Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Hjemmesko

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Moderne og komfortable hjemmesko til damer fra Peter Hahn

Moderne og komfortable hjemmesko til damer: Varme, smarte og skridsikre i eksklusive materialer som valket, ren ny uld, filt, lammeskind, oksenappa og kalvenappa. Hjemmesko giver både varme, støtte til fødderne og fås i smarte modeller, derunderstreger en kvindes sans for høj kvalitet og personlig stil. Hjemmesko fås med og uden bagkant, i sandalmodel og som ballerinasko.

Supervarme, moderne og komfortable hjemmesko til damer

Kær sko har som bekendt mange navne, og hjemmesko er ingen undtagelse. De bliver også kaldt for sutsko, indesko, tøfler eller morgensko. På engelsk bliver de kaldt for "slippers" eller "smutters" og den engelske betegnelse rammer plet i sin beskrivelse af disse skos essentielle funktion, nemlig sko man lige kan glide eller smutte ned i og ud af igen. Hjemmesko er da også nemme at tage af og på, og samtidig sidder de godt fast på foden, fordi de enten har en tætsluttende bagkant eller har velcrolukninger, der kan justeres til fodens bredde, en sandal-tåsplit og/eller et superblød materiale, der former sig efter foden. I onlinebutikken føres der hjemmesko i de mest eksklusive og bløde materialer som ren, ny valket uld, filt, lammeskind, kalvenappa og oksenappa. Disse lækre og holdbare materialer er ren forkælelse for fødderne, og giver dem plads, god pasform og optimal varme. Mange af onlinebutikkens hjemmesko har også udtagelige såler og plads til ortopædiske indlæg, så foden får optimal støtte. Sålerne er lavet i skridsikkert gummi og er enten flade eller med en lille hæl. Som navnet hjemmesko og indesko indikerer, er skoene primært beregnet til indendørs brug. Brug dem i eget hjem, på ferien eller hos venner og familie. Der er også en ekstra imødekommende gestus i at kunne tilbyde sine gæster et par hjemmesko. Med hjemmeskoenes såler af gummi og slidstærke materiale, kan de også bruges på verandaer, altaner, terrasser, på gange og trapper mellem boliger og på ferien, når man skal til og fra poolen, poolbaren eller stranden. Især sandalmodellerne kan bruges som andre sandaler i sommerhalvåret eller på ferien til den øvrige sommer- eller feriegarderobe. I den velassorterede onlinebutik føres der hjemmesko i kategorierne hjemmesko, sandaler, ballerinasko, tøfler, smutters, slippers og damesko. Hjemmeskoene har forskellig bredde, og har man brede fødder skal man typisk vælge de hjemmesko, der har en justerbar velcrolukning, en bred sål, stretchmateriale indeni eller er særligt ergonomisk designet efter fodens form, som for eksempel kendte ergonomiske Birkenstock sandaler. Har man smalle fødder, er de feminine ballerinasko eller sandalmodellerne et oplagt valg. Her er man sikret, at hjemmeskoen slutter tæt om foden og giver optimal komfort, støtte og varme. Samtidig er ballerinaskoene utroligt klædelige at bære, når man har gæster, og de kan sagtens anvendes som indendørs festsko. Sandalerne kan også bruges til varme sommerdage og på ferien, hvor man har en sommerkjole, tunika eller nederdel på. Selvom disse sandaler ikke har nogen bagkant, er de alligevel stabile at gå i, fordi fødderne bliver holdt fast af en tå-split eller af remme, der går hen over foden.

Hjemmesko for enhver smag og pasform

I onlinebutikken føres et bredt udvalg af eksklusive mærker som Peter Hahn, Kitzpichler, Giesswein, Bonova, Romika, Berkemann Original, Shepherd, Waldläufer, Gabor Home, Ghibi og Birkenstock.Alle mærker tilbyder hjemmesko i eksklusive materialer, moderne design og optimal komfort. Valget af hjemmesko er et meget individuelt anliggende, når det kommer til ønsker om funktionalitet og design. I forhold til hjemmeskoens funktionalitet, skal man især være opmærksom på pasform, sål og materiale, så hjemmeskoen giver optimal støtte og perfekt pasform til foden. Her kan man overveje: Er fødderne smalle eller brede? Er tæerne korte eller lange? Er tæerne lige lange eller i forskellig størrelse? Går man sikkert, eller har man brug for ekstra støtte under eller om fødderne til en sikker gang? Valget af den helt rigtige hjemmesko er især vigtig, fordi hjemmeskoens støtte og pasform forplanter sig op gennem ankler, lægge, knæ, ryg og nakke, og det er derfor vigtigt, at skoene er sikre og støttende at gå i. Mange af hjemmeskoene har, af samme grund, derfor også udtagelige såler, så de kan erstattes af ortopædiske indlæg. Sålerne er lavet af gummi og er derved skridsikre på et glat, vådt eller uvejsomt underlag eller gulv.

Klassisk eller kæk hjemmesko?

Når det kommer til hjemmeskoens design og farve, mønster og form, er der noget for enhver mode- og stilbevidst kvindes smag. Skal hjemmeskoen være klassisk eller kæk? Skal den være ultrafeminin eller mere praktisk ergonomisk? Har man brug for en hjemmesko, der både er varm og feminin, der også kan bruges til fest- eller sommergarderoben? Så er ballerinaskoen et oplagt valg. De findes i varme og eksklusive materialer som valket ren ny uld og et superfleksibelt tekstilmateriale. Ballerinaskoene har fine detaljer som snøresløjfer, en fin applikeret rem og pynteknap eller en blomsterapplikation med en glasperle. De findes både i ensfarvet og i farvestrålende mønstre som blomstermønster. De slutter godt fast om fødderne grundet deres kant i repsbånd, fløjlskant eller en elastisk kant. De giver god varme via tekstilfor, uldfor eller for i blød, ren ny uld. Ydersålen er af gummi, og er derfor skridsikker. Er man ude efter en mere ergonomisk hjemmesko, der giver optimal støtte og har plads til ortopædiske indlæg? Så vil en hjemmesko i filt med en regu­lerb­ar velcrorem og en udtagelig filt­indersål, der sættes fast med velcro, være at anbefale. Sålen er lavet af fleksibelt gummi og yder en optimal sikker gang.Ønsker man en mere kæk og farverig version af den ergonomiske hjemmesko, er hjemmeskoen af filt med et festligt mønster i glade farver et godt valg. Disse hjemmesko har en gennemført syning, som forbinder skaft og sål, og dette er med til at sikre lang holdbarhed og en særlig fleksibilitet ved bevægelse. Sålerne kan efter behov udskiftes med ortopædiske indlæg.En anden moderne og smart variant af hjemmeskoen til følsomme fødder, der har brug for optimal støtte og pasform, findes i hjemmeskoen af nappalæder med mulighed for at justere skoen med 2 brede velcrolukninger. Her er der ovenikøbet mulighed for at skille sig ud med skoens trendy ornamenter, der har en skinnende metallisk effekt. Disse hjemmesko har en ekstra blød polstring og består desuden af et stretchmateriale inde i det forreste område. Der er udtagelige såler og dermed mulighed for at indsætte ortopædiske indlæg i stedet for. Rigtig god fornøjelse med valg af hjemmesko.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk