Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Åbne sko / mokkasiner

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 6

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 6

Åbne sko

De åbne sko kommer i mange former og farver; lige fra den elegante damesko til den klassiske mokkasinsko. De åbne sko kan derfor bruges både til hverdag og fest.

Åbne sko

De åbne sko er gode til forår og sommer, da de passer bedst til et par bare fødder.Skoene er lige nøjagtig åbne nok til at give luft til fødderne, uden at fødderne bliver kolde. De fleste åbne sko vil være nemme at slippe i med et par bare fødder, når du skal ud af døren i en fart, da de hverken har snørrebånd eller remme, der først skal bindes eller strammes. Den åbne sko fås i varianter, der dækker mere eller mindre af foden og du kan for eksempel vælge mellem både hyttesko, der dækker meste af foden eller åbne damesko, der ligner et par elegante mini-stiletter og dækker mindre af foden, når du skal til fest.Den åbne damesko findes både som klassisk åben damesko, hyttesko eller mokkasiner. De klassiske damesko og mokkasiner kan minde lidt om ballerina-skoene, hvor hytteskoene kommer i både sporty varianter, der kan minde om sneakers (dog uden snørrebånd) ellermere casual, espadrillo-lignende varianter, der også egner sig godt som hjemmesko eller indendørssko. Den klassiske damesko er karakteristisk ved at være en mere feminin og elegant åben sko, du sagtens kan bruge sammen med en kjole til fest. Den åbne damesko kan fås både med hæl, som en mini-stilet eller som en yndig flad ballerina-lignende sko. Dameskoen vil ofte være formet og syet efter en slank kvindefod, hvilket gør den populær til kjoler og giver bukse-outfittet et mere feminint udtryk.Den velkendte mokkasinskogiver ofte associationer til prærien og det vilde vest, da de fleste vil tænke på mokkasinen med frynser i ruskind. Den typiske ruskindmokkasin giver et casual look og vil også være at finde i udvalget af åbne sko, men du vil også kunne finde mokkasiner i mange andre trendy varianter. Mokkasinskoen er kendetegnet ved snudens syninger på toppen af skoen, hvorfor du også vil finde de karakteristiske syninger på de fleste af mokkasinerne her på siden. Du vil dog kunne finde mokkasiner i mange forskellige farver og materialer, nogle mere nedtonede i mørkt læder og nogle i ruskind i mange forskellige farver samt forskellige mokkasiner i et sailorsko-look. Hytteskoen er karakteristisk for at dække mere af foden end mokkasinen og dameskoen. Hytteskoen vil ofte være syet med et separat stykke stof eller andet materiale, der dækker hele snuden (som du vil se det på en klassisk espadrillo-sko). Hytteskoen er casual og fås også som både espadrillo-, sommer- eller hjemmesko. Når dette så er sagt vil du også finde den mere sneaker-inspirerede hyttesko, også kendt som canvas-skoen eller et par slip-on sko. Den sporty sneakers-inspirede hyttesko, vil ligne og ofte føles som en sneaker, men dog ikke have sneakerens snørrebånd. De vil derfor være nemme at hoppe i eller ”slip-on”.

Åbne sko, mokkasiner og slip-ons

Netop fordi de åbne sko findes i så mange varianter og typer, kan du også bruge dem til det meste. Den åbne sko er en klassisk og anvendelig sko til både hverdag og fest – ligesom du ville kunne bruge dem på farten, når du hurtigt skal ud af døren og som en overgangssko, når vejret skifter.Som med så meget andet (fod-)tøj, er det en god idé at overveje, hvor og hvornår man vil bruge sine sko, før man køber de åbne sko. De åbne sko er bedst til sommeren og som overgangssko i for- og sensommeren, da de netop er mere åbne end andre typer sko. Leder du primært efter en sommersko, kan de sydlandske espadrillos eller hyttesko i stof være en behagelig mellemting mellem hjemmesko og sandaler, men leder du efter en overgangssko, der også ville kunne bruges ind i efteråret er de sporty sneaker-lignende slip-ons et bedre bud. Hvad du vil bruge dine sko til er desuden en vigtig faktor, når du vælger sko. En klassisk åben sko i nedtonede farver vil kunne bruges til mange forskellige outfits, men har du en tendens til netop at gå i mange ensfarvede sorte eller neutrale farver, kan et par farverige mokkasiner eller åbne damesko være en hjælp til at bryde dit outfit lidt op med. Hvis du er den aktive type, der er meget på farten, eller du leder efter et par sko, der ogsåvillekunne klare en tur i skoven, er en komfortabel slip-on både praktisk og sporty, men bruger du mest skoene i byen eller på arbejde kan et par elegante damesko, der både kan bruges til hverdag og en aften i byen et godt bud på en sko til dig.Som udgangspunkt findes der helt sikkert en åben sko, du ville kunne bruge, hvad enten det er en feminin, elegant sko til hverdagsbrug, en sporty sko til at give den yndige kjole et mere casual look eller en smart sommersko, du hurtigt kan tage på på vej ud af døren, er der nok at vælge imellem.

Mærker

De mange varianter af åbne sko, findes i et stort udvalg af mærker på PETER HAHN-siden, der hver især producerer åbne sko i forskelligstil, materiale og farver.Mærket SCARPIO er godt at kigge efter, hvis du er på jagt efter en åben sko, der er klassisk og går til forskellige outfits, men stadig tilføjer din garderobe lidt mere spræl. Fra SCARPIO vil du især finde klassiske, elegante hyttesko, der dog altid har en eller anden original detalje. Detaljen kan være et mønster i de klassiske ruskindssko, frynserne på et par elegante sorte lædersko eller til hyttesko lavet slangeskind. Leder du efter komfortable og sporty slip-on sko er mærkerne AEROSOLES og SOFTWAVES et godt bud på, hvor du bør kigge efter dem. Du vil her kunne finde sporty, hvide sneaker-slip-ons og enkle, men komfortable åbne damesko.SIOUX er kendt for at lave mokkasiner; både klassiske mokkasiner, mokkasiner i enkle og stilrene designs og mokkasiner i forskellige farver og materialer. Du vil kunne finde stilfulde mokkasiner i læder, der minder om en klassisk damesko, mokkasiner med et sailorsko-look og mokkasiner i mange farver.Sidst, men ikke mindst, vil du i PETER HAHNs eget mærke finde et væld af både espadrillos, sommersko, mokkasiner, slip-ons og hyttesko af både den klassiske – og den mere sprælske slags.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk