Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Jeansnederdele

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Jeansnederdele

Jeans- eller denimnederdelen kommer i mange længder og former, er karakteristisk ved at være lavet af denim-, jeans- eller cowboystof og er ikke mindst yderst anvendelig.

Denimnederdelen

Denimnederdelen er et smart alternativ til den almindelige nederdel, da den går til det meste og der findes denimnederdele, der passer de fleste kvinder. Denimnederdelen er, som navnet antyder, karakteriseret ved at være lavet af denim-, jeans- eller cowboystof. Af samme grund er nederdelen også kendt under navnet jeansnederdel eller cowboynederdel. Denimnederdelen kan have mange forskellige udformninger, men vil ofte ligne og/eller læne sig op af forskellige typer af jeans i deres udformning med for eksempel lommer, knapper eller lynlås i livet. Denim- eller jeansnederdelene fåsdesuden i både klassisk mørt denimstof, lys denim , affarvet eller stonewashed denim samt med et stor udvalg af sten, print eller slidser af andet stof såsom læder eller ruskind. Ligesom cowboybukserne kommer i forskellige materialer, vil du også kunne finde cowboynederdele i mere robust jeans- eller denimmateriale samt i materiale med mere stretch.Denimnederdelen, der såsi stor stil i 60'erne og 70'erne, hvor de var en populær del af hippie-kulturen, blev hurtigt allemandseje og fås i dag både i den traditionelle , lange 60'er og 70'er stil, men også i ultrakorte varianter, som miniskirts, pencilskirts eller A-formede nederdele.Det smarte ved jeansnederdele er, at de nøjagtigt som et par jeans kan bruges til næsten alt, samtidigt med at de giver et mere feminint look end et par almindelige jeans ellers ville gøre. Jeansnederdelen kan styles i mange retninger, have mange forskellige udtryk og både være casual, stilfuld, sporty og romantisk. Fordi cowboy- eller jeansnederdele er så alsidige, er de helt sikkert også kommet for at blive og er et must i alle kvinders garderobe.

Cowboy- eller jeansnederdelen

Denimnederdelen fås i mange forskellige varianter, men den mest populære cowboynederdel er enten knæ-lang eller slutter lige over knæet, ligner et par cowboybukser, der er syet om til nederdel og har ofte lynlås og/eller lommer i livet. Når dette så er sagt, kan der findes mange varianter af den traditionelle denimnederdel, der er både smarte, søde og feminine. Vælger du en klassisk jeansnederdel, vil du være sikker på at have en nederdel, du kan bruge i mange år fremover, da den klassiske jeansnederdel er både multianvendelig og gang på gang dukker op i modebilledet. Den klassiske jeansnederdel, der ligner cowboybukserne, vil passe til både T-shirts, toppe, skjorter og sweatere, hvorfor den gør det nemt at klæde sig på til enhver lejlighed. Den lange denimnederdel er dog også ved at gøre et comeback. Den lange denimnederdel kan være et godt valg til et køligt efterår eller vinter, ligesom den langejeansnederdel nøjagtigt som de lange nederdele i almindelighed får dig til at se længere ud og minder en smule om de første jeansnederdele i 60'erne og 70'erne. Du kan bruge den lange nederdel med en løs blondetop eller en blomstrer skjorte for at skabe et romantisk og afslappet hippielook med den lange cowboynederdel. Cowboynederdelen giver desuden, måske endda mere end et par almindelige jeans, mulighed for at lege med en ægte cowboy eller country stil. Kombiner cowboynederdelen med en skjorte i et westerninspireret look eller snit eller en ternet skovmandsskjorte, et par cowboy støvler eller en flettet sommerhat får at skabe et hipt cowboylook med din denimnederdel.Du kan også få et sporty look med cowboynederdelen blot ved at tilføje en lys T-shirt og et par sneakers. Det sporty look er især smart, hvis du er meget på farten og har brug for et sæt tøj, du hurtigt kan tage på på vej ud af døren om morgenen.Da denim netop er utroligt in, kan du også eksperimentere med at kombinere jeansnederdelen med andre denim ting. Brug for eksempel gerne jeansnederdelen med en denimskjorte eller en cowboyjakke for et råt denim-i-denim look. For et mere råt denimlook kan jeansnederdelen også med fordel kombineres med læder; prøv for eksempel med et par læder støvler eller en smart læderjakke.Sidst, men ikke mindst, vil lyse jeansnederdele være gode til de mere afslappede hverdagsoutfits, hvor du dog sagtens kan vælge en jeansnederdel i en mere mørk denim i byen eller til festligelejligheder. Prøv for eksempel at kombinere den klassiske mørke, jeansnederdel med en silkeskjorte eller top og et par flotte åbne sko med en lille smule hæl. Den korte nederdel vil desuden være god med en lang elegant jakke, hvor de længere nederdele vil være flottest med korte jakker.Du vil med sikkerhed kunne finde en jeansnederdel på PETER HAHN-siden, der både er smart, anvendelig og passer til netop din stil og dit humør. Lad dig blive inspireret af denimnederdelene på siden til at skabe enten et råt, romantisk, sporty, country eller cowboyagtigt denimlook.

Mærker

Du vil finde flere varianter af denimnederdele på PETER HAHN-siden, hvor både de lange jeansnederdele og korte vil være repræsenteret. Blandt jeansnederdelene hos PETER HAHN vil der både være de klassiske jeansnederdele med lommer og lynlås og nederdele i et mere almindeligt nederdelesnit i det populære denimstof.De klassiske jeansnederdele vil du finde flere af i PETER HAHNs eget mærke, hvor mærker som ANNA AURA og EMILIA LAY, der har designet jeansnederdele i et mere feminint snit også vil være repræsenteret. Hos ANNA AURA-mærket vil du især finde femnin og velsiddende mode til de lidt større kvinder, hvor EMILIA LAY-mærket er kendt for at skabe tøj i klassiske og moderigtige snit, men ofte med et lille ekstra tvist af noget personligt. Alle nederdele vil være af allerhøjeste kvalitet, da det er filosofien hos PETER HAHN at kvalitet, komfort og design skal hænge sammen. Du vil derfor ikke kun få en multianvendelige denimnederdel, men også en holdbar nederdel i kvalitetsmaterialer.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk