Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Ternede skjorter

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Ternede skjorter

De ternede skjorter findes både i store og små tern, i et klassisk snit med en figursyet pasform eller i længere, mere løse varianter for et mere afslappet look.

Den ternede skjorte

Den ternede skjorte kan fås i mange forskellige udtryk, afhængigt af både skjortens form og det ternede mønsters form, størrelser og farver. En klassisk og meget stilfuld ternet skjorter kan for eksempel være lavet i et mønster med mindre tern i sort, hvid eller grå eller i et enkelt farveskema som for eksempel hvid og rød, sort og blå eller lignende. En ternet skjorte med større tern vil ofte give et mere afslappet look med associationer til skovmands- eller cowboyskjorten. Det ternede mønster og materiale har en rig historie og ikke mindst det skotske tern, der ofte er mere farverigt, hvor ternets specifikke symmetriske mønster og farver symboliserede klanmedlemmernes tilhørsforhold. Dertil kommer at store modemærker som BURBERRY i dag har gjort tern til en del af modehusets vartegn. Det ternede mønster har derfor både tråde tilbage til eksklusive, traditionsrige og samtidigt meget maskuline modetendenser. Ternets mangefacetterede historie og brug gør også at mønsteret kan have mange forskellige udtryk og ikke mindst bruges på mange forskellige måder; med jeans, et par læderbukser, som en cardigan over en anden T-shirt eller top, med et par lyse bukser og en matchende strikcardigan eller pullover over eller med en nederdel, hvis du vil bryde det maskuline udtryk lidt op. De løsere skjorter i skovmandstern vil ofte være lavet i varmere og tykkere materialer som bomuld eller flannel, der gør de lidt rå og maskuline skjorter gode til efteråret og vinteren, hvor skjorten både kan bruges for sig selv eller som en åben cardigan over en anden T-shirt eller top. Hvis man leder efter en varm skjorte til efteråret og vinteren, er de ternede flannel- og bomuldsskjorter derfor et sikkert hit, ikke kun på grund af varmen, men også fordi de mørkeblå, -grønne og -røde farver vil passe perfekt ind i efterårets falmende løv og isklare vinterlandskaber. Afhængigt af om den ternede skjorte skal gå til et mere casual hverdagslook, med et par cowboybukser, eller et mere eksklusivt kontorlook med en nederdel eller et par stilfulde bukser, kan man enten vælge den lange, løse skjorte i store tern og efterårsfarver eller den figursyede skjorte i et mindre tern i sort/hvid eller et enkelt farveskema – hvad enten det er den ene eller den anden, man vælger, vil den ternede skjorte altid kunne styles på mange forskellige måder til hverdagslooket eller et mere stramt, professionelt look.

Casual-, Burberry- eller westerninspireret

Hvad enten man er til det afslappede look, det eksklusive look eller et mere skovmands- eller westerninspireret udtryk, er der mange måder man kan bruge den ternede skjorte. De lange, løse skjorter med et stort tern er oftest bedre til den mere afslappede stil, hvor de figursyede skjorter med et mindre tern vil egne sig bedre til et mere professionelt kontorlook. Dermed dog ikke være sagt, at man ikke kan skabe et stilfuldt udtryk med den løse skjorte eller et mere casual look med den figursyede af slagsen.Selvom den store, løse skovmands- eller flannelskjorte ofte vil have et meget råt og maskulint udtryk og sagtens kan bruges over et par cowboybukser i et komfortabelt hverdagslook, behøver den dog ikke kun bruges sådan. Den store afslappede skjorte kan sagtens kontrasteres med en stram nederdel eller et par fine og feminine smykker. Du kan for eksempel åbne de nederste knapper i den lange skjorte og binde den løse skjorte i livet. Derudover kan skjorten også kombineres med en fin habitjakke, hvilket vil give skjorten et helt andet udtryk og især kontrasten imellem den mere løse og afslappede stil og den finere habitjakke vil give et særdeles smart og moderigtigt udtryk. Hvis man gerne vil skabe et mere eksklusivt eller professionelt look kan man sagtens finde inspiration i BURBERRYS tern og stil. Den karakteristiske røde og beige farve i BURBERRY-ternet kan for eksempel danne udgangspunktet for et britisk-inspireret outfit, hvor en rød-og-hvid-ternet skjorte sammen med et par beige eller klassisk sorte bukser og habitjakke kan danne basen for et rigtigt smart outfit. Alternativt kan habitjakken skiftes ud med en anden klassiker fra BURBERRY: den beige trenchcoat. Den britiske stil kan desuden opnås med et andet klassisk look, nemlig skole-uniformslooket, hvor den ternede skjorte bæres under en strikket trøje eller cardigan. Naturligvis kan den ternede skjorte også sagtens bruges bare med et par bukser eller jeans. Hvis det er en løs eller større skjorte vil den bedste kombinationsmulighed være et par mere tætsiddende bukser, men er det en tætsiddende eller figursyet skjorte kan man også kombinere den med et par bukser med mere vidde, et par culottebukser eller bukser i et matchende mønster eller med en flot tekstur. De lange, løse flannelskjorter eller en lang skjorte med et mere figursyet snit kan desuden benyttes som kjole, hvis den har længden til det naturligvis. Som en kort kjole kan den ternede skjorte kombineres med et par jeggings eller leggings som en sød efterårs- eller vinterkjole.

Mærker

Hos mærket PETER HAHN, der producerer tøj til alle kvinder og situationer, men dog altid med fokus på kvalitetsmaterialer, vil der altid være meget at vælge imellem. Også i kategorien med de ternede skjorter, vil man kunne finde PETER HAHN-mærkets bud på såvel den afslappede som den mere eksklusive ternede skjorte, skjorten i et mere western-inspireret look eller den enkle skjorte til hverdag. Derudover vil kategorien for de ternede skjorter også byde på skjorter i mærker som LOOXENT, ANNA AURA og EMILIA LAY.LOOXENT vil især vil være et mærke, der skaber smarte, ungdommelige og afslappede ternede skjorter, ligesom skjorterne fra LOOXENT også ofte er længere skjorter i behagelige og varme materialer. ANNA AURA-mærket, der især har fokus på femininitet, er af samme grund et godt bud på et mærke, der producerer ternede skjorter i lysere farver og med et mindre maskulint udtryk. Det kvindelige udtryk vil desuden være tilstede i skjorternes udformning, snit og pasform, der komplimenterer kvindekroppen – og a propos at komplimentere kvindekroppen vil de ternede skjorter fra mærket EMILIA LAY være som skabt til den lidt større kvinde, der ikke går på kompromis med kvalitet eller stil, da EMILIA LAYS skjorter er lavet netop til kvinder med lidt flere former.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk