Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Ballerinasko

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Ballerinasko – den populære basic i skoskabet

Kvinder kan bare ikke få sko og fodtøj nok. Og det kan ikke undre, for fodtøj skal der til og fodtøj fås i utallige farver og stilarter. Pumps med høje hæle, søde sandaler, dejlig varme støvler, sporty sneakers og de utrolig populære, bekvemme ballerinasko. Denne flade sko er en uundværlig basic til vilde døtre, unge fashionistas og modebevidste kvinder. Takket være de forskellige styles og materialer kan ballerinasko nemt kombineres med ethvert outfit til hende.

Indholdsfortegnelse

Yndlingssko for en hel generation – ballerinasko til damer

Hvad skal en god damesko have? Stil og komfort! Det vidste modeikoner som Audrey Hepburn allerede i 1950'erne. Hun var med til at gøre ballerinasko til en yndlingssko for en hel generation af kvinder. Klassikeren er alsidig og passer til enhver type – til elegante damer, søde piger og afslappede sportskvinder. Med den flade hæl er ballerinasko bekvemme, og den afrundede babydoll-form har god plads, også til brede fødder. Har du lyst til at have lange ben? Det er ikke kun fodtøj med hæl, der får benene til at se længere ud, ballerinasko til damer har et bredt design og et fantastisk flot look.

Klassisk eller kulørt – hvilke farver er et must til ballerinasko?

Naturlige nuancer: Til et tidløst look er klassiske modeller i praktisk stofkvalitet eller udsøgt skind særligt velegnede. Nogle af de mest populære farver til ballerinasko er rød, hvid, sølv eller sort samt kongeblå. Trendfarverne går aldrig af mode og passer til både afslappede jeans, sporty træningstøj, business-looks og det elegante aften-dress.

Kulørte ballerinasko: Ud over de ensfarvede klassikere bør du også have kulørte ballerinasko som basics i dit skoskab. Uanset om det er med farverige blomsterprint til den kommende sommer, markante mønstre til et afslappet pure-look eller med glimmer og pailletter til den næste fest, så giver farve på fodtøjet et frisk pift til selv det mest grå outfit. Andre smarte detaljer som sløjfer, smalle remme eller spænder giver skoene et sødt og piget look.

Tip: Hvis du gerne vil have glæde af dine sko i lang tid, skal du pleje dem rigtigt. Ballerinasko i skind bør plasses med specielle plejemidler og børster, så de er flotte og blanke.

Bekvemme og komfortable – hvilke ballerinasko er velegnede til brede fødder?

Bare tag dem på og slap af: Hvilken kvinde vil ikke kunne hoppe hurtigt i sit fodtøj og være klar til at gå ud? Klassiske ballerinasko er uden snørebånd og remme, og så er materialet normalt dejlig blødt med optimal pasform. Men det ikke alle former passer til enhver fod. En sko, der er for smal, er ikke bekvem, og den kan trykke og give vabler, der kan udvikle sig til sår. I for brede sko smutter foden ud, når du går, og du kan falde og komme til skade.

Find den rette fodform: Kvinder med smalle fødder bør vælge spidse ballerinasko med smal forfod, et smart alternativ til den klassiske babydoll-form. Og hvilke ballerinasko skal kvinder med brede fødder vælge? Hvis du har en ret bred fod eller fejlstilling af fødderne, bør du vælge runde former. Der er bedre plads til tæerne i en sko med rund snude, så skoen ikke trykker. Det er vigtigt at finde en velsiddende sko for at undgå problemer med ryggen samt ømme fødder og ben.

Tip: Giver dine nye ballerinasko dig vabler på fødderne? Ikke hvis du køber sko med en sål af høj kvalitet, blødt for og slidstærkt overlæder!

Med eller uden – hvilke strømper skal du have på til ballerinasko?

Barfodet i ballerinasko: De flade damesko er som skabt til sommeren. Kvinder smutter deres bare fødder i ballerinasko på varme dage og danser gennem livet. Sko i skind eller andre bløde stoffer er bekvemme, uanset om du går, cykler eller kører bil. Det er endda muligt at løbe i ballerinasko. Strømper i ballerinaskoene er ikke noget must til dit fritidslook. Hvis du har tendens til at svede på fødderne eller få vabler, bør du tage et par fine strømper eller fodletter på i farven nude i sommersæsonen.

Smarte strømper: Kan jeg også have ballerinasko på om vinteren? Selvfølgelig kan du det, men på regnfulde og stormfulde dage samt i sne er disse sko nok et no-go. Kvinder, der ikke har lyst til at gå i pumps med hæl i den tidlige del af efteråret og om foråret, som synes støvler er for varme og sneakers er for sporty, kombinerer strømper og ballerinasko. Men vær forsigtig. En strømpe er ikke en strømpe, og tykke uldsokker bør ikke bruges i de smalle sko. Den rette kombination er in: En kulørt fin strømpebuks med mønster eller små strømper med glimmer er et fashion-statement.

Tip: Der findes mange modesynder, og en af dem var tidligere strømper i sommersko. Men i dag er synlige og sprælske eller ekstravagante fine strømper et ret almindeligt fashion-highlight.

Vis dine fødder frem – hvilke ballerinasko passer til hvilken lejlighed?

Ballerinasko er altid bekvemme, uanset om du hujer med ungerne på legepladsen, går tur med hunden eller danser til fest. Men det er ikke den eneste fordel ved flade sko: Ballerinasko passer til enhver lejlighed, til lille-pige-agtig hverdags-style, sporty fritids-outfits eller et elegant business-look.

Hvis du vil bruge dine favoritsko på arbejde eller til fest med en nederdel eller bukser med læg, bør du vælge ballerinasko med spids snude eller i babydoll-style. Modellerne i skind eller laklæder ser elegante ud, og ekstra detaljer som remme eller spænder giver et ekstra pift.

Til sporty outfits er klassiske ballerinasko med rund snude det bedste valg. Kombinationsmulighederne er endeløse med ballerinasko i kongeblå, sort eller hvid: Ballerinasko passer til jeans, sommerkjoler, bekvemme bukser og stretchbukser eller culottes, og det samme gæder for de mønstrede og kulørte sko.

Værd at vide: Ballerinasko er ikke kun flade. Hvis du ikke vil undvære en hæl på dine sko, så kan du også få ballerinasko med lav hæl, der får benene til at se længere ud.

Tip: Skjorter er de nye T-shirts: Dem kan du få i mange snit, materialer og farver. Brug dem til afslappede looks med jeans, elegante looks med nederdel eller sporty looks med 7/8-buks – hvis du elsker skjorter, behøver du ikke søge efter bekvemme sko ret længe. Ballerinasko er alsidige til kombinationer med skjorter og tunikaer til et frisk look.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk