Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Med lange ærmer

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 6

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 6

Skjorter med lange ærmer

Den langærmede skjorte er suveræn til næsten enhver lejlighed og fås i både den klassiske hvide variant med et enkelt snit eller med mange mønstre, farver og detaljer.

Den langærmede skjorte

Den langærmede skjorte er et must i enhver garderobe, hvad enten det er den klassiske, enkle hvide skjorte, der går til alt, den store behagelige flannelskjorte med skovmandstern eller den feminine skjorte med blomster, flæser eller sløjfe. Skjorten er et næsten uundgåeligt stykke tøj i garderoben og især den enkle, hvide skjorte bør være i enhver kvindes tøjskab, da den kan bruges til næsten alt og er en vinder på de dage, hvor du ikke lige ved, hvad du skal have på. Skjorten, der kan findes i mange forskellige materialer og snit, er næsten altid karakteristisk ved knappelukningen foran og ved at være en mere eller mindre let beklædningsgenstand. I dag findes skjorten dog i mange varianter; både med eller uden krave, med flæser, sløjfebånd eller andre detaljer, ligesom skjorten også sagtens kan findes uden knappelukning. Derudover vil der være et væld af farver og mønstre at vælge imellem, når man vælger skjorte, ligesom man kan gå efter enten den store løse skjorte eller den figursyede skjorte, afhængigt af om man vil skjule eller fremhæve overkroppens former. Skjorten kan være lavet i såvel silke som jersey, polyester, viskose eller bomuld og have detaljer som blonder eller et lag-på-lag look. Kort sagt, er der ikke det udtryk skjorten ikke kan have i dag og man vil ofte finde at skjorten lige så meget imiterer en almindeligbluse, som den traditionelle skjorte. Skjorten vil dog ofte have et mere let og luftigt udtryk end en almindelig bluse, hvilket gør den god til såvel et meget casual og afslappet look som til et et florlet og utroligt feminint look. Der er derfor blot tilbage at vælge, hvilket udtryk man ønsker at ens skjorte skal have – og der er mange at vælge imellem på PETER HAHNs hjemmeside.

Blonde-, silke- eller blomsterskjorten

Skjorten vil ofte være god til at skabe et meget let og feminint udtryk med. Du kan for eksempel gå efter lyse skjorter med blomstermønstre eller skjorter med et bindebånd eller sløjfer i halsåbningen, hvis du er til dette look. Skjorten kan dog også være afslappet og være med til at give en mere casual stil. Vælger du for eksempel en jeans-skjorte eller skjorte i denimlook eller en stor løs bomuldsskjorte i skovmandstern, vil du have en skjorte, der er både komfortabel og suveræn til de dage, hvor du gerne vil have et mere casual look. Men skjorten kan også meget andet. Skjorten kan være både sjov, smart, ungdommelig, fornem, professionel og bussiness-like. Den sjove skjorte, til en aften i byen eller en middag med veninderne, er en skjorte med mere farve og spræl i. Du kan til en sådan lejlighed lede efter skjorter med et sjovt mønster eller detalje – eller bare gå efter en skjorte i en pangfarve. Du vil især kunne finde farve- og detaljerige skjorter i mærkerne UTA RAASCH eller LOOXENT, hvor store flæser, farverige og ungdommelige mønstre eller detaljer som sløjfer, bælter eller bindebånd præger de smarte skjorter. Du kan enten lade den sjove eller smarte skjorte tale for sig selv med et par almindelige sorte bukser, eller du kan give dit outfit fuld knald med en nederdel eller bukser i matchende farver.Den afslappede skjorte til hverdagsbrug eller et casual outfit, vil være en lidt løsere eller større skjorte i afdæmpede farver. Den afslappede skjorte må gerne hænge lidt og være lidt længere og større end en almindelig skjorte. Den afslappede skjorte minder på mange måder om tunikaen og skal være en skjorte, man hurtigt kan trække i, men samtidigt se smart ud med. Leder du efter noget mere klassisk, men stadig komfortabelt i skjortegenren er PETER HAHNs eget mærke et godt bud på, hvor du vil finde lyse ensfarvede skjorter, der kan bruges til mange ting, men som netop derfor også kan styles til mange situationer og looks. En klassisk, figursyet, hvid skjorte eller en løsere lyseblå silkeskjorte vil for eksempel både kunne gå på arbejdet, men også med en yndig nederdel til fest. Du kan sagtens vælge en enkel skjorte med få detaljer såsom blonder, bånd eller syninger i samme farve, hvis du gerne vil bringe lidt liv ind i dit kontor-look. Hvad enten du er til den business-lignende, den smarte, den feminine, den afslappede, den sjove eller den klassiske skjorte, vil du med sikkerhed kunne finde en skjorte i det store udvalg på PETER HAHNs hjemmeside, der passer til både din stil og dit humør. Én ting er sikker; den langærmede skjorte vil være svær at komme udenom for den moderigtige kvinde.

Mærker

På PETER HAHNs hjemmeside vil du altid finde skjorter i god kvalitet og med øje for det rigtige materiale. Der vil være mange kvalitetsskjorter både i 100% silke såvel som 100% bomuld alt afhængigt af, hvad det er for en type skjorte, du er på udkig efter. Materialet er naturligvis ikke alt. En kvalitetsskjorte skal også være syet efter et moderigtigt snit og have en god pasform, især hvis man er på udkig efter en tætsiddende, eller slim-fit, figursyet skjorte. Hvis det er den rigtige pasform, du leder efter i den langærmede skjorte, kan du lede blandt skjorter i mærkerne ANNA AURA, BRAX FEEL GOOD eller EMILIA LAY, der er kendt for at være mærker med respekt for kvinders forskellige former og størrelser, hvorfor du blandt disse mærker vil kunne finde skjorter, der ikke kun sidder pænt, men samtidigt også er behagelige at have på, ligegyldigt hvor stor du er. Førnævnte mærker som UTA RAASCH eller LOOXENT vil desuden være gode mærker at være på udkig efter, hvis du leder efter en skjorte, der gerne må være sjov eller have smarte, feminine eller søde detaljer såsom sløjfe bindebånd i kraven, blonder, flæser eller farverige mønstre. Sidst, men ikke mindst, vil skjorter i PETER HAHNs eget mærke altid være både stilsikre, elegante og enkle, hvorfor du med en skjorte fra PETER HAHN ikke kun vil få de bedste materialer, men også en skjorte i et tidløst design, der ville kunne bruges på kryds og tværs af og kombineres med resten af garderoben til at skabe præcist den stil, du leder efter.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk