Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

T-shirts

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 12

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 12

Damebluser som uundværlig basic

De fås i mange forskellige farver og forskellige styles – lige fra klassisk over casual til elegant og sporty: Vi taler om damebluser! De tidløse basics fuldender ethvert outfit og fås både med korte og lange ærmer, som poloshirt eller rullekravebluse samt skjorter eller toppe i enhver modesæson. Og det bedste: I oversized-, cropped- eller stretch-look føler alle kvinder sig rigtig godt tilpas i sin nye favoritbluse!

Indholdsfortegnelse

Kæmpestort udvalg af damebluser – Modetrends til alle generationer

T-shirts er en klassiker i modens verden, som kvinder ikke kan have nok af. Den bekvemme basic er velegnet til hverdags-outfits til enhver lejlighed – på skole, universitet eller arbejde, til sport eller fritid samt til den næste date eller fest. Det kan ikke undre, at T-shirts og bluser er 'it-pieces' for en hel generation. Den aktuelle damebluse-mode giver afveksling i garderoben og rækker fra friske sommerprint i elegante trendfarver til søde blomstermønstre. Med det kæmpestore udvalg findes der en flatterende bluse til alle kvinder.

Stilsikker i hverdagen: Som flatterende bluser med rullekrave eller lange ærmer

Klæder skaber folk – det gælder især i erhvervslivet. Et stilsikkert look kan både være elegant og casual. En rullekravebluse er ideel til kolde efterårs- eller vinterdage. Den kropsnære pasform er flatterende, og det bløde stof sikrer optimal komfort. Kombineret med et par skinny- eller bootcut-jeans er den afslappede style perfekt, og kombineret med Marlene-bukser giver rullekravebluser et chikt look. De tætsiddende bluser er utrolig elegante med seler og blazer i et feminint/maskulint dandy-look.

Bare tag den på til et top-stylet look: Langærmede bluser fås i forskellige materialer som bomuld, hør, viskose og silke, og de tidløse bluser med rund hals eller V-udskæring er desuden superalsidige. Den klassiske langærmede, ensfarvede bluse passer som enkel overdel til et cool denim-outfit. Hvis vejret er lidt varmere, er de smarte bluser med ¾-ærmer og farverige print flotte blikfang til shorts og nederdel. Du kan også hurtigt fremtrylle et stylish business-look: Bare tag en smart blazer eller en trendy cardigan over blusen, som passer til den bekvemme buks. Færdig!

Fashion-tip: Hvordan bruger man bedst bluser? Du behøver ikke stikke blusen ned i bukserne mere. Med et bredt eller kulørt bælte kan du hurtigt give dit look et trendy touch.

Afslappet fritidslook: Sådan fuldender poloshirts og sweatshirts dit casual look

I fritiden må outfittet også gerne være lidt mere afslappet: T-shirts og sweatshirts er perfekt bekvemt tøj. På kolde dage eller hyggestunder på sofaen er sweatshirts nærmest uundværlige. De bløde stoffer er dejlig varme, og en smart rund hals giver flot fokus på halsen. Lyst til sporty og chikke outfits? En hoodie med hætte eller en sweatshirt med lynlås er ultrabekvem og giver samtidig et perfekt streetlook.

Tidligere en ægte klassiker inden for sportstøj, i dag en trendy overdel til fritidstøj: Poloshirts til hende! Mikset af elegant og afslappet stil er overbevisende over hele linjen – og det til kvinder i alle aldre. Poloshirts i bomuld med smart skjortekrave er en trend-style, og dette 'it-piece' kan kombineres til mange looks. Hvis du foretrækker en mere afslappet stil, kan du kombinere en poloshirt med jeans. Hvis du vil være en trendsætter, kan du kombinere den sporty skjortebluse med culottes og sneakers. Blusen er således tres chic til særlige lejligheder kombineret med en buks med læg ved linningen og peeptoes.

Fashion-tip: Hvilket T-shirt er egnet til business-outfits? Alt andet end kedeligt: En poloshirt knappet helt op i halsen virker feminin og er som elegant rullekravebluse perfekt til et flot business-look.

Smart til enhver årstid: Outfittet fuldendes med funktionelle bluser og toppe

Det er ikke altid nemt at finde den rigtige overdel på kolde og varme dage – med funktionelle bluser og toppe er alle kvinder velklædt året rundt. De praktiske funktionelle bluser er superalsidige i style og komfort! Termobluser er et must i den kolde årstid, for de tætsiddende damebluser kan bruges under andet tøj og holde dig dejlig varm. På varme dage understøtter funktionelle bluse dit velvære, og det er fortid med de grimme svedpletter under ærmerne eller på ryggen.

Så må det gerne blive sommer: Med en smart top er du også godt rustet til den varme årstid. De ærmeløse bluser er altid flotte og kan bruges til uendeligt mange looks, både sexede, elegante og sporty. I de forskellige styles med rund hals, rullekrave eller neckholder kan toppe bruges som basic dagen lang kombineret med bukser, shorts eller nederdel. Og de kan også bruges under noget andet. En farverig top under en halvt opknappet skjorte eller en blazer som et fint pift til dit look.

Fashion-tip: Hvilke bluser er velegnet til sport? Funktionelle bluser, toppe og sweatshirts er ikke kun et must i hverdagen. De bekvemme og funktionelle damebluser er også perfekte til træning.

Basics til enhver garderobe: Hvilken halsudskæring passer til hvilket look?

En model, uendeligt mange looks. Damebluser er alt i ét – din gode ven i nøden, når dit outfit ikke vil sidde samt din trofaste ven uanset årstid. Eller helt enkelt: T-shirts er kvindernes favorit i garderoben. Med de forskellige farver og styles er der noget for enhver. Men hvilken halsudskæring passer til hvilket look?

Med den klassiske runde hals er enhver kvinde up-to-date – både på kontoret, i trimcenteret og i fritiden. En rullekrave eller neckholder virker elegant og seriøs og er et must til dit business-outfit, mens toppen eller T-shirten med V-udskæring er beregnet til dage, hvor du gerne må vise lidt mere dekolletage.

Husk: Det er helt forkert, at kvinder med større barm ikke må gå i tætsiddende bluser. Bluser i mørke farver eller kongeblå er flot camouflerende, et flot tørklæde afleder samtidig blikket og er en smart detalje.

Tip: Chik strik: Med en fin cardigan eller en elegant cardigan giver du hurtigt dit outfit et helt nyt look. De feminine jakker er hurtige at tage over T-shirts og langærmede bluser og er dejlig alsidige til enhver lejlighed. Korte cardiganer eller lange cardiganer er det trendy highlight i alle sæsoner.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk