Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Strikjakker med V-hals

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Luksuriøse og superkomfortable strikjakker med V-hals til damer fra Peter Hahn

Aktuelle strikjakker med V-hals til damer: Supersmarte, elegante og komfortable i eksklusive materialer som ren ny uld, alpaka og kashmir. Super varme.Strikjakker med V-hals understreger en kvindes sans for høj kvalitet, luksus og elegance. Strikjakker med V-hals er korte eller lange og kan bruges hele året rundt.

Strikjakker med V-hals i eksklusive materialer og trendy design

Der er skruet helt op for den kvalitetsmæssige volumenknap, når den velassorterede onlinebutik byder på strikjakker med V-hals til damer i de mest eksklusive og luksuriøse materialer som kashmir, ren ny uld og alpaka. Netop disse materialer er nogle af verdens blødeste, varmeste og letteste og søger man netop beklædning med disse topegenskaber, er de et absolut must i enhver stil- og kvalitetsbevidst kvindes garderobe. Slip shoppelysten fri i onlinebutikken, og gå på opdagelse i det store og varierede udvalg af strikjakker med V-hals, der føres af topmærker fra Peter Hahn, designermærker samt mærker fra specialforretninger som Fadenmeister Berlin, Peter Hahn, Fluffy Ears, Uta Raasch, Basler, Looxent, Inkadoro, Day.Like, Anna Aura, Peter Hahn Cashmere, Brax Feel Good, Samoon, Frapp, Emilia Lay, Include, Betty Barclay, Maerz Muenchen, Dingelstädter og Lieblingsstück.I kategorien strikjakker med V-hals er det både muligt at købe skjortejakker, cardigans, strikjakker, jerseyjakker og strikblazere, der både har kort og lang længde og ærmer i lang, halv og trekvart længde. Derudover føres de i forskellige snit, og alt efter figur, smag, stil og den lejlighed, strikjakken skal anvendes til, kan man vælge mellem både figursyede og mere løstsiddende modeller. De smukke strikjakkers snit med V-hals er perfekte at kombinere med smarte tørklæder, halstørklæder eller halskæder, der fremhæver halsen på smukkeste vis. En strikjakke med denne udskæring er ligeledes god at kombinere med en top, en skjorte, en T-shirt, en undertrøje, en bikinitop eller en tynd bluse under, hvor lag-på-lag effekten rigtigt kommer til sin ret. Med en af de lækre og varme strikjakker med V-hals er der et uendeligt antal af kombinationsmuligheder med den øvrige garderobe. Brug strikjakken med V-hals som alternativ til jakken, ponchoen, cardiganen eller blusevesten og kombiner den med smarte lange bukser, slim-fit bukser, leggins eller en pæn nederdel. Strikjakkerne med V-hals kan bruges hele året rundt og er nyttige både til hverdag, fest, i fritiden, på arbejdet og på ferierejser. Har man brug for en varm overdel til skiferien, vandreturen eller i de kolde måneder i Danmark, er en strikjakke med V-hals et oplagt, varmt og komfortabelt valg. Strikjakkerne i kashmir, ren ny uld eller alpaka giver både god varme og holder også kroppen tør, selv under regnfulde forhold eller ved fysisk aktivitet, hvor man sveder. Det er derfor både muligt at bruge dem under fysisk aktivitet og have dem på ved mere stillesidende aktiviteter, når man slapper af på sofaen, læser morgenavisen ved morgenmaden eller sidder på kontoret. Mange af strikjakkerne har knaplukning fortil, hvilket gør, at man nemt og hurtigt kan justere temperaturen og have dem lukkede, når det er koldt og åbne, når det er varmt.Med strikjakkernes delikate materialer skal man være opmærksom på, hvorvidt de kan vaskes i vaskemaskine eller skal vaskes i hånden eller renses kemisk

med V-hals til damer i smukke og feminint fortryllende farver

Der er strikjakker med V-hals til damer i hele spektret af farvepaletten, og der føres både ensfarvede, tofarvede og multicolor modeller i onlinebutikkens udvalg. Det bugner med et væld af smukke, friske og eksotiske farver, der hensætter tankerne til eksotiske rejsemål, forår og lyse danske sommernætter. Vælg her mellem smukke farver som azurmeleret, cyklammeleret, ecru/flamingo, ecru/aqua, ecru/grå, lindegrøn, lagune, jeansblå og teglrød. Har man lyst til at skrue helt op for den feminine udstråling og charme, er farver som orkidé, rosa, pink og bær oplagte farvevalg. Ønsker man et mere klassisk og/eller professionelt udtryk er strikjakker i farverne marine, sort, hvid, sten, taupemeleret, beige/taupe, røgblå/lyseblå, salviemeleret og indigomeleret et seriøst og nydeligt valg.Med en af de fine og eksklusive strikjakker med V-hals til damer, er man sikret en overdel i det ypperste materiale såsom kashmir, ren ny uld eller alpaka. Alpaka kommer fra dyret Alpaka, der er et sydamerikansk pattedyr, der lever i 3500-5000 meters højde i Andesbjergene. Disse leveforhold gør, at den skal kunne modstå ekstreme vejr- og vindforhold, og alpakaulden er dermed designet til dette formål. Dette gælder ligeledes for kashmirgeden, der producerer den fine, varme og superbløde kashmiruld. Kashmirgeden lever i Himalayabjergene i Mongoliet og skal både klare svedende høje temperaturer om sommeren og frysende kolde temperaturer om vinteren. Derved er materialet super justerbart til temperaturforholdene og virker, som en strikjakke af kashmir ligeledes vil gøre, kølende om sommeren og varmende om vinteren. Både uld, kashmir og alpaka har desuden de fine egenskaber at være smudsafvisende og varmeisolerende, og så er det ovenikøbet et superblødt og let materiale. Med en strikjakke med V-hals af disse materialer er man dermed sikret en overdel, der både er let, superblød, justerbar til temperaturer og komfortabel ud over det sædvanlige.

Når professionalisme, mode og komfort går op i en højere enhed

I den velassorterede onlinebutik føres der et stort udvalg af strikblazere, der med stor fordel kan anvendes til repræsentative og professionelle formål. Bær en strikblazer som et moderigtigt og stilsikkert alternativ til blazeren, habitjakken eller den korte jakke i silke, jersey, ruskind eller læder og signaler, at høj komfort, elegance og professionalisme sagtens kan gå hånd i hånd på den mest præsentable og nydelige måde.Vælg for eksempel en strikblazer i 100 % ren ny uld, der har en fin struktur af tofarvet merino-garn. Strikblazeren har en længde på cirka 60 centimeter og har fine detaljer med dens lille reverskrave og de kontrastfarvede kanter på de to lommer og på de smalle kanter. På grund af strikblazerens delikate materiale, anbefales det, at man renser den kemisk. Vil man gerne kombinere en frisk farve med et professionelt look, er strikblazeren i rosentræ, aquagrøn eller gråmeleret i 85 % ren ny uld og 15 % silke et smukt og nydeligt valg. Strikblazeren har et kompakt vaffelstrik og en fin lille reverskrave i ribstrik samt et smukt strikmønster med fine indsnit i taljen både foran og bagpå. Af feminine og smukke detaljer har strikblazeren glitrende perlemorsknapper og 2 små påsatte lommer i glatstrik. Strikblazeren måler cirka 58 centimeter og kan nemt og hurtigt vaskes i maskine. Rigtig god fornøjelse med valget af den helt rigtige strikjakke med V-hals.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk