Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Tunikaer

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Tunikaer

Den smarte tunika kan både bruges som en let sommerbluse eller kjole, men kan bestemt også bruges med et par jeans, når du vil give efterårsgarderoben lidt nyt liv.

Tunikaen

Den smarte, komfortable og multianvendelige tunika, der oprindeligt er navngiven efter de gamle romeres klædedragter i oldtiden, har i dag bevaret noget af den samme lethed som oldtidens tunikaer, men har dog fået flere opgraderinger siden. Den lette tunika kan i form og anvendelse stadig den dag i dag sammenlignes med oldtidens tunikaer, da det, der kendetegner tunikaen, er dens lette og løse stof, der gør den fortræffelig som bluse eller sommerkjole samt over badetøjet, når du skal en tur på stranden. Tunikaen fås derfor også tit i flotte og eksotiske sommermønstre, der gør sig godt til netop de lyse dage. Når dette så er sagt, har den lette bluse-kjole dog fået en renæssance og er blevet en populær beklædningsgenstand også i årets koldere måneder, hvor tunikaen sagtens kan bruges som en lang bluse over et par bukser, jeggings eller tætsiddende jeans. Tunikaen fås derfor også i nogen mere afdæmpede farver og i mørke ensfarvede varianter, der går godt i spind med efterårets toner. Tunikaen kan både fås i en kortere variant, i hvilket tilfælde den meget vil ligne en løs og afslappet sommerskjorte, eller i længere varianter, der sågar kan gå for at være tunika-kjoler. Du kan desuden få tunikaer med enten meget dybe brystudskæringer, V-hals, med bindebånd eller knappelukning (som en skjorte), ligesom du kan få tunikaer med slidser i siderne og forskellige ærmelængder.Det siger sig selv at hvor nogle af tunikaerne vil være bedre som sommerkjoler eller bluser, vil nogen være bedre til de kolde efterårsmåneder. Du kan derfor sagtens vælge tunika efter sæson, men du kan også med fordel gå efter at finde den tunika, der vil komplimentere din kropsfigur bedst.

Sådan bruger du tunikaen

En løs og let tunika med 3/4-ærmer vil være et godt bud på en god sommerkjole eller bluse til såvel en tur på stranden som til sommerens grillfester, hvor de langærmede tunikaer i mørke farver eller mønstre sagtens ville kunne bruges som hverdagsbluser eller skjorter over et par bukser eller jeans langt ind i efteråret. Da tunikaen findes i mange forskellige former, snit og længder, er det nemt at finde en tunika, der passer til enhver kropstype. Hvad enten du er pære-, æble- eller timeglasformet, har brede hofter, stor mave eller bryster vil du derfor også kunne finde en tunika, der klæder dig.Er hofterne for eksempel det bredeste sted på din krop og er din figur formet lidt som en pære, vil en lidt længere tunika, der stopper efter dine hofter, kunne hjælpe dig med at skjule dit ømme punkt. En tunika med lidt mere længde og eventuelt et par slidser i siderne, vil kunne hjælpe med at skjule hofterne og slidser i siderne vil sørge for, at tunikaen ikke sidder for stramt omkring bagdel og hofter. Du kan desuden gå efter en tunika med en flot brystudskæring eller broderi halsen, hvilket vil hjælpe med at sætte fokus på den øverste del af din krop. Er maven det bredeste sted på din krop og ligner du mere en æblefigur end en pærefigur, kan tunikaen også gøre noget godt for dine former. Hvis du har en æblefigur vil en kortere tunika med en flot brystudskæring eller V-hals være god til at fremhæve din krops bedste sider. Den kortere tunika vil være et godt valg, da du ikke som kvinden med pæreform vil behøve skjule dine hofter, men det tværtimod kan være en fordel at fremhæve et par lange slanke ben under tunikaen. Med en æbleformet figur vil det desuden være en god ide at rette fokus væk fra maven med en flot udskæring eller andre detaljer i halsåbningen, ligesom du sagtens vil kunne kombinere tunikaen med en kort halskæde eller et par flotte eksotiske ørenringe, der passer til tunikaen.Er du så heldig at have en flot timeglas figur med lige brede hofter og skuldre og et smallere taljemål, vil den bedste idé være at gå efter en mere tætsidden tunika, der vil fremhæve de flotte former. En tunika med lidt elastik i taljen eller et bælte eller bånd, vil klæde din figur bedst. Kan du ikke finde en tunika med bælte eller bånd, kan du eventuelt selv tilføje et flot bælte i taljen, når du bruger din tunika. Sidst, men ikke mindst, vil enhver tunika være flot med matchende smykker og accessories til. Hvis det er den mørke eller ensfarvede tunika eller tunika-kjole, der har stjålet dit hjerte, kan du sagtens kombinere den med store som små armbånd, halskæder, ørenringe eller tørklæder og få et rigtigt flot tunika-look. Hvis dit blik er faldet på en af de mere farverige eller mønstrede tunikaer, kan du med fordel gå efter smykker der matcher tunikaens varme eller kolde farver med guld eller sølvsmykker, bælter eller tørklæder i matchende nuancer og stil.

Mærker

Du vil ikke kun finde tunikaerne i mange former, farver, længder og snit, men også i et stort udvalg af forskellige mærker. Fordi den rigtige pasform og det rigtige materiale er vigtigt, når du vælger tunika (da tunikaen både skal sidde rigtigt og være behagelig at have på), vil mange af de mærker, du vil finde i kategorien for tunikaer også netop være mærker med fokus på pasform, komfort og materiale. Mærker som BRAX FEEL GOOD eller EMILIA LAY vil være gode bud på mærker, der er værd at kigge efter, hvis du søger en tunika med den rigtige pasform. Hvor EMILIA LAY især designer tøj til lidt større kvinder med fokus på komfort og pasform, er mærket BRAX også kendt for sinemange undermærker, der designer tøj til kvinder af mange forskellige former og størrelser, hvorfor der altid vil være taget højde for kvindens forskelligheder med tøj fra mærket BRAX. Hos PETER HAHN selv er et af kendetegnende ved mærket, at materialerne, det er lavet i, skal være af allerhøjeste kvalitet og altid i et tidløst design og noget af det samme kan siges om mærket GREEN COTTON, hvor stof og materiale er en vigtig del af tøjet, hvorfor tøjet fra GREEN COTTON også altid er lavet af miljørigtige materialer.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk