, hætte og knapper

Om dameveste ser sporty eller elegante ud, afhænger ikke kun af stilen: Det kommer ofte også an på de små detaljer. En quiltet vest med ståkrave sørger for et feminint touch, hvorimod den med en hætte virker afslappet og moderne. Den, der vil vække opsigt, vælger en hætte med pelskant – et sødt tilbehør til vinteren.

Vendeveste sørger for endnu mere afveksling, da de i en håndevending frembringer et nyt udseende. Takket være to forskellige farver indvendigt og udvendigt skabes en ny stil lynhurtigt: For der er her oftest tale om en diskret og en grel farvenuance, som straks ændrer hele outfittet .

Den, der gerne vil vække endnu mere opsigt, kan vælge frynser og hæklede detaljer. Dynamiske elementer giver den smarte vest en gnist af afslappethed og gynger løst med ved kanten.

Veste lukkes oftest med lynlås eller trykknapper, men især modeller af strik eller tekstil er ofte uden lukning. De har tilsvarende en længere form og strækker dermed kroppen optisk. Kombineret med stramme jeans og høje sko fremtryller de et uimodståeligt look og er den perfekte ledsager til alle årstider.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk