Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Twinset

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Det klassiske twinset i moderne ny udgave

Som to dråber vand – det klassiske twinset i moderne ny udgave. Lækker luksus til stilbevidste kvinder.

Indhold:

Twinsettet – detaljerne gør forskellen

Twinset hører til klassikerne inden for damemode. Næppe noget andet stykke tøj kan holde trit med de mange kombinationsmuligheder. Sættet af bluse og dertil passende jakke er lige så behageligt at have på som en strikbluse, men ser mere elegant ud og giver mere fleksibilitet og flere sammensætningsmuligheder.

Hvad er et twinset?

Twinsettet har været et begreb i modeverdenen siden slutningen af 1930'erne. Det består af en bluse eller let strikbluse, som kombineres med en jakke i samme materiale – for det meste også i samme farve eller samme mønster. Inden for damemoden har twinsettet altid været overordentligt populært takket være de utallige kombinationsmuligheder.

Ædle materialer og førsteklasses forarbejdning

Twinset i en høj kvalitet er som regel strikket af det fineste garn. Efterhånden fås det også i luftige modeller af bomuld, som gerne bruges ved varmere temperaturer. Strikensemblerne af følgende materialer og eventuelt en blanding af disse føles uendeligt bløde og lækre:

 • kashmir
 • silke
 • ren uld
 • hør

Kashmir kan næppe overgås i blødhed. Naturfibrene udvindes af kashmirgedens underpels, navnet henviser til Kashmir-regionen i Himalaya. Kashmir er dejlig varmt på trods af den tynde, bløde strik. Det er ideelt ved køligere temperaturer, hvor fx en tyk striktrøje ikke passer til anledningen. Blød, ren uld har samme varmeeffekt og kan sågar vaskes i vaskemaskine. Ren uld udvindes ved regelmæssig klipning af merinofår og er kendt for særdeles fine fibre.

Silke falder smukt og har en skøn, blid overfladeglans – en stor silkeandel virker kølende på huden om sommeren. Silke udvindes af silkeormen, som oprindeligt stammer fra Kina. Ved hjælp af specielle vævningsprocesser udmærker dette materiale sig derudover ved en høj styrke.

Sommergarn omfatter også hør, som takket være sine naturlige egenskaber føles særdeles behageligt på huden. Hør vokser i hørplantens stængler, udskilles efter høst, rengøres og spindes derefter ligesom bomuld. Fint hør er glat og fnugfrit. Især ved varme temperaturer føles det luftigt, køligt og behageligt.

Den rigtige pleje

Blandingen af forskellige garner, ofte i forbindelse med elastan eller kunstfibre, øger twinsettets formstabilitet og lette pleje. Mange af disse modeller kan uden problemer vaskes i vaskemaskinen. Plejeanvisningerne på mærkaten skal blot overholdes.

Naturlig uld optager lugte mindre intensivt end kunstfibre og afgiver dem hurtigt igen. Hvis et uldent twinset altså hænges til udluftning efter brug, er en vask ofte overflødig.

Følsomme dele har bedst af håndvask eller sågar en tur på renseriet. Dobbeltsikrede syninger, elastiske kanter, materiale af høj kvalitet samt en fremragende forarbejdning lover altid en lang holdbarhed for den nye yndling.

Kedelig – på ingen måde

Bluser og jakker i samme farve – kedeligt og ensformigt? Tværtimod. Selvom twinsettet igen og igen får prædikatet "småborgerligt", holder det sig hårdnakket på markedet. Ganske enkelt fordi det er så praktisk, behageligt og alsidigt. Detaljerne gør forskellen. Strikjakkernes sarte ajourmønstre, strikmønstre, fine blonder, forskellige kraveformer og ærmelængder samt variationer ved knapper og lommer sørger for stilfuld afveksling, hvad angår dameovertøj.

Et moderne twinset af høj kvalitet kan overbevise med yndefulde detaljer. Flotte, moderne mønsterkombinationer, attraktive farver og innovative snit gør kvinder glade for deres nye look i lang tid.

Hvordan bruger man et twinset?

Uanset, om det er på arbejdet, festlige anledninger eller afslapning – et twinset gemmer på utallige kombinationsmuligheder til vidt forskellige anledninger. Bluse og jakke kan således bruges både enkeltvist og sammen: til jeans, selskabsbukser, kjoler og nederdele. Hvis jakken bæres afslappet over skuldrene, fås et helt nyt look, som endnu en gang ændres, hvis ærmerne bindes løst sammen. Stilbevidste kvinder leger også med knapperne: åbne, lukkede eller raffineret kun delvist knappede.

Takket være den enkle fremtoning kan twinset kombineres med forskellige accessories. Det kan være et passende silketørklæde eller halstørklæde, eller halskæder, collierer og armbånd, som især gør sig gældende på fremragende vis ved modeller med korte ærmer. Anhængigt af anledningen kan kvinder ændre ensemblets virkning med sådanne accessories – fra afslappet til festligt.

Find den rette pasform

Et twinset af høj kvalitet, som sidder godt, passer til alle kvinder. Bluserne og jakkerne kan fås i så mange farver, at yndlingsfarven altid er iblandt. Ved pasformen gælder, at et twinset aldrig må sidde for stramt, men heller ikke for løst. Sættet tager sig bedst ud, hvis det smyger sig flot om kroppen. Sådan opnås også den mest behagelige bærekomfort. Sådan måles pasformen korrekt:

 • Brystomfang
  Mål vandret omkring kroppen det bredeste sted på brystkassen.
 • Mål under brystet
  Mål vandret omkring kroppen under brystet.
 • Taljemål
  Mål vandret omkring kroppen ved taljens smalleste sted.
 • Hoftemål
  Mål vandret omkring kroppen det bredeste sted på hofterne.

Få hjælp til at tage mål. Overdelenes længdeangivelser, der er anført ved produkterne, er ryglængden. Den ideelle størrelse kan hurtigt findes over de udførlige størrelsestabeller ved hver model.

Blazer eller twinset?

Korrekt beklædning på kontoret er et must både for damer og herrer. Mens mænd dog nemt kan vælge en skjorte og en habit og straks ser godt ud, virker den samme beklædning hos kvinder dog ofte for streng. Føler man sig ikke veltilpas i bluse og blazer på trods af feminine snit eller man måske gerne vil have lidt afveksling, er twinsettet et rigtig flot alternativ.

Et enkelt twinset af høj kvalitet er absolut kontoregnet til kvinder. Det virker mere elegant end en strikbluse, men mindre strengt end bluse og blazer. Samtidigt er det overordentligt behageligt at have på, hvilket giver selvsikkerhed og en positiv udstråling. Velvidende om at være godt og passende klædt, er det meget nemmere at koncentrere sig om det, man er bedst til – for ægte stil og elegance i hverdagen.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk