Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

T-shirts med lange ærmer

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 4

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 4

Festlige og feminine T-shirts med lange ærmer fra Peter Hahn

Aktuelle T-shirts med lange ærmer til damer: Moderne og feminine i eksklusive materialer som viskose, bomuld og ren ny uld. Meget trendy! T-shirts med lange ærmer understreger en kvindes sans for mode, høj komfort og personlig stil. T-shirts med lange ærmer kan både bruges til hverdag, fest og på ferierejsen.

Moderne og feminine T-shirts med lange ærmer

I onlinebutikken føres der et bredt og meget varieret udvalg af T-shirts med lange ærmer. Disse T-shirts findes i modeller som bluse med 3/4 ærmer, bluse med lange ærmer, rullekraveshirt, T-shirt med bådformet udskæring og lange ærmer, poloshirt, tunika, skjortebluse, bluse med hætte og two-in-one-shirt. Der er derfor rig mulighed for at finde lige netop den T-shirt med lange ærmer, som man ønsker.En T-shirt med lange ærmer kan kombineres på et utal af måder med den øvrige garderobe, og man går derfor aldrig forgæves med at købe en sådan. En T-shirt med lange ærmer kan både bæres alene i sommer, forårs - og efterårsmånederne og under en sweater, blazer, ruskinds-eller læderjakke eller fleecetrøje om vinteren. Der føres et stort udvalg af mærker i høj kvalitet i onlinebutikken, der tilbyder de mest eksklusive T-shirts i lækre materialer, moderigtige farver og trendy design. Disse T-shirts med lange ærmer er designet til både hverdag, fest, fritidsbrug eller til ferierejsen. Hvad end man er til etno stil, hippie stil, romantisk stil eller klassisk stil, og hvad end man søger en kort eller lang T-shirt eller en flerfarvet eller ensfarvet T-shirt med lange ærmer, så findes der noget for enhver smag i onlinebutikkens sortiment. Der kan kun købes de ypperste mærker i onlinebutikken fra Peter Hahn samt designermærker samt mærker fra specialforretninger og disse tæller blandt andet Emilia Lay, Green Cotton, Anna Aura, Via Appia Due, Uta Raasch, Peter Hahn, Riani, Day.Like, Basler, Betty Barclay, Fadenmeister Berlin, Brax Feel Good, Laurél, Looxent, Bogner, Zizzi og Efizelle. Mange af disse T-shirts med lange ærmer er lavet i materialer som viskose, polyester, bomuld (nogle i bomuld af green cotton kvalitet), lyocell og elasthan, og det er derfor nemt og hurtigt at vaske dem i vaskemaskine.

T-shirts med lange ærmer med det helt rigtige snit

Der er rig mulighed for at finde lige netop den T-shirt med lange ærmer, der passer perfekt til ens figur, smag og personlige stil. T-shirts med lange ærmer føres nemlig i et væld af forskellige modeller, og der er for eksempel mange varianter i forhold til designet ved halsen. Der findes både bluser og T-shirts med rund hals, polokrave, bådformet halsudskæring, krave i halsen, V-hals, vid rullekrave, vandfaldsudskæring og bindebånd ved udskæringen. I denne forbindelse kan man nemlig vælge, om udskæringen ved halsen skal være nedringet eller mere lukket til i halsen. Skal man bruge T-shirten med lange ærmer til fritids- eller rejsebrug, anbefales en mere lukket hals såsom rullekrave eller rund hals. Bær den under en fleecetrøje på vandreturen, under skitrøjen på skiferien eller ved et strandbesøg. Med sådanne modeller sikrer man, at man kan holde varmen bedre omkring hals og brystregionen, eller at kroppen bliver beskyttet mod solens stråler. Har man for eksempel brug for en løs og afslappet T-shirt med lange ærmer til strandbrug, er der mange modeller at vælge imellem. Vælg for eksempel en tunika model, der har et smukt A-snit og sidder løst og behageligt. T-shirts med 3/4 ærmer er et andet oplagt valg til de varme dage. Her findes der for eksempel en smuk shirt i 100 % bomuld med 3/4-ærmer med et moderne minimønster. Materialet er godt for både miljøet og huden med shirtens GREEN COTTON-kvalitet, der er certificeret i forhold til GOTS.Har man en stor barm, kan en T-shirt med en rund hals, en V-hals eller en bådformet hals være at foretrække, fordi den giver plads foran ved brystet og giver også en flot pasform. Har man en lidt mindre barm, kan man også vælge T-shirts med rullekrave, der går helt op i halsen. T-shirts med vandfaldsudskæring er flotte til alle figurer og giver et meget feminint udtryk. Søger man en T-shirt med lange ærmer, der kan bruges til en fest, en gallamiddag eller et fint restaurantbesøg, findes der mange muligheder for at finde en sådan. Vælg for eksempel en meget fin og feminin bluse-shirt med 3/4-lange ærmer, der har enbindesløjfe ved halsudskæringen. Sløjfen kan bindes på mange forskellige måder alt efter stil, humør og øvrig beklædning. Bluse-shirten har et smukt grafik-print og er lavet i et let skinnende og smukt faldende "slinky"-jersey. Materialerne er 93 % viskose og 7 % elastan.Ønsker man at skille sig ud til festen, kan man med fordel vælge en af de friske og farvestrålende modeller i multicolor. Vælg for eksempel en stribet bluse i multicolor med V-hals og smarte sideslidser. Striber er i den grad in, og modellen her er frisk, smart og modig med sine stærke pangfarver. Materialet er et farvestrålende jersey af 96 % viskose og 4 % elasthan.

En verden af smarte og eksotiske print

Gå på opdagelse i den spændende onlinebutik, der tilbyder et væld af smukke, farverige og festlige T-shirts med lange ærmer. Er man på udkig efter en rigtig festbluse under blazeren, den korte jakke eller læderjakken, er en T-shirt med et kunstnerisk, eksotisk eller romantisk print lige sagen. Til kunstudstillingen, museet eller restaurantbesøget kan man med fordel vælge en T-shirt med et fint glimmerprint eller et farverigt blomstermønster. Vil man gerne udstråle international horisont og kulturel viden, er der T-shirts med lange ærmer, der har fine printmotiver af Paris. Vælg her for eksempel en T-shirt med printmotivet ´Paris, mon amour´ som var det malet af en gadekunstner. Eller hvad med T-shirten der har printet ´Blue Dreams’ foran, hvor man ser blad- og Paris-motiver på stribet baggrund. Har man lyst til at bære en T-shirt med et naturprint, kan T-shirten med det stemningsfulde landskabsprint foran og på ærmerne være en oplagt mulighed. Har man brug for en smart T-shirt med lange ærmer til professionelt brug på kontoret, til konferencen eller til mødet, kan en af de mange T-shirts med smukke grafiske print være et smart, varmt og moderigtigt alternativ til skjorten, toppen eller T-shirten med korte ærmer. Her kan man vælge en T-shirt med et smart zigzagprint eller print af prikker, tern eller med et mere abstrakt mønster.Rigtig god fornøjelse med valget af den helt rigtige T-shirt med lange ærmer.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk