Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Poloshirts

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Poloshirts til damer som moderigtig must have

I dag har poloshirten etableret sig som en ægte must have. Denne damebluse med knapliste er et smart blikfang til et sporty og chikt fritids- eller business-look. Poloshirts i forskellige farver og mønstre, fra tidløse til ekstravagante samt med ¾-ærmer eller lange ærmer er en alsidig klassiker til kombinationsgarderoben.

Indholdsfortegnelse

Flot i stedet for tantet – Poloshirts til enhver type kvinde

Sommetider er modens historie så enkel: I 1930'erne søgte den daværende franske professionelle tennisspiller og modedesigner René Lacoste efter passende sportstøj til sine tennis-matches, og derfor designede han poloshirten. Den elastiske bluse med korte ærmer, krave og knapliste blev hurtigt superpopulær inden for sportsmoden. I dag kan man ikke forestille sig en hverdag uden poloshirts, og de er flatterende til alle typer kvinder, lige fra XS til XXL.

Blikfang med smarte detaljer: Hvornår kan man bedst bruge en poloshirt?

Fra et kedeligt look til absolut basic: Poloshirts bruges i dag ikke kun til sport. Den korte bluse med korte ærmer har spredt sig fra tennisbanerne til catwalken. Takket være de smarte detaljer som den smalle krave og den raffinerede knapliste kan den bruges både i hverdagen og til særlige lejligheder. Det elastiske stof sikrer optimal pasform, og det feminine snit er superflatterende til alle kvinder. Poloshirts fås med ¾-ærmer, ærmeløse eller med halvlange ærmer og er derfor en uundværlig favorit uanset årstid.

Cool og tidløse: Med en poloshirt kan alle kvinder skabe mange forskellige, stilsikre looks, lige fra sporty til elegant. Overdelene i blød, elastisk bomuld eller elasthan er også bekvemme og flatterende i store størrelser som XL eller XXL. Der er ingen grænser for styling. Alt, hvad du kan li', er tilladt. Der er et stort udvalg af farver og mønstre lige fra diskrete klassikere og smarte trendfarver til ekstravagante ternede og stribede looks til søde print og flotte broderier.

Tip: Åbenstående eller knappet – begge dele er flot! Den åbenstående langærmede poloshirt passer til den afslappede casual style, men med lukket knapliste giver det et elegant look.

Farverigt og bekvemt: Hvilke poloshirts er egnede til fritid og sport?

Der er fokus på at have det sjovt i fritiden, og det gælder også for outfittet: En poloshirt i markante trendfarver er et smart highlight. Hvis du helst klæder dig i klassisk denim og mere diskrete farver som sort, grå eller hvid, giver en polo med mønstret krave et frisk, farverigt pift til dit moderne casual look. Poloshirts med knapliste er et sporty, smart alternativ til den klassiske T-shirt. Til kolde dage fås de bekvemme poloshirts nu også med lange ærmer og halvlange ærmer.

Stylish sport-look med ægte kult-bluse: Inden for sportstøj er poloshirten med ¾-ærmer i dag et must. Det er ikke kun professionelle sportsudøvere, der elsker det enkle, stilsikre trænings-look. Både til jogging, i trimcenteret eller traditionelt på tennisbanen: Poloshirts i ensfarvet eller med mønster kan kombineres med afslappede joggingbukser, tætsiddende yoga-bukser eller en nederdel. Den ærmeløse poloshirt er skøn til krævende træning.

Tip: Hvis du også vil være top-stylet fra inderst til yderst, når du dyrker sport, skal du vælge en funktionel bh under din poloshirt. De bekvemme bh'er er dejlig komfortable og holder alt på plads.

Sporty og chik: Hvilke poloshirts er perfekte til et smart business-look?

Business-looket var måske kedeligt tidligere, men i dag er det afslappet: En polo i et feminint snit er sexet, sporty og chik. Hvis du elsker det elegante business-ouvælger du sikkert stilsikkert vælger du sikkert stilsikkert ensfarvet i hvid, sort, mørkeblå grå. De tidløse klassikere giver desuden en feminin figur og camouflerer samtidig små problemzoner. En halvåben knapliste giver desuden et feminint og selvbevidst business-look.

Modigt med mønstre: Hvis du synes, den ensfarvede stil er for kedelig til dit business-look, kan du vælge poloshirts med mønstre. Et farverigt småblomstret print spreder godt humør på arbejdspladsen, og det ikke kun om sommeren, og der er også elegante poloshirts med fine broderier som blikfang. Inden for moden er lidt ofte mere: Poloshirts med traditionelt ternet mønster eller klassiske striber er alt andet end konventionelle, de er cool og casual.

Tip: Vær forsigtig med dit business-look – du skal ikke gå i fælden og ligne en grå mus! Med lange halskæder eller farverige tørklæder bliver et seriøst og tidløst business-outfit også til en trendy fashion-style.

Styling-tip: Hvordan kan kvinder kombinere poloshirts?

Uanset om det bare er enkelt og elegant eller i en individuel farvekombination, med en poloshirt er dit look altid perfekt. De sporty poloer er perfekte i hverdagen og giver dit outfit et flot pift.

Sådan skaber du hurtigt et cool casual-look: En poloshirt med ¾-ærmer kombineret med klassiske jeans i bootcut-, boyfriend eller skinny-style eller et par luftige og afslappede hørbukser. Med smarte sandaler på fødderne er du klar til at nyde fritiden. Må dit outfit gerne være lidt ekstravagant? En kropsnær poloshirt med knapliste til trendy culottes eller traditionelle bukser med læg samt sneakers er en style direkte fra catwalken.

Men hvordan skal kvinder kombinere poloshirts til et passende business-outfit? Helt enkelt: Den feminine polo kombineret med bukser eller nederdele giver dig et individuelt business-look. Til den seriøse style er tidløse farver eller diskrete mønstre velegnede. Hvis du foretrækker lidt mere blikfang, så er der mange farverige poloshirts at vælge imellem. Ved valg af fodtøj er det tilladt at vælge det bekvemme – lige fra eksklusive pumps, søde sko med kilehæl og snehvide sneakers.

Værd at vide: Alle kvinder kan skabe en flot style med en poloshirt. Hvis du gerne vil fremhæve din figur, kan du stikke den kortærmede polo ned i linningen og markere taljen med et smart bælte. Når poloen hænger ud over bukserne, får du et mere afslappet look, der er fint camouflerende.

Tip: Mode betyder også at være modig: Kombinationen af slipover og poloshirt er et look til alle kvinder, der tør det. En elegant poloshirt med smal krave under en slipover er en fashion-style til særlige stunder.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk