Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Sweatshirts

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Sweatshirts til damer som trendy every-day-style

Alt andet end kedeligt og afslappet: Sweatshirts er en integreret del af den moderne fashion world. De tider, hvor hoodies og sweatjakker kun blev brugt, når kvinderne dyrkede sport eller slappede af på sofaen, er heldigvis for længst forbi. Den moderne kvinde går i sporty, smarte strikbluser og hoodies! I de mange styles og farver samt feminine snit eller oversized sweatshirts i overstørrelse med hætte og frække statements, trendy print eller glitrende pailletter er sweatshirts en tidløs all-day-style.

Indholdsfortegnelse

Casual-look til enhver lejlighed – Hvornår kan du bruge en sweatshirt?

Mode er mere end bare haute couture på catwalken: Casual er trylleordet! Det afslappede look er også in hos kvinder. Sporty og bekvemme strikbluser, hoodies og sweatjakker samler ikke længere støv nederst i skabet. Selv et business-outfit består ikke længere kun af bukser med læg ved linningen, skjorte og blazer. Og så er ingen kvinde for gammel til at style sit outfit med en hoodie. De sidste nye sweatshirts til damer er stylish, sporty, chikke og alsidige kombinationsmodeller.

Lækkert og afslappet til derhjemme: Hoodies som trendy homewear til hende

Chips og et glas vin eller chokolade og en kop varm kakao – der er mange muligheder for at hygge sig på sofaen. Der må din favorit-hoodie ikke mangle! Disse sweatshirts med hætte i blødt materiale er dejlig bekvemme. Og da den moderne kvinde elsker praktisk tøj, har nogle hoodies også kængurulommer til dine kolde hænder eller din smartphone osv.

Hvis du elsker det afslappede look, skal du vælge oversized: Sweatshirts til damer fås ikke kun i kropsnært snit, men også som sweatshirts i store størrelser. Casual look er dejlig bekvemt, og så skjuler en hoodie i løst snit problemzoner på raffineret vis. Fare for at sløve hen på sofaen? Aldrig! Med trendy farver og farverige print er sweatshirts med hætte helt perfekte som fashion-statement – også på din sofa.

Tip: Har du en dårlig hårdag? Ikke i en hoodie! Den afslappede style passer perfekt til en enkel hestehalse. Og hvis det ikke er nok, så bare slå hætten op!

Afslappet stil til job og fritid: Strikbluse som fashion-basic

Blazer og skjorte er et must i garderoben hos enhver business-kvinde – men ikke hver eneste dag. På kontoret må outfittet også gerne være lidt casual: Strikbluser er uundværlige fashion-basics, der kan bruges til at skabe et alsidigt look. Hvis du elsker tidløse trendfarver som sort, grå eller mørkeblå og altid vælger et feminint snit, kan du skabe et elegant outfit med en sweatshirt. Især i kombination med trendy og bekvemme bukser og hvide sneakers, så er dit business-look komplet.

Fritids-fashion skal være enkel og bekvem, men aldrig kedelig: Dame-sweatshirts fås med trendy rund hals eller praktisk hætte, der er også nogen med smart lynlås, så der er masser af spillerum til kreative looks, der passer til dit humør. Med frække print, mange farver eller glimmer kan du også komme med et cool fashion-statement.

Tip: Ikke alle strikbluser er egnede til business-looks! Det afhænger naturligvis af dit job, om en sweatshirt kan bruges til dit business-outfit. Hoodies til damer i klassisk jogging-sæt-style er dog altid no-go!

Style til sport: Sweatjakker til træning

Sport er mord? Ikke når du er velklædt! Uanset om du løber i skoven eller på marken, sveder i trimcenteret eller går til yoga – kvinder bør også være velklædte og top-stylede, når de træner. På kolde dage er en fleecejakke praktisk. Jakkerne med gennemgående lynlås er dejlig varme og har oftest stiklommer til småting som mobil, nøgler eller læbestift.

I en klassisk sweatjakke i bomuld føler alle kvinder sig godt tilpas – og det kan ikke undre, for udvalget af farver og design er nærmest grænseløst. Hvis du gerne vil vise din figur frem, når du træner, skal du vælge en taljeret sweatjakke. Til kvinder, der gerne vil forme sin figur, også når de dyrker sport, fås hoodies også i oversized-look. Og bare rolig – oversized betyder ikke noget med overvægt. Tværtimod: Sweatjakker skal se større ud, for at denne style også ser afslappet og sporty ud.

Tip: Hvis du vil træne effektivt, skal du kunne bevæge dig frit. På apparaterne i trimcenteret begrænser for løse sweatjakker din bevægelsesfrihed. Det er derfor vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse hoodie til dit trænings-outfit.

Favorit-styles: Hvordan kan man kombinere sweatshirts rigtigt?

Ingen kvinde kan i dag undvære sweatshirts: Uanset om du er en ung fashionista eller en erfaren trendsetter – de alsidige strikbluser er perfekte til din every-day-style til skole, uni, job eller fritid. Men vær forsigtig, når du eksperimenterer: Sådan!

Hvis du vil bruge en sweatshirt til dit elegante business-look, skal du vælge et par bekvemme bukser eller løse hørbukser kombineret med smarte pumps eller snehvide sneakers. Må det være lidt mere modigt? Sweatjakke og culottes med en feminin langærmet bluse og smarte damesko med kilehæl er et flot blikfang på kontoret.

I fritiden og til sport er alt tilladt – bare det er bekvemt: Jogpants, lange bukser, jeans eller shorts og så en afslappet top eller en farverig T-shirt under sweatjakken. Færdig! Og vupti, der har du din casual style.

Værd at vide: En hoodie klæder alle kvinder, både unge, vilde, skøre eller individuelle – den afslappede sweatshirt er dejlig alsidig til alle aldersklasser. Erfarne kvinder ser fantastisk ud i en sporty strikbluse i tidløse trendfarver.

Tip: Denim er altid flot: De klassiske jeans er nok den mest populære beklædningsgenstand i verden, og den må ikke mangle i nogen fashion-sæson. Denim fås i alle farver og former, og er i dag ikke bare bukser: Nederdele, skjorter, bluser, kjoler – alle kvinder elsker at gå i denim!

Denim, der klassiske blå jeansstof passer til ethvert humør og er derfor et must i alle garderober. Selvfølgelig er jeans oftest det første valg til et look med hoodie eller sweatshirt. De mange forskellige snit og styles som boyfriend-, skinny-, bootcut- og smækbuks passer, og så sidder det hele, lige som det skal.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk