Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Stribede skjorter

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Fortryllende friske og feminine stribede skjorter fra Peter Hahn

Moderne stribede skjorter til damer: Super trendy modeller i friske farver og med smarte striber. Super komfortable i bomuld, silke og viskose. Stribede skjorter understreger en kvindes sans for mode, elegance og humor. Stribede skjorter kan være klassiske eller søde, men er altid feminine.

Stribede skjorter der pifter ethvert outfit op

Striber, åh, striber! Striber der går lodret, og striber der går vandret. Striber, der går i zig-zag mønster og striber, der er brede eller smalle. Der er skjorter med striber for enhver stilbevidst kvindes smag i den velassorterede onlinebutik. De stribede skjorter pifter ethvert outfit op med deres tofarvede kombinationer eller multicolor mønstre og gør outfittet feminint, festligt og friskt. Striber signalerer også en fin og subtil sans for humor, idet striberne udstråler alt andet end selvhøjtidelighed. På trods af dette, kan de dog sagtens, og med stor succes, bæres til højtidelige lejligheder og andre festlige begivenheder. Der kan vælges mellem forskellige elegante og smarte snit, og modellerne hedder her skjorte, skjorte 1/1 arm og 1/2 arm og skjorte 3/4 ærmer, long-skjorte, bluse med rund hals, tunika, bluse, skjorte med V-hals og skjorte med blomsterbroderi. Ligeledes har skjorterne elegante detaljer som skjult knaplukning, der giver et yderst præsentabelt look. Farverne er moderne og friske, og alt afhængig af smag, stil og øvrige garderobe, tilbyder skjorterne sig i fine ensfarvede modeller og i smarte farvekombinationer som for eksempel blå/hvid, marine/hvid, pink/hvid, ecru/antracit, aqua/multicolor og taupe/multicolor. Det er ikke kun skjorternes mønstre, der er i topklasse, således er også de mærker, som skjorterne føres i. I onlinebutikken kan man gå på eventyrlig shoppeopdagelse blandt de mange lækre dessiner og vælge mellem mærker fra Peter Hahn, designermærker samt mærker fra specialforretninger som Anna Aura, Hammerschmid, Brax Feel Good, Basler, Emilia Lay, Doris Streich, Persona by Marina Rinaldi, Louis and Mia og Zizzi.De stribede skjorter kan nemt og hurtigt vaskes i vaskemaskine, hvilket gør dem ideelle at bruge i en travl hverdag og på ferierejsen.

Stribede skjorter i de mest eksklusive materialer

Nyd den optimale følelse af luksus og høj komfort, når en stribet skjorte i eksklusive materialer som silke, bomuld eller viskose svøber sig blødt, blidt og let om overkroppen. Materialerne er lette og luftige og føles blødt og let på huden, når man bærer dem på en varm sommerdag, på ferierejsen til mere eksotiske destinationer eller under en sweater, bluse, cardigan eller fleecetrøje. Skjorterne i silke er lavet af de fineste silketråde, der kommer fra silkesommerfuglen. Silkesommerfuglen, der ikke umiddelbart gør noget stort væsen af sig med sit slægtskab med møl, spinder de fineste og mest dyrebare silketråde, når den udformer sin puppe. Her går den i naturlig symbiose med træet Hvid Morbær, når den spiser af dens blade. I sin tid var silken så eksklusiv og dyr at forarbejde, at den kun var forbeholdt den kinesiske kejser. Sidenhen er silken heldigvis blevet langt mere udbredt og forbeholdt flere. I onlinebutikken føres der for eksempel en fin og feminin skjorte i 100 % silke med et smukt kontrastrigt zigzag-print. Skjorten skiller sig ud og er smart med sin lange længde og sine smalle, regulerbare manchetter. De stribede skjorter er oplagte at bruge til festlige, sociale og kulturelle sammenhænge, hvor man ønsker at udstråle elegance, luksus og eksklusivitet. Skal mantil middag, på galleriudstilling, på museum, på restaurant eller til en reception eller fest, er den stribede skjorte et oplagt og moderigtigt valg. Bærer man en sådan skjorte sammen med et par pæne bukser, en smart nederdel eller et par slim-fit bukser eller et par jeans, er skjorten med til at skabe det festlige og friske helhedsindtryk over outfittet. Når rejsen går sydpå, og man skal på en aktiv storbyferie eller vandre i bjergene, er de stribede skjorter med halvlange ærmer eller 3/4 ærmelængde optimale at have på, når det er varmt, og man tilmed har brug for en overdel, der levner god plads til at bevæge overkroppen og armene.De stribede skjorter, der er lange i modellen, passer perfekt til et par leggins, jeans eller slim-fit bukser og giver et moderne udtryk til den stil- og kvalitetsbevidste kvindes outfit og garderobe. Der findes også smarte modeller af stribede skjorter, der har en smuk V-halsudskæring. En sådan skjorte kan kombineres med, at man bærer enten et tørklæde eller en smuk halskæde til, der på mest feminine vis fremhæver halspartiet. Ønsker man at fremhæve sin figur, kan man med fordel vælge en skjorte med et fint bindebånd i livet.

Stribede skjorter med et moderne og professionelt udtryk

De smukke stribede skjorter er oplagte at bruge til professionelle og repræsentative formål, når man skal på konference, være på kontoret, holde oplæg eller møde eller ud til kunder og i disse sammenhænge har brug for at udstråle seriøsitet og professionalisme. Bær den stribede skjorte i kombination med en elegant blazer, en habitjakke eller en kort jakke i silke, jersey, ruskind eller læder. Dertil kan lange, pæne bukser eller en smart nederdel give et fuldendt professionelt look. Her kan man for eksempel vælge en klassisk stribet skjorte med lange ærmer, der har en afrundet kant forneden. Skjorten er udført i en lækker og farvebestandig kvalitet i et vævet dessin i 100% bomuld og måler cirka 65 centimeter i længden. Et andet professionelt valg er en toptrendy skjorte i 75 % bomuld, 21 % polyamid og 4 % elasthan, der på smarteste vis er lidt kortere fortil end bagtil. Skjorten har etdiskret stribet dessin og en smart og moderne kant langs sidesømmene. Af elegante detaljer kan nævnes skjortens flatterende snit med en afrundet kant forneden, en fin skjortekrave og et elegant udseende med sin korte skjulte knaplukning med belægning og trykknap. Skjorten kan både bæres indeni nederdelen eller bukserne eller udenpå, alt efter smag, stil, humør og øvrige outfit. Pointen er her, at skjorten oser af trendy stil med begge kombinationsmuligheder. Vil man gerne skille sig ud på den feminine front, findes der også stribede skjorter, der har ekstra fine og feminine detaljer. Vælg for eksempel en smuk skjorte i komfortabelt 100 % bomuld, der har et smukt og trendy blomsterbroderi på forsiden af skjorten samt en smart brystlomme. Skjorten måler cirka 74 centimeter og er ideel hele året rundt til både hverdag og fest og på ferierejsen. Rigtig god fornøjelse med valget af den helt rigtige stribede skjorte.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk