Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Med korte ærmer

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Mærke
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Eksklusive og moderne skjorter med korte ærmer fra Peter Hahn

Aktuelle skjorter med korte ærmer til damer: Elegante og moderne i eksklusive materialer som bomuld eller silke. Altid brugbare. Skjorter med korte ærmer understreger en kvindes sans for elegance, mode og høj komfort.Skjorterne er udført i smart design og er super feminine.

Toptrendy skjorter med korte ærmer

I den velassorterede onlinebutik føres der et væld af smarte og topmoderne skjorter med korte ærmer til kvinder. Både længden og ærmelængden på disse skjorter varierer, og der findes både bluser, long-bluser, skjortebluser med 3/4 lange ærmer, skjorter uden ærmer, skjorter 1/2 arm, bluser med 7/8 ærmer, skjorter med halvlange ærmer, bluse-shirts, toppe og tunikaer og selvfølgelig skjorter med korte ærmer. Med det brede udvalg i forhold til skjorternes længde og ærmelængde er der rig mulighed for at finde lige netop den skjorte, man søger. Samtidig er det muligt at finde skjorter til hele året rundt, og de korte og halvlange ærmer egner sig ideelt til sommer og forår, mens de længere ærmer egner sig perfekt til vinter og efterår. Alle skjorterne er produceret af de fineste og mest eksklusive materialer som silke, viskose og bomuld, der forkæler huden og skaber en følelse af luksus og høj komfort. Man er dermed sikret en skjorte, der både er slidstærk og samtidig oser af elegance og luksus. I onlinebutikken finder man skjorter med korte ærmer fra eksklusive mærker som Peter Hahn og designermærker og mærker fra specialforretninger såsom Via Appia Due, Brax Feel Good, Zizzi, Louis and Mia, Samoon, Peter Hahn, Anna Aura, Emilia Lay, Strenesse, Uta Raasch, Efixelle, Fadenmeister Berlin, Riani, Looxent, Windsor, Betty Barclay, Just White og Basler. Der er nærmest uendelige kombinationsmuligheder med den øvrige garderobe og årstidens outfit, når man vælger en skjorte med korte ærmer. Brug den som et moderigtigt alternativ til T-shirten, toppen eller bikinitoppen, og bær den som en feminin, festlig og sofistikeret overdel i de varmere måneder i Danmark eller når rejsen går mod de varmere himmelstrøg. Her kan en skjorte med korte ærmer være dejligt luftig under strandbesøget, på en bytur eller ved et restaurantbesøg. Skal man være fysisk aktiv under ferien og for eksempel vandre eller på en længere byvandring, er en skjorte med korte ærmer helt ideel. Den er både præsentabel, let og luftig på samme tid og går perfekt i spænd med en nederdel, shorts eller piratbukser. Når de koldere månededer er over os, og/eller når rejsen går mod de koldere breddegrader, er en skjorte med længere ærmer anbefalelsesværdigt. Her kan den nemt bæres under en sweater, en hættetrøje, en fleecetrøje eller udenpå en skiundertrøje og både være egnet til fysisk eller mere stillesidende aktivitet.

Skjorter med korte ærmer til den moderne kvinde

Skjorter med forskellig længde, ærmelængde, snit, farve og print udgør en essentiel del af enhver moderigtig og stilbevidst kvindes garderobe og outfit. De fine og feminine skjorter signalerer klasse, stil og feminin elegance og kan bruges i et utal af kombinationer til den øvrige garderobe og til mange forskellige lejligheder og situationer. Har man brug for en skjorte til et professionelt formål og til repræsentative sammenhænge, er en enkel skjorte i silke, bomuld eller viskose et valg, der signalerer kvalitetsbevidsthed og klassisk stil. Bær skjorten under en blazer, en habitjakke eller en kort jakke i jersey, ruskind, viskose eller læder og kombiner den med lange bukser, en nederdel eller kjole. Om vinteren kan man have støvler på og om foråret og efteråret kan korte støvletter eller sko bæres til. Om sommeren kan arbejdsoutfittet kombineres med stiletter, pumps eller fine ballerinasko. I de varme månederne er det anbefalelsesværdigt at vælge en skjorte uden ærmer, med korte ærmer, med 1/2 arm eller med 3/4 ærmer, mens de kolde måneder lægger mere op til skjorter med 7/8 ærmer eller lange ærmer. Dermed kan temperaturen justeres efter vejrliget og komforten vil altid være optimal.

Skjorter i eksklusive materialer og smarte print

I onlinebutikken føres der skjorter i eksklusive materialer som silke, bomuld og viskose i friske farver, moderigtige snit og smarte print og mønstre. En skjorte af silke er det eksklusive, komfortable og moderne valg, og materialet føles superblødt og let mod huden. Med en silkeskjorte kan man få oplevelsen af at blive båret frem på florlette vinger med det lette og luftige stof, der smyger sig om overkroppen. Silken fra silkeskjorterne kommer fra silkesommerfuglen, der producerer silken ved at spise blade fra træet Hvid Morbær. Derefter spinder den pupper til sine larver af de fineste silketråde, der bliver brugt i vævningen af silkestoffer. Disse fine stoffer bruges både til skjorter, toppe, kjoler, nederdele, pudebetræk, tæpper, betræk til møbler og så videre. I onlinebutikken føres der et bredt udvalg af fine og feminine silkeskjorter, der kan kombineres med både nederdel, bukser og korte bukser og både bæres alene eller sammen med en kort jakke. Der kan for eksempel vælges mellem flere i hvid farve, der oser af klassisk elegance og romantik. Vælg her en ærmeløs skjorte i 100 % silke, der oser af rendyrket feminin stil. Silkeskjorten har et fint, fast bindebånd, som kan bindes kreativt ved halsen. Skjorten har desuden en fin detalje bagpå med en lille slids med knap og har en længde på cirka 62 centimeter. I samme romantiske og superfeminine boldgade finder man også en anden fin silkeskjorte i onlinebutikken. Denne er i 100 % silke, hvid og i en luksuriøs og komfortabel kvalitet. Skjorten har et bagstykke og ærmer i det fineste silkejersey mens forstykket er i crepe de chine. En smuk detalje er forstykkets fine yderlag i sart blonde med buet kant forneden.Udover skjorternes lækre og eksklusive materialer, har de også smarte print og mønstre. Skjorterne har flotte grafiske mønstre, der er udført med prikker, blomster, hanefjedsmønster eller abstrakt mønster. Ønsker man at skille sig ud og vise, at man er med på det modemæssige beat, kan man med fordel vælge en skjorte med et smart mønster og print. Vælg for eksempel en skjorte i 100 % viskose med et feminint flagermuse snit. Skjorten har en god vidde, smalle 3/4 ærmer og overskårne skuldre, og mønsteret er et friskt hanefjedsmønster i sort og hvid.En anden skjortebluse med et eksklusivt print findes i en version med 3/4-ærmer i farvestrålende jersey i 95 % viskose og 5 % elasthan. En feminin detalje er skjortens V-udskæring, der går over i et bindebånd, der bindes i en smuk sløjfe. Rigtig god fornøjelse med valget af den helt rigtige skjorte med korte ærmer.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk