Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Polobluser

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Polobluser

Poloshirten, golf- eller tennisshirten, er populær ikke kun på golf eller tennisbanen, men også til kvinden, der gerne vil have et smart og sporty hverdagslook.

Poloshirten

T-shirten i det karakteristiske poloshirt-design har sin oprindelse i sportsverdenen, hvor poloshirtens karakteristiske udformning præsenterede en løsning på flere sportudøveres problemer med udendørssports som tennis, golf og polo. Poloshirten, der blandt andet er en karakteristisk del af det kendte sportsmærke LACOSTEs tøjlinje, kan spores tilbage til den franske tennisspiller René Lacoste, der selv var med til at designe den første hvide poloshirt med den karakteristiske krokodille på brystet, der senere skulle blive til LACOSTE-mærkets første poloshirt.Poloshirten, der oftest er lavet som en kortærmet T-shirt, har flere karakteristiske detaljer, der oprindeligt skulle hælpe udøvere af udendørssports til at kunne yde deres bedste. Således er de korte ærmer valgt for at tennis-, golf- eller polospillere ikke skulle få de distraherende lange ærmer i vejen, kraven er designet med knappeåbning så den nemt kan løsnes og ikke strammer under et spil, men også til at kunne flippes op i nakken, når solen står på, så spilleren ikke bliver solbrændt. Poloshirten er desuden ofte lavet i en åndbart jersey-materiale, der gør den komfortabel, når man er aktiv, ligesom nogen af de første poloshirts ofte var lavet længere bagtil, så T-shirten ville blive siddende indenfor bukserne, når spillerne bevægede sig rundt på banen. Med de store sports- og modemærker som LACOSTE og RALPH LAUREN er poloshirten dog med tiden også gået hen og blevet en sporty hverdags-beklædningsgenstand. Poloshirten har dog bevaret mange af sine klassiske karakteristika i modemæssige sammenhænge, hvorfor man med poloshirten ikke alene får en T-shirt med mange praktiske funktioner, men også en sporty T-shirt, der gør sig godt i såvel et sporty, casual og et business-look. Du ser i dag den klassiske poloshirt kombineret med såvel nederdele som bukser og shorts, ligesom den både kan styles i retning af et mere feminint look, et casual look, et business look eller et professionelt look. Kort sagt, er der ikke det, du ikke kan bruge poloshirten til i dag.

Sporty, business eller casual

Den smarte poloshirt kan bruges i mange sammenhænge, hvor du enten kan vælge den klassiske hvide polo, den stribede polo, en mere afdæmpet polo i sort eller en polo i en af de mange andre sporty og friske farver, T-shirten findes i, afhængigt af hvordan og med hvad, du vil bruge den.Som udgangspunkt bør man altid vælge en poloshirt med en god pasform, der ikke er alt for stor, da en stor poloshirt hurtigt vil få dig til at se større ud, end du egentligt er. Den perfekte poloshirt er lavet i et komfortabelt materiale (oftest i jersey), har en god pasform og en farve eller et mønster, der passer til den situation, du har tænkt dig at bruge den i. Du kan skabe et nemt, simpelt og sporty hverdagslook med poloshirten ved at vælge den klassiske hvide tennisshirt og kombinere den med et par sorte bukser. Dette look vil gå til de fleste situationer og kan altid styles op eller ned med et armbånd eller en halskæde, et par stiletter og en blazer over eller et par casual, men sporty sneakers.Til kontoret eller bussinessmødet kan du også sagtens bruge en poloshirt. Du kan stoppe poloshirten ned i bukserne eller alternativt i en nederdel og fremhæve taljen med et tyndt bælte, ligesom du også kan bruge en blazer over poloshirten. Faktisk kan du fint eksperimentere med at bruge poloshirten, som du ville bruge en skjorte, når business-mødet gerne må være lidt mere business-casual. Du kan, afhængigt af situationen, enten knappe poloshirten til helt op i halsen for at skabe et mere formelt look, eller du kan lade poloshirten være åben i halsen for et mere casual look.Hvor en hvid, sort eller grå poloshirt er god til at skabe et mere klassisk look og vil have flere anvendelsesmuligheder, kan en stribet eller mønstret poloshirt eller en poloshirt i en af de mange farver, den findes i på PETER HAHNs hjemmeside, sagtens bruges i et mere modigt fashion-outfit, hvor du kan vælge at kombinere poloshirten med et par bukser eller en nederdel i matchende farve eller en kontrastfarve. Du kan for eksempel skabe et yderst moderigtigt monokromt udtryk ved at holde hele dit outfit i én farve.Du vil med udvalget af poloshirts på PETER HAHN-siden have mulighed for at finde en poloshirt, der er god til både et casual, et sporty, et klassisk eller et mere modigt high-fashion udtryk, da der ikke alene vil være mange forskellige poloshirts at vælge imellem, men også mange forskellige tøj-mærker at vælge i blandt.

Mærker

Mange af mærkerne i poloshirt-kategorien vil være mærker eller tøjproducenter, der netop designer sportstøj, men du vil også finde poloshirten i mærker, der er kendt for at skabe elegant, tidløst og moderigtigt tøj. Først og fremmest vil du se et stort udvalg af både korte- og langærmede poloshirts i det klassiske LACOSTE-mærke med krokodille emblemet broderet på. LACOSTE-mærket, der oprindeligt designede tøj til sportsudøvere er i dag gået hen og blevet et eksklusivt mærke for såvel sportstøj som elegant hverdagsmode. Du vil derfor finde mange klassiske poloshirts i den traditionelle LACOSTE-stil, der både kan bruges til sport såvel som til hverdag. Mærkerne BASLER og BOGNER er gode mærker at kigge efter, hvis du mangler en poloshirt, der ikke kun er til sport, men også sagtens kan bruges til at skabe et moderne, sporty look til hverdag. BASLER og BOGNER-mærkerne designer sporty tøj, men også elegant og stilrigtigt tøj til hverdag, hvor kvalitet, funktion og design hænger sammen. Mærkerne SPORTALM KITZBÜHEL og CANYON vil være gode, hvis du leder efter poloshirts, der ikke kun skal være smarte, men også faktisk kan bruges til at træne i. SPORTALM KITZBÜHEL og CANYON-mærkerne er sportsmærker, der designer sportstøj, som både er smart, men også behageligt at bevæge sig og være aktiv i. Sidst, men ikke mindst, vil du finde et større udvalg af poloshirts fra PETER HAHN-sidens eget mærke, der er kendetegnet ved at designe tøj i de bedste kvalitetsmaterialer, i et tidløst design og med øje for kvindens komfort. Kvalitetsmaterialer, komfort og design er netop derfor i højsædet i tøjet produceret af PETER HAHN, men disse tre komponenter er dog ligeledes udvælgelseskriterier for sidens andre tøjmærker og producenter.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk