Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Støvletter

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 4

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 4

Damestøvletter: Støvlernes lillebror

Damestøvletter er bekvemme og dejlig alsidige – til elegante, seje og afslappede looks. På grund af den korte skafthøjde, der går op over anklen, anses de for at være støvlernes lillesøster. Online findes disse multitalenter i alle tænkelige modeller, farver og mønster. Vælg mellem blå til klassisk denim, sort til en skindnederdel eller kulørt mønstret til en sommerkjole: Støvletter giver valgmuligheder.

Indholdsfortegnelse

Varianter af damestøvletter

Klassiske damestøvletter går til op over anklen og er flotte i diskrete nuancer som blå, sort eller brun. Støvletter i blå er eksempelvis flotte til et denim-outfit i hverdagen. De er også et flot blikfang til et enkelt gråt eller hvidt outfit. Støvletter i sort eller brun kan også kombineres til mange forskellige farver. Netop sorte, helt enkle modeller er også flotte til dit business-outfit i hverdagen.

Hvis det er kedeligt, findes der naturligvis også støvletter i andre farver end blå, sort og brun som blikfang for fødderne. Grå, camouflagefarvede eller olivengrønne boots skaber et sporty military-look, og støvletter med dyreprint eller farverige mønstre sprudler af ekstravagance og mod. Der findes også støvletter i pangfarver, der – kombineret med en taske eller et bælte i samme farve – kan give mange basic-outfits et frisk pift.

Forskellige stilarter til fødderne

Men det er ikke kun farven, der gør et par støvletter til et helt særligt it-piece: De forskellige modeller giver god plads til at udtrykke personlighed. Der er eksempelvis snørestøvletter i et herligt rustikt og råt look. Især giver ekstra detaljer som nitter, patches eller spænder snørestøvletterne et markant rocker-look, som ikke kun begejstrer motorcykelfans.

Damestøvletter fås også i futuristisk metallic-look, så du kan funkle om kap med discokuglerne, næste gang du er til fest. En populær variant af støvletter har frynser, og kombineret med en denimjakke eller vest giver de et afslappet cowboy-look.

Desuden fås der også boots, der oprindeligt kom fra mændenes verden, og som er vildt bekvemme. Det er Chelsea-boots, en dejlig komfortabel støvlet med elastiske indsatser i siden, ankelhøjt skaft og normalt flad sål. De bekvemme og enkle støvletter passer perfekt til en lang dag på kontoret.

Tip: Støvletter i Chelsea-stil fås i dag også i trendy fortolkninger med højere hæl, der er flot til særlige lejligheder.

Støvletter til forskellige outfits

Snørestøvletter, Chelsea-boots eller støvletter i metallic-look: Det passende tøj til damestøvletter skal vælges med omhu. Den gode nyhed er, at alle støvletter nok skal finde en egnet partner og præge den endelige stil.

Støvletter og jeans

Allerede i de tidlige 1980'ere var kombinationen af kropsnære skinny-jeans og støvletter (Chelsea eller klassiske) in. Det har ikke ændret sig frem til i dag. Tommelfingerregel: Når støvletterne er vide og afslappede, kan de valgte jeans være endnu mere kropsnære. Der er også en spændende kombination af damestøvletter i Chelsea-stil og cropped-jeans. Den kortere jeansmodel efterlader lidt plads mellem buksebenet og de smarte Chelsea-boots, der afslører lidt hud. Du kan også improvisere ved at smøge dine bukser op.

Tip: Alternativ til jeans kan sorte, blå eller farverige støvletter også kombineres med leggings.

Støvletter og nederdel

Damestøvletter er også passende til en sød eller lidt kortere nederdel. Kombinationen af en kropsnær overdel, skindnederdel og Chelsea-boots er populær: Støvletterne virker forførende, men ikke påtrængende. Med snørestøvletter bliver det samme look hurtigt rustikt og mysteriøst. Blå eller sorte støvletter kan desuden kombineres fleksibelt med nederdele i samme nuancer.

Støvletter og kjoler

Et flot stilbrud skabes ved at kombinere en elegant kjole med afslappede støvletter. Kjoler i romantisk stil med løst fald er en flot kontrast til snørestøvletter. En skindjakke er kronen på værket til dette look.

Vigtigt: Skoenes farve skal matche kjolens farve. Til en lyseblå kjole passer eksempelvis støvletter i mørkeblå. Kontraster mellem en farvestrålende kjole og ensfarvede sko er også en mulighed, men husk, at farven på skoene også skal findes på kjolen.

Damestøvletternes bedste venner: Disse accessories må ikke mangle

Damestøvletter kan skabe en bestemt stil med dit favorit-outfit. Det bliver fint afrundet med matchende accessories. Støvletter i sort kan kombineres med guld- eller sølvsmykker, mens de brune varianter passer bedre til guldsmykker eller roséguldfarvede smykker. Til metallic-boots skal det dog altid være sølvsmykker!

Boots i cowboy-look bør kombineres med tasker med frynser eller kæder med samme tema (frynsekæder, fjerkæder,...). Til et klassisk look er diskrete bælter, helst i samme farve som støvletterne, og en matchende dametaske flot. Og hvis du vil have et mere råt look med snørestøvletter, skal du huske nittearmbånd og læderbælte.

Problemzoner camoufleres elegant med damestøvletter

Damer med kraftige lægge har ofte et problem med, at de ikke kan finde støvler der passer eller er bekvemme. Boots kan være en bekvem løsning. For det knap så høje skaft på Chelsea-boots eller klassiske støvletter giver mere frihed til benene. Der findes desuden specialstøvletter, der er både smarte og camouflerende om læggene. De bør have en blokhæl, der er så bred som muligt. En tynd stiletto-hæl får læggene til at se unødvendigt tykke ud. Ankle boots, hvor skaftet går et stykke op over anklen, er også mere velegnede til kvinder med kraftige lægge end de helt korte varianter. Men de bør undgå for mange detaljer, snøringer og spænder. Den type støvletter kan især anbefales til damer med slanke ben. Enkle støvletter er flotte til kraftigere lægge!

Og hvilke støvletter passer til damer med korte ben? Det spørgsmål er let at besvare: støvletter med spids snude gør benene optisk længere! Runde snuder får derimod benene til at se optisk kortere ud. Snørestøvletter eller Chelsea-boots med kraftig hæl bør kortere kvinder også undgå, da de gør dem optisk kortere. Et no-go er desuden kombinationen mellem læglang nederdel og boots. Denne længde nederdel sætter fokus på benene, der på den måde ser kortere ud, end de egentlig er. Med en kort nederdel til boots ser benene derimod længere ud.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk