Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Rullekravebluser

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Rullekravebluser

Rullekrave-blusen har fået et comeback – og med god grund. Den smarte rullekravebluse er ikke kun god til at skabe spændende lag-på-lag look, men varmer også dejligt om vinteren.

Rullekraveblusen

Rullekraveblusen, der ofte er lavet i strik, er karakteristisk for den høje hals, der kan komme i mange størrelser og diametre. Rullekraven kan enten være så lang, at den kan 'rulles' eller foldes en gang ned over sig selv eller den kan have en større diameter, hvor kraven vil ligge rundt om halsen som et løst tørklæde og sidst, men ikke mindst, kan den ganske enkelt bare have en høj hals.Rullekraveblusen er perfekt til kolde dage, hvor kraven vil holde dig varm og dække en ofte bar hals. Rullekraveblusen er, netop fordi den er designet til at værne mod kulden, ofte lavet i strik eller et andet varmt materiale. Dog er rullekraveblusen blevet så populær i den senere tid, at den i dag også findes i tyndere og strammere materialer, der smyger sig ind til kroppen og fremhæver kvindens flotte og feminine former. Den tyndere rullekravebluse vil derfor oftere være lavet i et mere åndbart materiale, der også egner sig godt til at have noget udenover blusen eller skabe et lag-på-lag look. Blusen med rullekrave, der i dag er blevet yderst populær, kommer i mange alsidige varianter, hvorfor du både vil finde den store, tykke, varme strik, med en lige så bred og tyk krave, den lange rullekrave-sweater, der kan bruges som en kort kjole med et par jeggings, tætsiddende jeans eller leggings under såvel som rullekravebluser i en tyndere strik eller i tætsiddende varianter og i en tyndere jersey-variant. Især de tyndere variationer af rullekraveblusen, der stadig har de varme krave i halsen, men er lavet i et tyndere materiale og ofte vil være mere tætsiddende end den store rullekrave strik, er god til at skabe et yderst moderne lag-på-lag look, der er meget fremme for tiden. Til et lag-på-lag look, der går ud på med flere stykker tøj over hinanden at skabe flere lag i et outfit, er rullekraveblusen perfekt og specielt de lidt tyndere rullekravebluser i en tynd strik eller jersey er perfekt til dette look. Den høje krave på rullekraveblusen vil stadig være synlig med en T-shirt eller top udenover, hvorfor du kan bruge nogen af sommerens fine toppe med den tynde rullekravebluse i et smart og moderigtigt lag-på-lag look.Læs med her for at få flere tips til hvordan du bruger den smarte rullekravebluse og hvordan du skaber det eftertragtede lag-på-lag look.

Lag-på-lag looket

Rullekraveblusen er ikke kun yderst trendy i sig selv, men er netop på grund af det populære lag-på-lag look blevet særdeles in igen. Udover lag-på-lag looket er der dog også mange andre smarte måder, du kan style din rullekrave på til efteråret såvel som vinteren.En lang eller oversize rullekravebluse vil for det første gå rigtigt godt som en kort kjole over et par tætsiddende jeans eller bukser. Dette look er super godt til hverdag og til de dage, hvor du bare har brug for en stor trøje at putte dig i. Kombinér looket med et par smarte vinterstøvler og brug også gerne nogen store eller lange smykker for at skabe et romantisk vinter-boheme look. Har du en mere tætsiddende rullekravebluse i jersey, en tynd uld eller elegant kashmir kan du også bruge rullekraven med et smarte bukser med lidt vidde, flere detaljer eller et flot snit.Kombiner for eksempel den tætsiddende rullekrave med et par culottebukser eller stop blusen ned i et par bukser med et flot bælte i taljen. Med en habitjakke og et par elegante damesko hertil vil du have et elegant outfit, der både kan bruges på kontoret såvel som til andre mere formelle aftaler. En tætsiddende rullekrave vil desuden kunne bruges under de fleste toppe eller under en feminin stropkjole, hvorved du får mulighed for at benytte nogen af sommerens flotte kjoler eller toppe i efterårets lag-på-lag look. Andre beklædningsgenstande, der egner sig godt til rullekraveblusen er for eksempel pulloveren eller sweater-vesten i strik, store sjaler, eller du kan gå efter et mere råt eller casual look med en læder- eller denimjakke over rullekraveblusen.Hvis du vil bruge rullekraven sammen med andre toppe, kjoler eller bluser, vil de mere neutrale, ensfarvede rullekravebluser i sort, grå, hvid eller beige være det bedste valg, da du vil have større mulighed for at sammensætte disse farver med resten af din garderobe. Til gengæld kan du give den fuld knald med sko, tørklæder og andre acessories i vilde farver, teksturer eller mønstre. Vælger du en rullekravebluse med et flot strikmønster, tekstur eller farvede striber vil rullekraven naturligvis være smuk i sig selv og du kan enten nøjes med at bruge den med et par jeans eller bukser, eller du kan gå i en mere feminin retning og bruge en stor, ulden rullekravebluse med et mere tætsiddende pencilskirt eller en gulvlang nederdel. Udvalget af rullekravebluser på PETER HAHN-siden er stort og du vil med garanti finde både den tynde, den tætsiddende, den strikkede, den store, varme rullekravebluse og de elegante rullekravebluser i 100% uld eller kashmir. Det er derfor bare om at vælge den rigtige rullekravebluse ud fra, hvordan du vil bruge den i forhold til resten af din garderobe.

Mærker

Du vil finde mange velkendte mærker i kategorien for rullekravebluser på PETER HAHNs hjemmeside, hvor blandt andet det ungdommelige mærke LOOXENT, det elegante og eksklusive FADENMEISTER BERLIN, det romantiske og feminine UTA RAASCH-mærke såvel som PETER HAHNs eget mærke og undermærket PETER HAHN CASHMERE vil være repræsenteret.Mange af mærkerne vil dog også have speciale i strik, uld eller kashmir af høj kvalitet, som for eksempel INCLUDE eller FLUFFY EARS, men flere vil også have komfort og pasform som speciale, som for eksempel mærkerne ANNA AURA, der særligt designer tøj til store kvinder eller BRAX FEEL GOOD, der designer komfortabelt tøj til kvinder med forskellige størrelser og figurer. Tilbage er der derfor bare vælge den rullekravebluse, der falder bedst i din smag og stil og matcher resten af din garderobe, men det er jo også den sjove del.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk