Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Toppe

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Toppe til damer som fashion-klassiker

Lige fra strik og blonde til bomulds- eller skjortetop – der er næppe en beklædningsgenstand, der er så alsidig som denne fashion-klassiker. Det kan ikke undre, at toppe i forskellige styles hører til i enhver damegarderobe. For det er uundværlige modeller, som ingen kvinde kan have nok af. Uanset om de er med dyb udskæring eller med neckholder, i feminin pasform eller et afslappet snit, i tidløse trendfarver eller med markante print. Toppe kan bruges året rundt.

Indholdsfortegnelse

En top, utallige looks: Dametoppe som essentiel basic

Hvis du gerne vil være top-stylet, må du bare have en top: Den ærmeløse damebluse er en essentiel basic, der altid er in, og som alle kvinder kan bruge. Der er mange styles, lige fra den romantiske og søde top i slå-om-look, den sporty og chikke spaghettitop til den elegante og feminine blondetop. Og der er også masser af farver at vælge imellem. Der er tidløse klassikere til det elegante business-look, skønne trendfarver til sommerens outfits, markante print som fashion-statement og søde detaljer til modeglade piger.

Mindre eller mere: Hvilken top passer til hvilken type kvinde?

Blikfang udskæring: Dametoppe er alsidige både i stil og form og kan give dit outfit et pift. Den klassiske top har for det meste rund hals eller V-udskæring, og begge modeller er flotte til langagtige og ovale ansigter. Disse modeller er egnede til kvinder, der ikke vil vise for meget frem. Toppe med dyb udskæring er sexede, gør kroppen optisk længere og er ideelle til runde eller forkantede ansigter. Men det betyder ikke, at kvinder ikke kan eksperimentere, når de vælger top. Og: med små fashion-accessories som halskæder og tørklæder kan alle kvinder fremhæve deres ansigt på bedste vis i en top.

Stilsikkert snit: Toppe kan i de mange forskellige styles hurtigt og nemt camouflere problemzoner eller fremhæve den feminine figur. Til kvinder med runde former er rygfrie toppe optimale for at lede blikket væk fra små problemzoner andetsteds. Kvinder med en fin og yndefuld figur kan vælge en sød top i slå om-look for et mere feminint look, mens stropløse toppe giver alle kvinder en flot og feminin silhuet.

Tip: Med den rigtige top kan kvinder også camouflere deres overvidde. En tætsiddende neckholder-top gør mindre til mere, og en top i afslappet snit med V-udskæring får en større barm til at virke mindre.

Strik, blonde med mere: Hvilke dametoppe er der at vælge imellem?

Hvilke farver og materialer er egentlig bedst til toppe? Ofte kommer det an på det look, du bruger toppen til.

Sporty og chik: En all-day-klassiker er toppe i blød bomuld, hørtoppe og elasthan-toppe. Disse toppe er utrolig komfortable og alsidige til mange fritids-, business- og sports-looks. De kropsnære toppe er især populære i tidløse trendfarver som sorte toppe, hvide toppe eller blå toppe. Hvis du vil vise, at du elsker farver, skal du satse på toppe i markante farver, med flotte mønstre og ekstravagante print.

Sexet og flot: Til det elegante business-look eller din næste date er striktoppe, toppe i slå-om-look eller rygfrie toppe et absolut must. De feminine toppe er for det meste dejlig flatterende i eksklusive materialer som uld, silke eller kashmir. Hvis du gerne vil vise lidt hud til den næste fest eller din næste date, så skal du vælge en ryg- eller stropfri top. Til den seriøse business-style passer ensfarvede silketoppe, søde slå om-toppe eller blondetoppe.

Tip: Det rette miks er vigtigt, også i moden. Med et materialemiks kan du hurtigt skabe en individuel style. Silketoppe er flotte kombineret med blonde, og bomuld og strik passer godt sammen.

Yndlingsbluse til business og fritid: Hvordan styles toppe til smarte outfits?

Mode er farverig, og ikke kun om sommeren. Derfor fås dametoppe i utallige farver, så der ikke er sat nogen grænser for kombinationsmulighederne. Hvis du elsker det enkle pure-look, skal du vælge klassikere i sort, hvid, blå eller grå. Hvad med en top og afslappede jeans i boyfriend- eller bootcut-style med fine sandaler eller sneakers? Mere mod til mode? Farvestrålende spaghettitoppe eller toppe med markante print og mønstre til hørbukser, shorts eller nederdele er det optimale sommerlook.

Basic-toppe til kontor-outfittet: Chik business-style betyder ikke, at du skal klæde dig som en grå mus. En kropsnær blondetop, en silketop med flot mønster eller en afslappet skjortetop til et par fine bukser med læg ved linningen – så er du klar til det næste møde. Dertil skal du vælge smarte pumps, damesko med kilehæl eller trendy ballerinasko. Hellere lidt mere afslappet? Altid velklædt i jeans – også på kontoret. Om sommeren kan toppen kombineres med 7/8-bukser og sandaler og om vinteren med kropsnære skinny-jeans, skindstøvler og en blazer.

Tip: Med forskellige moderigtige accessories kan ethvert outfit blive et flot blikfang. Til lange skjortetoppe er et bredt bælte et flot blikfang, mens taljerede og ensfarvede toppe kan få et fint pift med en fin halskæde og ekstravagante vedhæng.

Fashion-klassikeren til hende: Altid top-stylet i en dametop

En style, der altid passer – til enhver figur: Damebluser! De bekvemme overdele er utrolig alsidige med de mange styles, farver og materialer og et must have for enhver modebevidst kvinde. De kropsnære toppe fremhæver kroppen, og rygfri toppe og søde skjortetoppe camouflerer små problemzoner. Toppe fås med lille og stor udskæring, med spaghettistropper eller stropløse – perfekt til enhver størrelse, figur og alder.

Klassikerne er ensfarvede modeller som sorte toppe, hvide toppe og blå toppe, der passer til en enkel casual-style. Men sæsonens sidste nye trendfarver samt mønstre og print må ikke mangle i garderoben. Med søde striktoppe, blondetoppe eller fineste silketoppe er det seriøse business-look og den elegante aftengarderobe perfekt. Og det bedste: Dametoppe passer til lange bukser, shorts, hotpants og enhver form for nederdel.

Værd at vide: Som kvinde kan det være svært at finde det rette fodtøj til et outfit. Pumps med høj hæl, cool damesko med kilehæl, flade sandaler, bekvemme ballerinasko eller trendy sneakers? Det er ligegyldigt – til en top passer alle sko!

Tip: De nye bikinier og badedragter giver mere lyst til at tage til havet. Vil du ikke have en strandkjole? Til den næste sommerferie kan dit beach-look sagtens være et par shorts eller hotpants med en farvestrålende spaghetti-top over.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk