Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Silkeskjorter

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Eksklusive og himmelsk bløde silkeskjorter fra Peter Hahn

Moderne silkeskjorter til damer: Elegante og luksuriøse i det fineste silke i løst eller figursyet snit i friske farver og med smukke print. Silkeskjorter understreger en kvindes feminine og luksuriøse stil. Silkeskjorter kan være enkle eller med mange detaljer men er altid stilfulde.

til den stilbevidste kvinde

I den velassorterede onlinebutik føres der et bredt sortiment af smukke og feminine silkeskjorter i 100 % silke. Modellerne har løst eller figursyet snit og har enten et enkelt design eller et design med feminine detaljer som bindebånd, sløjfer, kraver eller flæser i halsen eller bindebånd ved ærmerne eller ved den nederste kant. Modellerne har korte, 3/4 eller lange ærmer og er både med og uden lukning fortil. De eksklusive og klassiske silkeskjorter findes i et væld af festlige og friske farver samt smukke og smarte print. Når outfittet skal emme af eksklusiv luksus og feminin og klassisk modenhed, er silkeskjorten et oplagt valg. Vælg en eller flere fra mærket Peter Hahn eller fra designermærker og mærker fra specialforretninger som Fadenmeister Berlin, Uta Raasch, Emilia Lay, Looxent, St. Emilie, Peter Hahn, Anna Aura, Sportalm Kitzbúhel, Laurél, Laura Biagiotti Donna og Strenesse. Silkeskjorten er det oplagte valg i professionelt øjemed. Når præsentationen eller oplægget skal holdes, når mødet skal gennemføres med stil og når konferencen eller receptionen kalder på møder med mange forskellige mennesker, er silkeskjorten stilsikkert og elegant præsentabel. Bæres den med en nydelig blazer, habitjakke eller kort jakke i jersey eller ruskind samt bukser, nederdel eller kjole, er silkeskjorten dét, der pifter outfittet op med sin skinnende glans, lækre materiale og eksklusive blødhed. I onlinebutikken kan man købe et bredt udvalg af enkle og stilfulde silkeskjorter til disse professionelle formål. Vælg for eksempel en model i eksklusivt blankt satin med korte ærmer, der har en smal belægning i den runde hals. Modellen har en skjult knaplukning fortil og er derfor yderst præsentabel til en blazer eller habitjakke. Silke forkæler og køler i dén grad huden, så silkeskjorten er også oplagt at bære på varme sommerdage og på ferierejsen til de varmere himmelstrøg. Silke fylder ingenting i kufferten, og det er derfor ideelt at tage flere silkeskjorter med på rejsen eller i rygsækken. Her er især silkeskjorten med korte ærmer, der kan knappes op fortil og er i friske farver eller med sommerlige print af blomster, prikker eller tern et ideelt sommerligt bud. Vælg for eksempel en skjorte i et løst snit med en lille, rundet krave. Modellen har en gennemgående knapstolpe og søm, der er bundet i en knude foran. Silkeskjorten er også et oplagt valg til festen, middagen og restaurantbesøget, hvor den udgør en elegant og luksuriøs del af festoutfittet. Her kan den bæres til bukser eller nederdel samt høje stiletter eller pumps, der fuldender det festlige look. Her findes der silkeskjorter med elastiske linninger, der passer perfekt til nederdelen og dermed festen. Vælg for eksempel en kortærmet model med en elastisk linning i helblank silkesatin, der har en ekstra festlig og feminin detalje med en V-udskæring og en flæse foran.

Bær silkesommerfuglens klæder

De silkeskjorter, der føres i onlinebutikken, er lavet af det mest eksklusive og luksuriøse silkestof. Dette fine silkestof blev først udviklet i Kina og nogle spår, at dette skete så tidligt som 6000 f.Kr. Der er derfor tale om et materiale, der er blevet brugt og udviklet i tusindvis af år, og det har også langt hen ad vejen været forbeholdt de meget privilligerede, rige og højt socialt rangerede mennesker såsom kejseren i Kina. Heldigvis er silken blevet tilgængelig for alle, og i onlinebutikken føres der et bredt og varieret sortiment af silkeskjorter, der er superbløde, skinnende og eksklusive. Men hvor kommer silken egentlig fra? Den kommer fra silkesommerfuglen, der ved første øjekast ikke ser ud af meget. Den er lille og hvid og er i slægtskab med møl. Men man skal ikke skue silkesommerfuglen på udseendet, når man vurderer dens egentlige potentiale som producent af det fineste og mest luksuriøse silke.Den er nemlig "ophavsdyr" til produktionen af de fineste silketråde. Disse bliver til ved at silkesommerfuglen spiser blade fra træet Hvid Morbær og derefter producerer pupper af de fineste fibre, som er de berømte og eftertragtede silketråde. Når man står med en fin silkeskjorte i hænderne, er den derved et resultat af et imponerende samspil mellem menneskets evne til at forarbejde og skabe et sådant stykke beklædning og silkesommerfuglens naturlige symbiose med træet Hvid Morbær. På denne måde har silkesommerfuglen indgået i menneskets kulturhistorie, hvor mennesker verden over har haft evner til at udnytte naturens ressourcer til beklædning og som materialer til boligen såsom pudebetræk, lagener, dynebetræk og som bindebånd og gavebånd. Der findes også to andre typer af silke, der dels kommer fra Skyrækkersilke-sommerfuglen, der laver en grovere type silketråde end dens artsfæller og dels fra kaktussilke, der er en særlig tekstil vævet af fibre fra planter fra kaktus-familien i Nordafrika og Marokko. Denne type silke har også silkens skinnende karakter.

Silkeskjorter der fuldender det moderne outfit

I onlinebutikken føres et stort og eksklusivt udvalg af silkeskjorter i enkle ensfarvede modeller med smukke farver og mere sprudlende silkesjorter med friske, festlige og feminine grafiske print og print med leopard, blomster, prikker eller tern. Ønsker man en super feminin og ekstravagant silkeskjorte, kan man for eksempel vælge en silkeblød model i blank satin i farverne off white og sort. Skjorten har en afrundet kant forneden og sideslidser og har påsat en kontrastfarvet kant med applikerede perler i halsen. Desuden har skjorten en lille fin sløjfe ihalsen og to knapper i halsen på ryggen.Har man brug for en ekstra festlig silkeskjorte med et eksotisk look, kan man iføre sig en smart og trendy silkeskjorte i et friskt leopardplettet print. Der findes flere modeller med leopardmønster og en af disse har en gennemgående knaplukning og et fint bindebånd i V-halsen, som man kan vælge at binde på forskellige måder. Er man ude efter en sommerlig og romantisk model med et smukt, feminint print, føres der et stort udvalg af silkeskjorter med smukke blomsterprint. Her er det lille minikunstværk med 3/4-ærmer i kostbar satin og et romantisk blomsterprint med røde blomster på en hvid baggrund et stilsikkert hit. Modellen har en en firkantet hals og en indsats ved skul­drene. Som en fin detalje har skjorten en lille slids med knaplukning bagpå og en elastisk kant forneden. Rigtig god fornøjelse med valget af den helt rigtige silkeskjorte.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk