Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Snøresko

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 6

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 6

Snøresko til damer

Snøresko kan være alt fra både sporty sneakers til de mere feminine laksko og meget, meget mere. Se det store udvalg af snøresko til både sommer og vinter.

Snøresko

Snøreskoene er, som navnet afslører, en bred kategori, der dækker over alle typer af skotøj med snørebånd. Kategorien af sko, der snøres til (modsat sko med lynlås, elastik, stropper), er stor og indeholder både sporty sneakers, støvletter, laksko, ruskinds- og lædersko.Snøreskoene er praktiske, da de hurtigt kan snøres på vej ud af døren og den smarte snørelukning gør, at du har mulighed for selv at tilpasse hvor stramt eller løst snøreskoen skal sidde. Derudover kommer snøreskoen i mange varianter, former og farver. Et klassisk eksempel på et par snøresko, der går til de fleste outfits og som kan bruges både til hverdag og fest er de sorte lædersko. Den sorte læder-snøresko findes både i enfeminin variant med en smalsål og lillesmule hæl, men ses også i de flade, mere firkantede herre-inspirerede sko, ligesom de kan være præget med forskelligt hulmønster eller være lavet i et miks af materialer som læder og skind. Ligesom der findes mange varianter af den traditionelle sorte lædersko kan andre klassiske snøresko som ruskindsskoen, støvletten eller sneakeren også findes i flere farver og varianter. Ruskindssnøreskoen kan både ses i et klassisk rent snit, men giver ofte associationer til mokkasinen, hvorfor du lige så tit vil finde ruskindssko i mokkasinlignendestil med frynser, lædersyninger og et snit, der minder om den klassiske mokkasinsko. Støvletten vil også være at finde som snøresko i forskellig ankelhøjde og i flere forskellige materialer. I både ruskind, læder og en mere sporty, sneaker-inspireret stil vil du derfor kunne finde snøre-støvletter med eller uden hæl. Den sporty sneaker-sko vil du desuden kunne finde blandt snøreskoene i både en mere traditionel sportssko, men også i farverige, sjove og ungdommelige variationer med forskelligt mønster, print og andre spændende detaljer.Snøreskoene er derfor et vidt begreb, men er med garanti at finde i de fleste kvinders skoudvalg.

Snøresko til alle formål

Når du køber sko, er det en god idé at være bevidst om, hvornår og hvad du vil bruge skoen til.Nogen gange kan det være en fordel at vælge et par sko, der er klassiske og går til lidt af hvert, andre gange kan en speciel lejlighed kræve en bestemt type sko – og atter andre gange kan det være, at man bare trænger til et par nye, anderledes sko at sætte lidt kulør på hverdagen med. Fordi snøreskoene kommer i så mange varianter, kan du heldigvis finde et par snøresko til at dække et hvilket som helst af dine behov.Hvis du leder efter et par kvalitetssko, der går til af hvert – et par som du både kan bruge til hverdag og fest,og som vil matche det meste i din garderobe, kan det være en god idé at gå efter et par læder eller ruskindssko i et simpelt, klassisk snit. Hvis du holder dig til de klassiske sorte eller brune snøresko og støvler, vil du være sikker på at kunne bruge skoene med de fleste ting i din garderobe. Vælg en sko med en smal snude, uden for mange detaljer, men af god kvalitet, og du ville kunne bruge den ikke alene til flere forskellige situationer, men også i lang tid. Leder du efter en snøresko til fest eller en mere formel lejlighed, kan du med fordel gå efter de mere skinnende laksko, der både vil se elegante og stilrigtige ud, men også kan kombineres med lidt af hvert. Fordi de lækre laksko er både flotte og yndige, ville de gå lige så godt til et mere stramt outfit med skjorte og herresnit, som de ville til en mere farverig og legesyg kjole. Sneakeren, der oprindeligt blev solgt som en sportssko, er over de senere år blevet en populær sko til hverdag også, hvis du gerne vil give dit outfit et mere sporty udtryk. Sneakeren kan derfor både fås i den mere klassisk sportsudgave til den aktive eller i et miks af forskellige materialer og print kan sneakeren også fås til den farveglade og ungdommelige. Sneakeren kan desuden fås i materialer som læder og skind, der gør at selvden mere konservative kvinde også kan finde et par elegante sneakers. Sidst, men ikke mindst, er der stor mulighed for også at finde et par snøresko til den, der mangler lidt mere kulør på hverdagen. Snøresko findes ikke kun i et utal af varianter, men også i alt fra de sorte, grå og hvide farver til snøresko med pangfarver og farvemiks. Hvis du mangler et par snøresko, der giver opmærksomhed, kan du søge blandt skoene i mærkerne THINK! Og SCARPIO, der både laver lyserøde, gule og knaldblå snøresko med mange detaljer.

Mærker

På PETER HAHN-siden vil du finde et udvalg af kvalitets skomærker, også inden for snøresko. Alle sko og skomærker er nøje udvalgt ud fra kravet om, at skoene skal være både komfortable og slidstærke. Du vil i udvalget blandt andet finde mærker som PAUL GREEN, SOFTWAVES og THINK!PAUL GREEN-mærket er kendt for at kombinere design og udseende med komfort. Du vil i mærket PAUL GREEN derfor kunne finde kvalitetssko med et klassisk snittil enhver lejlighed og sæson. Det feminine og elegante er blandet med det sporty og praktiske i en PAUL GREEN-sko.Ligesom med sko fra PAUL GREEN er snøreskoene fra SOFTWAVES et andet eksempel på en sko, hvor mode og stil går hånd i hånd med komfort. SOFTWAVES-mærket står ofte for finurlige detaljer, farver eller materialer, men går aldrig på kompromis med kvalitet og mode. I den mere sjove ende, finder du snøreskoene fra THINK, der er fyldt med glade farver og mønstre. Skoene fra THINK! er sjove og originale, men også kvalitets- og miljøbevidste, hvorfor THINK!-mærket også slår sig op på at lave bæredygtige sko til de miljøbevidste.Der er derfor snøresko nok at vælge imellem på PETER HAHN-siden til kvinden der går efter kvalitetssko og ikke går på kompromis med komfort.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk