Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

T-shirts med rullekrave

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Nydelige og komfortable T-shirts med rullekrave til damer fra Peter Hahn

Aktuelle T-shirts med rullekrave til damer: Supersmarte og fine i eksklusive materialer som bomuld eller viskose. Top moderne! T-shirts med rullekrave understreger en kvindes personlige stil. T-shirts med rullekrave giver ekstra god varme ved hals og nakke og er meget feminine.

Nydelige og varme T-shirts med rullekrave

Søger man en smart og komfortabel overdel med lange ærmer og ekstra varme og beskyttelse ved hals og nakke, er en af de lækre T-shirts med rullekrave til damer et oplagt og moderne valg. Den velassorterede onlinebutik fører et bredt udvalg af moderne og komfortable T-shirts med rullekrave til damer i ensfarvede, tofarvede og multicolor modeller med smarte print med striber, blade og abstrakte mønstre. I kategorien finder man både rullekraveshirts, rullekravebluser, rullekrave-shirts i A-facon, T-shirts med vid rullekrave, T-shirts og shirts med dobbelt krave, der enten har en klassisk rullekrave, en vid rullekrave eller en løsere rullekrave, der kan løsnes eller snøres ind via en løbegang med snør­e og rynkeeffekter på kraven. Med nogle modeller kan man dermed justere rullekravens tæthed ved hals og nakke, mens andre modeller har en fast rullekravediameter. Med denne variation i modeller er der således rig lejlighed til at finde lige netop den model, man søger og ønsker. Skal hals og nakke være topbeskyttet mod kulde, blæst og regn, er en rullekrave med en fast diameter i halsen værd at anbefale. Skal T-shirten med rullekrave derimod bruges i en festlig anledning, under varmere himmelstrøg eller i de varmere måneder i Danmark kan den sagtens have en løsere og mere vid rullekrave. De smarte og moderne T-shirts med rullekrave er primært med lange ærmer og føres af mærker i topkvalitet fra Peter Hahn, designermærker og mærker fra specialforretninger såsom Day.Like, Efixelle, Peter Hahn, Emilia Lay, Laurél og Rabe. En T-shirt med rullekrave er ideel hele året rundt, hvor den kan bruges både på arbejdet, i fritiden, til sport og på rejser. Med en T-shirt med rullekrave er der uendelige muligheder for at kombinere den med den øvrige garderobe og outfit, det er faktisk kun fantasien, der her sætter grænser. T-shirten med rullekrave kan enten bæres alene i de kølige sommeraftener eller under en kort jakke, en poncho, cardigan, sweater eller bluse i de lidt køligere måneder. Især rullekraven er perfekt, når rejsen går til køligere breddegrader, og man har brug for varme og beskyttelse af hals og nakke ved skiløb, vandring, ridning eller fiskeri. Her kan den med fordel kombineres med en fleecetrøje, en sweater, en strikjakke eller en blusevest og dertil et tørklæde eller halstørklæde, som yder dobbelt varme og beskyttelse. Når man cykler og får kulde og blæst ind på hals og nakke er en komfortabel og smart T-shirt med rullekrave også værd at anbefale.

T-shirts med rullekrave i friske farver og smarte mønstre

I onlinebutikken kan man købe T-shirts med rullekrave til damer i et væld af smarte og friske farver og moderne print og mønstre. Er man til et eksotisk look, findes der en smart rullekraveshirt med dobbeltkrave, der har et fint og feminint bladmønster, der henleder tankerne på palmer, varme himmelstrøg og festlige anledninger. Den er udført i ribjersey af 92 % bomuld og 8 % elasthan og er superblød. Den måler cirka 64 centimeter og kan nemt og hurtigt vaskes i vaskemaskine. Er man mere til et nedtonet og klassisk look til kontoret eller anden professionel sammenhæng, kan farver som lysegrå meleret, sten, jeans-blå meleret, antracit meleret, sand meleret og taupe meleret være smarte farver at vælge. Er man ude i et meget feminint ærinde kan farver som ecru, pudder og pink meleret give et smukt signal til det kvindelige outfit mens sort, marine og brun/grå meleret og brun/taupe meleret er nydelige og noble valg.

En T-shirt med rullekrave er det præsentable valg

Onlinebutikken tilbyder moderne og komfortable T-shirts med rullekrave til damer, der søger et smart og varmt alternativ til blusen, sweateren, cardiganen eller strikjakken. I professionelt øjemed kan T-shirten med rullekrave bæres under blazeren, habitjakken, strikblazeren eller den korte jakke i jersey, silke, ruskind eller læder og give et helstøbt og stilrent look. Her kan rullekraven erstatte tørklædet eller halstørklædet og beskytte hals og nakke på fineste og mest komfortable vis.Er man i udlandet og har brug for en tynd bluse til de kølige sommeraftener eller en varm overdel i forbindelse med skiløb eller vandring, er T-shirten med rullekrave et sporty, pænt og komfortabelt valg. Når nakke og hals skal være ekstra godt beskyttet under skiløb eller vandring, er T-shirten med rullekrave helt ideel. Blæst, kulde og regn bliver holdt ude og huden forbliver tør og varm. Dette giver en ultimativ følelse af høj komfort.Skal man til en fest, en middag, på besøg på restaurant, på museum, galleri eller i en kirke, findes der smarte og festlige modeller i onlinebutikken. Vælg her en T-shirt med rullekrave, der har et smart mønster i en multicolor version og vær med på det moderne modebeat. En super feminin model til dette formål er en T-shirt med vid rullekrave, der har vandfaldseffekt. Denne model kan kombineres med smarte slim-fit bukser, leggins, nederdel eller jeans, og outfittet kan fuldendes med et par smukke stiletter, støvletter eller støvler. Modellen kan også bruges i en repræsentativ anledning, hvor man kan kombinere den med et smukt halssmykke eller et fint tørklæde. Dertil kan bæres pæne lange bukser, en nederdel eller slim-fit bukser eller leggins. Ønsker man en varm overdel udover, kan man bære en cardigan, strikbluse, blusevest, strikblazer eller kort jakke i jersey, ruskind, læder eller ruskind. Et andet festligt valg er en fin og nydelig rullekraveshirt, der har store paisleyorna­menter. Rullekraveshirten har et smalt snit og er lavet af blød og hudvenlig ribjersey i 95 % bomuld og 5% elasthan. Den er således både smart, behagelig og festlig. Den måler cirka 63 centimeter, og den kan nemt og hurtigt vaskes i vaskemaskine. Ønsker man en smart og komfortabel T-shirt med rullekrave, der har lange ærmer, findes der et væld af smarte modeller i onlinebutikken. Vælg for eksempel en T-shirt med rullekrave i singlejersey i 92 % viskose og 8% elasthan, der måler cirka 65 centimeter. Er man ude at rejse eller har en travl hverdag, er det supernemt og hurtigt at vaske denne model i vaskemaskine.Rigtig god fornøjelse med valget af den helt rigtige T-shirt med rullekrave.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk