Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Strikjakker med ståkrave

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Elegante og ekstravagante strikjakker med ståkrave fra Peter Hahn

Aktuelle strikjakker med ståkrave til damer: Elegante og moderne i eksklusive materialer som bomuld og ren ny uld. Super trendy! Strikjakker med ståkrave understreger en kvindes sans for elegance, stil og høj komfort. Strikjakkerne kan bruges hele året rundt og er meget feminine.

Strikjakker med ståkrave giver et stilfuldt look

En strikjakke med ståkrave er et signal til omverdenen om, at her kommer en kvinde med stil, styr på sagerne og sans for luksuriøs komfort og elegance. En strikjakke med ståkrave kan bruges hele året rundt til hverdag og fest, i fritiden og på ferierejsen og er især velegnet til situationer, hvor hals- og nakkeregionen skal have ekstra varme og beskyttelse. Derudover ser en strikjakke med ståkrave moderne og eksklusiv ud, når man lader kraven stå oprejst og derved viser verden overskudsagtig ekstravagance. Strikjakkerne med ståkrave giver luksuriøse og ekstravagante associationer til herregårde og slotte, lystbåde og lystyacter, jagt og Hubertusjagt og lyse sommernætter, hvor den eksklusive strikjakke er den komfortable og varme ledsager på en fin restaurant, der byder på kølig hvidvin og østers. Følelsen af luksus og stil erderved i højsædet, når man iklæder sig en strikjakke med ståkrave.I den velassorterede onlinebutik føres der et væld af smarte strikjakker med ståkrave i forskellige modeller, farver, snit og længder. Disse modeller kan både vælges med lukning fortil med knapper eller lynlås eller i en model, der hænger løst ned fortil eller en model, der knappes øverst med et par knapper og ellers hænger løst ned. Dertil kommer de fine og feminine detaljer ved strikjakkerne såsom flæser ved kraven og små fine lommer. Farverne er både ensfarvede, tofarvede og i multicolor eller med fine mønstre med striber. Når man køber en elegant og moderne strikjakke med ståkrave i onlinebutikken, er man sikret en strikjakke fra et topkvalitetsmærke fra Peter Hahn og fra designermærker eller mærker fra specialforretninger såsom Basler, Hammerschmid, Looxent, Day.Like, Schneiders Salzburg, Lieblingsstück og Dingelstädter.En strikjakke med ståkrave er strikjakken i ren ny uld eller bomuld, der tilbyder et superblødt, supervarmt og dermed også superkomfortabelt materialevalg samtidig med, at det stilrene og smarte look er i højsædet. Strikjakkerne med ståkrave findes i modellerne strikjakke, cardigan, strikblazer og rullekravebluse. Alle disse smarte og komfortable modeller kan bruges som et moderne alternativ til blazeren, habitjakken og den korte jakke i silke, ruskind, denim eller læder samt som frakke i forårs- sommer, og efterårsmånederne, hvor temperaturerne tillader en sådan type overtøj.Med strikjakkernes delikate materialer skal man være opmærksom på, at nogle modeller kan vaskes i vaskemaskine mens andre skal vaskes i hånden.

Strikjakker med ståkrave i friske og feminine farver

I onlinebutikken kan man købe strikjakker med ståkrave i et sprudlende og farverigt væld af smukke og friske farver, der rammer alle spektre af farvepaletten. Er man til de blå og grønne nuancer er strikjakker i farverne blåmeleret, smaragd, kiwi, grøn, gråmeleret, mørkepetrol, blå, jeansblå, petrolmeleret og marine/multicolor værd at anbefale. Er man mere til de røde nuancer, der giver ekstra knald på det feminine look, er farver somhummer, kirsebærrød, gammelrosa og violet oplagte valg. Er man mere ovre i det nedtonede og klassiske look erhvid, stenmeleret, taupe og hvid/multicolor altid sikre farvevalg.Skal strikjakken med ståkrave bruges i arbejdsøjemed, er alle farver en mulighed, når den moderne kvinde vil signalere mod, stil og professionalisme. Er de sprudlende farver valgt til arbejdsoutfittet, kan et par ensfarvede og mere nedtonede bukser eller en pæn ensfarvet nederdel være det tøjvalg, der fuldender det smarte look. Hertil kan bæres et par smukke stiletter, pumps, støvletter eller støvler alt efter årstiden. Skal man netop bruge en strikjakke til et professionelt eller repræsentativt formål, er det især modellen strikblazer, der kan bruges som et smart alternativ til den klassiske blazer, habitjakke eller den korte jakke i jersey, denim, silke, ruskind eller læder. Vælg for eksempel en smuk og smart strikjakke i petrolmeleret eller stenmeleret farve, der er en fint forarbejdet model. Strikjakken måler cirka 62 centimeter og har et dekorativt fletmønster med formfaste kanter, der har belægninger og elegante knapper tone-i-tone. Strikjakken har et lettere figursyet look og er lavet i 100% ren ny uld. Har man en travl hverdag, er denne model yderst praktisk, idet den kan vaskes i vaskemaskine.De smukke og elegante strikjakker kan i øvrigt kombineres i et uendeligt antal af kombinationer med den øvrige garderobe og outfit. De strikjakker med ståkrave, der hænger løst ned fortil er ideelle til det moderne og smarte lag-på-lag look. Her kan man bære en smart T-shirt, top, bikinitop, undertrøje, skjorte, bluse eller sweater under, der matcher til. I halsen kan bæres et smukt tørklæde eller halstørklæde, der ser smart ud i kombination med ståkraven.

Strikjakker med ståkrave til hverdag og feriebrug

Skal man bruge strikjakken til feriebrug, hvor man har meget fysisk aktivitet såsom vandring i bjergene eller i byen eller skiløb ned af bjergryggene eller langrend, kan en strikjakke med lynlås der kan lynes godt op i halsen være anbefalelsesværdig. Dermed sikrer man sig, at hals og nakke er ekstra godt beskyttet i al slags vejr og ved kraftig blæst og vind. Vælg for eksempel en super smart og moderne strikjakke, der er meget sporty. Strikjakken har et blankt forstykke i let vatteret mikrofiberkvalitet i 100% polyester og har et smart kvadratisk quiltmønster. Ærmerne har ribkanter og både ærmer og ryg er lavet i blød grov strik i ren naturkvalitet af 100% bomuld. Som en ekstra praktisk detalje har strikjakken lynlås, som kan lukkes højt op i halsen. Derudover har den to praktiske lynlåslommer, hvor vigtige værdigenstande kan opbevares.Strikjakken har et fyld i 100% polyester og har en længde på cirka 60 centimeter. På grund af strikjakkens delikate kvalitet, bliver håndvask anbefalet. Har man brug for en smart og afslappet strikjakke, der kan bruges i fritiden til afslapning og samvær med familie og venner, findes der mange smarte modeller at vælge imellem i onlinebutikkens sortiment. Vælg for eksempel en toptrendy strikjakke med 7/8-ærmer i 100 % ren ny merinould i Milano strik. Strikjakken er super varm og super blød! Modellen har en løs og firkantet silhuet med turtleneck og overskårne skuldre. Snittet er med en afrundet kant forneden, der er lidt længere bagpå og en feminin detalje med to påsatte lommer. Rigtig god fornøjelse med valget af den helt rigtige strikjakke med ståkrave.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk