Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Slipovere

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Slipovere

Slipoveren eller sweater-vesten har fået et comeback og den smarte strikkede vest, der hurtigt kan trækkes over skjorten, findes i dag i mange smarte og moderne variationer.

Sweater-vesten

Slipoveren eller sweater-vesten kommer i mange former og farver, men har i de senere år fået et comeback i en masse smarte, nye varianter, der ikke har meget at gøre med den oprindelige sweater-vest. Nogen af de første håndstrikkede sweater-veste, slipovers eller pullovers fra 1970'erne var ofte lavet i et design med mange farver eller mønstre. Hvis dine associationer omkring sweater-vesten derfor leder dig tilbage i de farve- og mønsterglade 70'er strik, vil du blive overrasket over slipoverne på PETER HAHNs hjemmeside, der i smarte snit og med forskellige længder og detaljer samt et mere nedtonet strikmønster passer perfekt ind i modebilledet i dag.De slipovere, som du vil finde på PETER HAHNs hjemmeside vil findes i 100% kashmir eller ny uld, men fås også i nedtonede efterårsfarver og strikmønstre. Den opdateredestrikvest eller slipover er derfor igen blevet relevant og kan være en smart forlængelse af dit efterårsoutfit, når skjorten alene bliver lidt for kold. Slip slipoveren over hovedet og dit outfit vil med ét have et helt nyt udtryk, der er efterårs- og vintergodkendt. Ikke alene er slipoveren, som navnet også antyder, nem at at tage over hovedet, men vil også være en varm ekstra vest over trøjen, når det er koldt udenfor. Netop fordi slipoveren eller sweater-vesten ofte anvendes mod kulden vil du desuden finde en række slipovers i strik, men også varme strikovers med store kraver, der endda varmer endnu mere end den traditionelle strikkede vest.Sidst, men ikke mindst, vil du i slipover-kategorien også kunne finde kortærmede strikbluser og T-shirts, der naturligvis også kan anvendes over en skjorte eller bluse med længere ærmer. Husk dog på at være varsom med lag-på-lag looket og vælg altid en tætsiddende skjorte eller bluse under slipoveren, T-shirten eller den kortærmede strikbluse for at undgå folder i tøjet og for ikke komme til at se stor ud. Når dette så er sagt, er der mange smarte måder at skabe et lag-på-lag look med en trøje eller strikvest over blusen, så det er bare med at komme i gang.

Lag-på-lag looket

Sweater-vesten eller slipoveren er et fantastisktilbehør til efterårs- og vintermånederne, når du gerne vil have lidt mere varme. Samtidigt giver slipoveren dig mulighed for at lege med kontraster i din efterårsgarderobe. Slipoveren, der naturligvis også kan bruges for sig selv på de varmere dage, er perfekt til at skabe et smart lag-på-lag look med forskellige farver eller teksturer i dit tøj.Det klassiske lag-på-lag eller sweater-vest look er naturligvis den lidt kostskole-uniformsagtige stil med en enkel, hvid skjorte og en strikket vest over. Tilsæt et par khaki-bukser og en blazer og du har et lag-på-lag look, der aldrig går af mode. Sweater-vesten kan dog også bruges såvel på kontoret som til et mere casual look. Med en sweater-vest og en pæn bluse eller silkeskjorte under kan du sagtens skabe et outfit, der er business-agtigt med en pencilskirt og et par højhælede sko eller et par bukser i herrestil med pressefolder i benene, et par smarte damesko i ruskind og et sødt tørklæde om halsen. Du kan også sagtens skabe et afslappet sports-look ved blot at bruge sweater-vesten over en T-shirt med et par jeans til. Her kan du sagtens kombinere det mere afslappede look med et par sneakers eller flade ballerinaer.Slipoveren er ofte bedst med en simpel og forholdsvis tætsiddende top, skjorte, T-shirt eller bluse under, hvilket både kan gøre det nemt, men også besværligt at style en slipover. På den ene side er det nemt, fordi man hurtigt kan finde en almindelig T-shirt eller skjorte at bruge under slipoveren, menogså besværligt for den, der gerne vil mere end bare det klassiske slipover look. Et tip er at vælge et par bukser med ekstra farver eller mønster, hvis du synes den hvide skjorte og grå sweater-vest bliver for kedeligt eller gå efter at bruge en neutral sweater-vest med en ensfarvet skjorte i en mere iøjnefaldende pangfarve - og hvis dette ikke er nok, kan du altid lege med at kombinere pullover-looket med ekstra smykker, et par smarte støvler eller en flot håndtaske med lidt flere farver eller detaljer. Tilbage er der derfor bare at finde den helt rigtige sweater-vest. Om pulloveren skal være af den klassiske strikkede slags med V-hals, den moderne variant med en stor, lun krave, eller den elegante og eksklusive type i kashmir er helt op til dig, men du vil med garanti have noget at vælge imellem på PETER HAHNs hjemmeside.

Mærker

PETER HAHN-hjemmesiden og tøjmærket PETER HAHN går efter at have et stort udvalg af elegant damemode til enhver lejlighed. Du vil derfor også både finde tøj og sweater-veste i eksklusive kvalitetsmaterialer, suverænt håndværk og tidløst design. Komfort og kvalitet er ligeledes mærkesager for såvel udvalget af mærker på hjemmesiden som for tøjet produceret af PETER HAHN selv. Du vil derfor kun finde tøj i højkvalitet og komfortable materialer. Leder du efter tøj eller sweater-veste i en bestemt stil, kan du dog sagtens gå på opdagelse i nogen af de forskellige mærker, der er repræsenteret i pullover-kategorien, da du vil finde, at der kan være forskellige stilarter, selvom de alle prioriterer komfort og kvalitet.Du vil finde flere veste og slipover designet i PETER HAHNs eget mærke, men også strikveste, - bluser, slipovers og sweater-veste i mærker som INCLUDE, EMILIA LAY, BASLER og LOOXENT. INCLUDE-mærket, der skaber elegant og eksklusiv mode, arbejder primært i uld - og i uld af bedste og fineste kvalitet.Meget af tøjet fra INCLUDE-mærket vil derfor være i 100% kashmir. Hor mærket EMILIA LAY er komfort og pasform i højsædet, da mærket især designer tøj til større kvinder med stor respekt for kvinde-kroppens forskellige kurver og former. BASLER-mærkets høje krav til kvalitet og forarbejdning går igen i tøjets klassiske, elegante og feminine snit, hvor årelang erfaring med at producere kvalitetstøj er kombineret med idéen om at tøjet altid skal være anvendeligt og kunne bruges til mange lejligheder og situationer. Til sidst er der også det mere ungdommelige LOOXENT-mærke, der skaber basistøj og kollektioner med masser af farver og sjove detaljer. Tøjet fra LOOXENT er derfor både smart, sjovt og ungdommeligt.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk