Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Strikjakker af kashmir

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Eksklusive og varme strikjakker af kashmir til damer fra Peter Hahn

Aktuelle strikjakker af kashmir til damer: Elegante og superkomfortable i det eksklusive og luksuriøse materiale kashmir. Himmelsk bløde.Strikjakker af kashmir understreger en kvindes sans for høj komfort, elegance og luksus.Strikjakkerne kan være korte eller lange og er altid feminine.

Luksuriøse og komfortabelt varme strikjakker af kashmir

I onlinebutikken føres der et stort udvalg af elegante, varme og luksuriøst eksklusive strikjakker af kashmir til damer. Strikjakkerne findes i et varieret udvalg af forskellige modeller som cardigan, poncho-bluse, strikjakke, polo-strikbluse, strikfrakke og slag og findes i lange og korte modeller, der enten hænger løst ned, lukkes fortil med knapper, omslutter hele overkroppen med en poncho-model eller har en slå-om funktion. Farverne er smarte og moderne og spænder fra de farverige på paletten som marine, grøn, aubergine, vinrød, kongeblå, indigomeleret, salviemeleret og petrol til de sarte feminine som pudder, sart lys-blå og hvid til de klassiske farver som taupe-melange, natur-melange, beige, sort, gråmeleret, sten og dueblå. Strikjakkerne af kashmir til damer er lavet af eksklusive mærker som Peter Hahn Cashmere og designermærker og mærker fra specialforretninger som Fadenmeister Berlin, Fluffy Ears, Peter Hahn Cashmere, Include, Laura, Biagiotti Donna, Daddy´s Daughters og Uta Raasch.

Strikjakker af det mest eksklusive kashmir

I onlinebutikken er det muligt at købe strikjakker af det mest eksklusive og luksuriøse kashmir. Kashmir er superblødt og meget varmt, og en strikjakke i dette materiale er derfor ideel til de kolde måneder på året samt til skiferien eller vandreferien, hvor bjerge, sne og kulde er på dagsordenen. Strikjakkerne er også ideelle som et elegant og varmt alternativ til en forårs-eller efterårsjakke, hvor man i stedet kan bære en tyk sweater, trøje eller bluse i kombination med en poncho eller strikjakke af kashmir. Strikjakker af kashmir til damer kan også anvendes som et stilsikkert og modebevidst alternativ til blazeren eller den korte jakke i læder, ruskind eller silke, hvor en fin top, en skjorte, en T-shirt eller en tynd bluse kan bæres under. Dertil kan man have lange bukser eller nederdel, der fuldender det præsentable look. Alle strikjakker af kashmir til damer, der kan købes i onlinebutikken, er lavet af det fineste kashmiruld, der både er let og varmt. Kashmiruld, som også går under betegnelsen cashmereuld, stammer fra den tibetanske kashmirged. Kashmirgeden lever i Himalayabjergene i Mongoliet og har en pels af kashmirhår, der har en varmende effekt i kulde og en svalende effekt i varme. Den kashmir, som skjorterne er lavet af, kommer fra kashmirgedens hår på hals og bug, og disse hår er syv gange tyndere og således også finere end uld. Sammenholdt med, at Kashmirulden kun kan produceres under særlige klimatiske forhold, gør hårenes tyndhed kashmir til den allermest eksklusive og dyreste kvalitet indenfor dyrehår. Dette bevirker således, at den fine, bløde og varme kashmiruld er utroligt eftertragtet og derfor også dyr. Når man køber en strikjakke i kashmir, er man dermed sikret et beklædningsstykke i meget høj kvalitet, der både er lavet i et fantastisk smukt materiale, der ser luksuriøst og ekstravagant ud, og derudover er ekstremt behageligt, blødt og varmt at have på.Derudover har kashmir en række specielle egenskaber, der sikrer, at det, ligesom uld og silke, er smudsafvisende, har en god isoleringsevne, ikke krøller så meget og er mere elastisk end syntetiske kvaliteter.

Strikjakker af kashmir til hverdag og fest

I onlinebutikken føres der strikjakker af kashmir til damer, der både kan anvendes til hverdag og fest, til rejsebrug og i fritiden. Her kan man generelt vælge mellem fire forskellige modeller af strikjakker. Den ene modeltype er en cardiganmodel, der kan lukkes fortil med knapper. Den anden modeltype er en mere løsthængende jakkemodel, der ikke kan lukkes fortil. Den tredie modeltype er en model, der kan lukkes fortil via et bindebånd i siden. Den fjerde modeltype er en poncho, der går hele vejen rundt om overkroppen uden nogen lukning og som tages på over hovedet.Man skal derfor overveje, hvilken model man søger og til hvilket formål. Cardiganmodellen med lukning fortil med knapper er ideel til lejligheder, hvor man har brug for at holde varmen fortil på overkroppen. Dette kan gøre sig gældende på vandre-og skiture, i vinterhalvåret og i efteråret, hvor hele overkroppen skal holdes både tør og varm.Den mere løsthængende jakkemodel er perfekt som et smart og varmt alternativ til habitjakken, blazeren, den korte jakke i jersey, silke, ruskind eller læder eller som fin overdel i fritiden og til festen med en skjorte, T-shirt eller top under. Er man på ferie eller nyder sommeren i Danmark, er en løsthængende strikjakke af kashmir ideel som overdel til de kølige sommeraftener, når man slapper af eller griller på verandaen eller i haven eller til en shoppetur, hvor jakken er for besværlig at bære rundt på og tage af og på hele tiden. Modellen, der kan lukkes fortil via et bindebånd er det feminine og moderigtige valg. Her kan man selv vælge, om strikjakken skal være løsthængende eller bundet og dermed kan den bæres i et væld af kombinationer med den øvrige garderobe. Ponchoen føres i et væld af smarte og moderne farver, ja hele 18 af slagsen. Ponchoen er ideel som alternativ til overfrakken, når foråret og efteråret byder på temperaturer, der ellers ville kræve en let overfrakke. Ponchoen er også det stilsikre valg i stedet for blazeren eller den korte jakke eller ved gå- og vandreture samt cykling, hvor man har behov for stor bevægelsesfrihed ved armene. Vælg for eksempel en fabelagtigt frisk og ekstravagant poncho i 100 % kashmir med et smart asymmetrisk snit. Ponchoen er superlet og meget blød og er løst strikket med et fint totrådet kashmir­garn. Stilen er enkel, og ponchoen kan kombineres til det uendelige med det øvrige outfit som for eksempel jeans, leggings og skinny-­bukser. Ponchoen har en længde på 62 centimeter og på grund af det delikate og fine materiale, anbefales det, at man vasker den i hånden. Rigtig god fornøjelse med valget af den helt rigtige strikjakke af kashmir til damer.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk