Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Nederdele med læg

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Mærke
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Nederdele med læg

Nederdelen med læg er perfekt til at skabe volumen i dit outfit og din garderobe - og giver dig et rigtigt vintagelook. Vælg mellem et enkelt læg eller flere lægge for mere fylde.

Nederdel med volumen

En nederdel med lægge er bådepraktisk, når du gerne vil have frihed til at bevæge dig i nederdelen, men er også med til at skabe form og volumen, der hvor du har brug for det. Nederdelen med lægge eller plisseringer giver derfor både form og frihed.En læg i nederdelen kan enten være lavet ved at stoffet er syet tilbage over sig selv for at skabe læggen eller læggen kan være strøget ind i nederdelen. En nederdel med syede lægge (eller plisseringer) kan ofte være mere løs og flagrende, hvor en nederdel med strøgede lægge i højere grad vil være figursyet i et stof, der bliver i sin form.Du vil desuden finde tætsiddende, figursyede nederdele med kun en enkelt eller to lægge, der giver dig bevægelsesfrihed uden at ændre nederdelens form, figursyede nederdele med flere lægge der er med til at skabe volumen i nederdelen samt nederdele med mere løse, syede lægge, hvor læggene er med til at give den flagrende nederdeltekstur og volumen.De lange eller knælange læggede nederdele er blevet ekstremt populære i modebilledet igen, da de ofte bruges til at skabe et romantisk- eller feminint vintage-look. Især de mere løse nederdele med syede lægge bliver brugt til at skabe talje og volumen omkring underlivet, hvilket især er en god stil til kvinder, der gerne vil fremhæve kroppens former. Afhængigt af din kropstype, form og de dele på kroppen du helst vil fremhæve kan du dog gå efter nederdele med forskellige snit og typer af lægge i enten for at få mere bevægelsesfrihed eller for at lege med volumen og former.Den klassiske nederdel med strøgne lægge vil ofte være det bedste valg til kvinder med pære- eller æbleformet kropsfigur, da denne type nederdel ofte vil være figursyet omkring livet og hofterne og læggene først vil sidde længere nede på nederdelen. I dette tilfælde er den volumen, som læggene giver, din ven, da de vil trække opmærksomheden væk fra livet og ned mod nederdelens lægge. Kort sagt vil læggene skabe volumen i dit outfit, som du enten kan bruge til at fremhæve former eller trække opmærksomheden væk fra livet. Den læggede nederdel kommer i mange varianter, snit og mønstre og både klassiske, ikoniske, vintage-inspirerede, sjove og anderledes stilarter, hvorfor der vil være et stort udvalg at vælge imellem, hvis du er på udkig efter en nederdel med lægge.

Den læggede nederdel

De mange forskellige typer af læggede nederdele kommer i lige så mange forskellige stilarter, mønstre og snit. De forskellige læggede nederdele vil hver især kunne bruges til forskellige udtryk og lejligheder, ligesom de forskellige lægge vil gøre noget godt for forskellige kropstyper og figurer. Hvor de plisserede nederdele eller nederdele med syede lægge, der starter ved livet, vil være bedst til kvinder med en ligeformet kropstype, hvor nederdelens volumen vil være med til at skabe illusionen om flere former, vil nederdele med en enkelt strøgen læg eller flere, der starter længere nede på kjolelivet være gode til æble- eller pæreformede kropstyper, der gerne vil skjule hofter eller mave og skabe en silhuet med mere længde. Nederdele med en enkelt læg vil her få ben og underkrop til at synes længere, men stadig give kvinden mulighed for at bevæge sig, hvor nederdele med flere strøgne lægge vil skabe en volumen længere nede på kroppen, der tager fokus væk fra maven og hofterne. De fleste nederdele med lægge eller plisseringer vil sidde godt i taljen, hvor de ligeledes er med til at skabe en flot, kvindelig silhuet og vil kunne kombineres både med løse eller tætsiddende toppe i forskellige farver eller mønstre, afhængigt af om du vil fjerne fokus fra eller fremhæve brystpartiet. Gå efter et vintagelook i 40'er-, 50'er-stil med en lægget nederdel i enten mørke farver eller pastelfarver, en skjorte med korte ærmer stoppet i nederdelskanten og et silketørklæde i matchende farve og stil om håret og et par åbne damesko med en lille smule hæl. Den læggede nederdel vil helt sikkert altid være en vinder, hvis du vil skabe en vintage-look a la Grace Kelly eller Marilyn Monroe. De læggede nederdelefindes i forskellige mønstre og farver, men du vil især selæggede nederdele i tern, da de klassiske nederdele med strøgne lægge ofte giver associationer til, og er blevet brugt i, ternede skoleuniformer, hvor læggenes praktiske funktion var, at man kunne bevæge sig i nederdelene. Skoleuniforms-stilen eller det ternede universitetslook har dog siden fundet sin vej ind i modebilledet, hvor denne stil er blevet ikonisk. Hvis du vil have denne stil, skal du gå efter en ternet nederdele og kombinere den med en nystrøgen skjorte, en strikket vest eller cardigan og et par fine støvletter og du vil have et outfit, der kan bruges i mange sammenhænge og især vil være godt til kontoret. Pas dog på med ikke at vælge en alt for kort nederdel til dette outfit, da det stilfulde outfit da hurtigt kan blive vulgært. Med den læggede nederdel kan du enten skabe et afslappet look med en løs top, T-shirt eller trøje, eller du kan style den med skjorter, cardigans , blonde- eller silketoppe for at få et mere konservativt, professionelt eller romantisk look.

Mærker

I kategorien nederdele med læg vil du finde et stort udvalg af nederdele fra PETER HAHNs eget mærke, men ogsåde søde, plisserede og feminine nederdele fra mærket UTA RAASCH vil være at finde i kategorien.Fra UTA RAASCH-mærket, der designer festligt og fantasifuldt tøj og nederdele med et feminint touch, vil du blandt andet finde yndige plisserede nederdele og lyse femininenederdele med lægge, hvor udvalget fra PETER HAHN vil være mere i retningen af de klassiske ternede nederdele med lægge, omend der også vil være fokus på forskellige snit og mønstre. Du vil på PETER HAHN-siden finde nederdele, der er både yndige, anvendelige og altid af bedste kvalitet. Det er PETER HAHN-mærkets filosofi at både materiale, design og komfort skal hænge sammen. Du vil derfor med sikkerhed kunne finde ikke bare en flot og behagelig nederdel på siden, men også en nederdel med stor anvendelig og af bedste kvalitet.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk