Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Sko

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Mærke
Pris
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 16

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 16

Fodtøj til hende – smart og alsidigt

Sandaler, sneakers eller støvletter: Udvalget af fodtøj er stort, men alligevel kan det aldrig være for stort. For hver eneste årstid kræver sit eget fodtøj. Men hvilket fodtøj er egentlig egnet til hvilket outfit? Og hvordan skal efterårets fodtøj være, for at strømperne stadig er tørre efter traveturen i det klare efterårsluft?

Indholdsfortegnelse

Sporty fodtøj

Sneakers – superalsidigt fodtøj
Sneakers er indbegrebet af bekvemt og sporty fodtøj. De er en fast del af fritidsgarderoben. Denne sko er utrolig populær og fås også i elegante modeller, der kan bruges til mere formelle anledninger.

Sportssko – perfekt støtte, når du dyrker sport
Der findes passende sportssko til enhver sportsart. De har høj stabilitet og støtter fodden dér, hvor der er behov for det. I åndbare modeller sveder dine fødder ikke så nemt, og vandafvisende fodtøj er velegnet til dårligt vejr.

Vandresko – til outdoor-fans
Hvis du elsker at gå ud i naturen, sætter du pris på gode travesko. De sidder godt på foden og giver godt hold, når du er ude at gå andre steder end på asfalterede gader. Derfor er de ikke kun ideelle i efteråret, men kan også bruges om sommeren kombineret med et par vandrebukser.

Sommersko

Ballerinasko – klassiske eller moderne
Ballerinasko er populære hos mange høje kvinder, der ikke bryder sig om sko med høj hæl. Afslappede ballerinasko passer flot til sporty outfits, mens modeller med similisten eller sløjfe er passer flot til elegante outfits.

Sko uden hælkappe – lette sommersko
I den varme årstid er sko uden hælkappe bekvemme. De ligner hjemmesko, men har en mere slidstærk sål. Da de ikke har nogen hælkappe, er de nemme at tage af og på. Ensfarvede og farverige sko uden hælkappe er flotte til nederdel eller capribukser.

Sandaler – smarte sommersko
Luftige og lette: Sandaler er det perfekte sommerfodtøj. De passer flot til nederdele, kjoler og bukser. Sandaler med hæl er fine og elegante, mens flade sandaler også er flotte til et afslappet fritidsoutfit. Plateausandaler eller sandaler med flotte accessories er perfekte til lune sommeraftener i en let kjole.

Forårets og efterårets fodtøj

Damesko og mokkasiner – bekvemme og alsidige
Elegante damesko til et business-outfit eller den afslappede variant til hverdagen: Med den lave hæl og den komfortable pasform er damesko og mokkasiner superanvendelige. Neutrale farver passer flot til mange styles. Hvis du gerne vil bruge dit fodtøj som blikfang, skal du vælge et ekstravagant mønster.

Snøresko – komfortable og praktiske
Moderne snøresko er dejlig bekvemme. De tilpasser sig til fodens form og er dejlig komfortable. Damesko med plateausål eller hulmønster: Snøresko er flotte til business- og hverdags-outfits.

Vinterfodtøj

Støvler – varme og lækre
Dejlig varmt forede støvler holder fødderne varme om vinteren. Støvler af enhver type passer til både jeans og lærredsbukser, men til nederdel bør du vælge høje støvler. Støvler skal være vandtætte, så sne eller smeltevand ikke giver våde strømper.

Støvletter – alsidigt kombinationsfodtøj
I modsætning til støvler har støvletter lavt skaft. De når op lige over anklen og passer derfor til mange outfits.

Damesko til hjemmebrug

Hjemmesko – til hjemmehygge
Himmelsk bløde: Hjemmesko er perfekte til afslapning og holder dine fødder varme. De står klar, når du kommer hjem fra arbejde. Hjemmesko med bekvem fodseng er dejlig komfortable. Hjemmesko er for det meste lige til at smutte i. Hjemmesko fås også i lodne og varme varianter, men der er også hjemmesko til sommeren, der ligner sandaler.

Chelsea-boots – feminine og elegante
Dette trendy fodtøj, der ligner støvletter, passer perfekt til skinny-jeans. Kombinationen af kropsnære jeans og smarte boots understreger det feminine look. Chelsea-boots kan også bruges til en nederdel eller kjole med et par strømpebukser. Det praktiske er, at Chelsea-boots ofte har små detaljer, der bliver et flot blikfang, eksempelvis en farvestrålende sål eller en ternet gummiindsats i siden.

Luksusfodtøj og designersko – glamourøse og ekstravagante
Til særlige lejligheder: Luksuriøst fodtøj står for eksklusivitet. De repræsenterer elegance og den personlige stil. Designerfodtøj og luksusfodtøj med værdifulde accessories giver ethvert outfit et ekstra pift.

Business-damesko

Pumps – elegante klassikere
Tidløse pumps kan bruges til mange forskellige lejligheder. De fuldender business-outfits eller afrunder kjolen til fest. I fritiden giver pumps et trendy touch. Da pumps får benene til at se længere ud, er de meget populære. Pumps med spids snude eller peeptoes med åbning til tæerne er også flotte blikfang til dine sommer-outfits.

Fodtøj til seniorer

Bekvemt fodtøj med burrelukning er let at tage af og på. Det er ideelt til ældre mennesker. Fodtøj til seniorer skal støtte foden bedst muligt. Det meste fodtøj af denne type er desuden bekvemt, eksempelvis uden snørebånd.

Hvilke sko passer til hvilken lejlighed?

Skønt fodtøj til hverdagen
Ballerinasko, sneakers eller lukkede sko: Hvis du er meget på benene i hverdagen, så sætter du pris på bekvemt og funktionelt fodtøj. Naturligvis skal det også være flot fodtøj, der er flatterende for benene.

Smart fodtøj til ferien
Det bedste fodtøj til ferien bør være praktisk og pladsbesparende. Ud over sandaler med og uden hæl samt ballerinasko kan du også vælge lette Chelsea-boots. Det smarte fodtøj er ikke for varmt og kan derfor også bruges en kølig forårsdag og lune sommernætter.

Festlige sko og elegante sko
Til bryllup og nytårsfest: elegant fodtøj afrunder ethvert fest-outfit. Smarte støvletter eller Chelsea-boots er eksempelvis perfekte til nytårsfesten eller julefrokosten på arbejdspladsen. Festligt fodtøj som pumps eller damesko er derimod herligt til brylluppet eller en sommerfest.

Hvilket outfit til hvilket fodtøj?

Hvilke sporty looks er sportssko eller sneakers egnede til. Snøresko kan også være flotte. Afslappet tøj får et stilfuldt og elegant pift af ballerinasko eller sandaler. Business-outfits bliver gerne fuldendt med elegante damesko, støvletter eller pumps.

Hvilket damefodtøj til kjole?

Afhængig af kjolens snit kan du kombinere med sandaler med og uden hæl eller pumps. Afslappede sommerkjoler er også flotte med ballerinasko. I den kolde årstid kan en kjole kombineres med strømpebukser og støvler, støvletter eller Chelsea-boots.

Hvordan plejer man sit fodtøj rigtigt?

Damesko i skind holdes fine blanke med specielle plejemidler til skind. Et alternativ er damesko i kunstlæder, der er mere robust og bare kan rengøres med en fugtig klud..

Hvilket fodtøj skal du vælge til forår, sommer, efterår og vinter?

I sommermånederne er designersko som sandaler uden og med hæl meget populære. Als Efterårsfodtøj omfatter dejlig komfortable lukkede sko eller snøresko, før de lækre varme støvler bliver taget til brug til vinter. Men husk: Både efterårsfodtøj og forårsfodtøj bør være vandtæt. De uberegnelige årstider vil ellers give våde fødder.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk