Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

T-shirts

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 5

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 5

Dame-T-shirts – både til casual og business-looks

En dame-T-shirt er helt enkel: Bare træk den over hovedet, så er du klædt på. Den er ikke kun favoritten blandt de yngre, for de mange kombinationsmuligheder kan give mange forskellige looks. Farver, print eller et spændende snit kan gøre en dame-T-shirt til et ægte blikfang.

Indholdsfortegnelse:

De forskellige former for dame-T-shirts

Formen gør forskellen, lige som udskæringen. Nogle kvinder føler sig godt tilpas med en V-udskæring, andre foretrækker T-shirts med rund hals. Hvis du er usikker, så prøv flere forskellige T-shirts i forskellige snit, helst allesammen i din yndlingsfarve. Så kan du hurtigt se, hvad du føler dig bedst tilpas i.

Dame-T-shirts med korte og lange ærmer

T-shirten er opkaldt efter sin T-Form. Strengt taget er en dame-T-shirt altid kortærmet, for ellers er det en langærmet bluse. For det meste er dame-T-shirts med korte ærmer af bomuld, men i dag fås de også i akryl, polyester eller lignende materialer. Det afgørende er, at formen stadig er et 'T'. Alt, der ikke har ærmer, er en top. Alt, der har gennemgående knaplukning og stof med fint fald er en skjorte.

Kraven og dame-T-shirten

En krave er en fin detalje, der giver en dame-T-shirt et fint pift. Nogle gange er der et par knapper i halsudskæringen, men en T-shirt har ikke gennemgående knaplukning. Den mest kendte variant er nok poloshirten, der i modsætning til de andre T-shirts uden krave har et mere elegant look. Når en dame-T-shirt har krave, kan kraven også bruges stående. Ofte er en krave en raffineret detalje til en cardigan eller strikbluse over T-shirten. Den bryder og indrammer ansigtet, og derfor er en krave altid et blikfang.

Dame-T-shirts i store størrelser

Damer med store størrelser bør være opmærksomne på pasformen, når de køber sig en T-shirt. Det drejer sig om at fremhæve de gode sider, eksempelvis dekolletagen, og om at camouflere problemzoner. Her er snittet vigtigt: Afhængig af kroppens form skal stoffet måske falde flot under barmen eller en flot talje skal fremhæves. Det er vigtigt, at farven enten har mønster allover eller mønsterbrud på de rette steder, som et print med striber i siden eller blomster om halsen. Et stort printmotiv midt på kroppen er normalt ikke flatterende på en dame-T-shirt i store størrelser.

Dame-T-shirts i alle farver

Du kan få dame-T-shirts i alle tænkelige farver. Men hvordan virker de enkelte nuancer, og hvordan kan de kombineres på en smart måde?

Basic-dame-T-shirts: Sort og hvid

Dame-T-shirts i sort og hvid er evige klassikere. Dem bør alle kvinder have mindst én af i deres garderobe. For sorte og hvide dame-T-shirts kan kombineres med næsten alt. Til kvinder, der ikke er helt tilfredse med deres figur, er en sort basic-T-shirt med en blazer, cardigan eller poncho flot til hverdags-outfits. Hvide dame-T-shirts er især flotte til mørk, solbrun hud. Men de kan også være praktiske at have på under strikbluser og sweaters eller erstatte en skjorte. Fordelen er, at du så kan tage det øverste lag af, hvis det bliver for varmt. Med en T-shirt i bomuld kan du også gå i kradsende strikbluser.

Farvestrålende dame-T-shirts

Hvis du vil sætte kulør på din verden, skal du satse på farverige dame-T-shirts. På den måde kan du hurtigt følge en aktuel farvetrend og gøre et ellers klassisk outfit til et trendy blikfang. Hvad med en i kraftig safrangul? Eller rustbrun? Hvis du har lys hud, er blå og grønne nuancer utrolig flatterende, hvis du har en lidt mørkere lød, er røde nuancer og naturfarver flotte, og til mørk hud er pangfarver flotte og flatterende.

Dame-T-shirts med print

Printet kan være et flot motiv, men også tekst med et budskab. Hvis du vælger print, bør du altid vide, hvad der står på dit bryst. Så kan en dame-T-shirt med individuel tekst, et bandnavn eller et mønster også have et personligt touch. Det vigtige er, hvor på T-shirten printet er placeret. Overall-print er flotte til de fleste kvinder, et print på brystet eller maven kan være flatterende, men også lede blikket mod steder, du helst ikke vil fremhæve.

Casual look: dame-T-shirts til dit hverdags-look

En dame-T-shirt og jeans, chinos eller sorte lærredsbukser er altid pænt. I princippet kan du ikke gøre ret meget forkert, når du kombinerer en dame-T-shirt med et par enkle bukser. Det samme gælder for sommernederdele. I begge tilfælde bør underdelens farve matche overdelen eller omvendt. Desuden er en dame-T-shirt perfekt i hverdagen derhjemme, om søndagen i parken eller til en bytur med vennerne. Usædvanlige kombinationer gør desuden en casual dame-T-shirt til et trendy blikfang: I de senere år har det været in at tage blondeovertøj over en Basic-T-shirt eller vise, hvad man mener, med et politisk statement på brystet.

Dame-T-shirts til dit business-look

Dame-T-shirten kan også være chik! Det kommer an på kombinationen: Det er populært at kombinere en dame-T-shirt med en blazer. Usær yngre kvinder eller dem, der er unge af sind, bruger denne variant hver eneste dag på kontorer i hele verden. Når jakken tages af, giver det et mere afslappet look, og du kan også gå på bar efter arbejde i dette outfit. T-shirten kan også bruges til et klassisk business-look med en nederdel i pencil-snit (pencil skirt). Nederdele med større vidde eller med blondedetaljer, vilde mønstre eller påsyede detaljer er derimod mindre egnede til et business-look og bør snarere bruges efter arbejdstid. I den moderne arbejdsverden er grænserne dog blevet mere udflydende for, hvad en kvinde have på, når hun er på arbejde. I sidste ende er det et spørgsmål om din arbejdsgiver og dit mod. Hvis en kombination med T-shirt endnu ikke har gjort sit indtog på din arbejdsplads, kan de kvindelige chefer skabe en ny trend.

Tip: Om et outfit bliver anset for at vore business eller casual, afhænger især af fodtøjet: Hvis T-shirt og nederdel kombineres med pumps, vil alle mene, det er et business-outfit. Jeans, sneakers og dame-T-shirts skriger derimod af: Fritid og afslapning!

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk