Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Buksenederdele

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Mærke
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Buksenederdele

Buksenederdelen eller culotten med de vide ben kan nemt forveksles med en nederdel, da den smarte mellemting mellem 3/4-buksen med vide ben ligner den flagrende nederdel.

Buksenederdelen

Den løse flagrende buks, buksenederdel eller culotte har fået et enormt comeback i modebilledet og har også på samme tid et både smart og casual udtryk, da buksernesamtidigt giver associationer til et par korte herrebukser og en feminin løs nederdel. Buksenederdelen har haft sine op-og nedture i modebilledet, men vil helt sikkert altid vende tilbage, da de smarte flagrende bukser med de vidde ben er et statement, der er svært at overse. Af samme grund kan culotte-bukserne også hurtigt virke store og stjæle fokus fra resten af ens outfit, men bæres de rigtigt kan de være en supersmartforlængelse af ens garderobe.Culotten findes med både større eller mindre vidde i buksebenet - og når der tales om en decideret buksenederdel, vil det ofte være en culotte med stor benvidde. De store åbne bukseben vil nemlig føles og se ud som en nederdel på afstand. Buksenederdelen kan naturligvis fås i mange farver og mønstre, men da buksenederdelen i sig selv er et statement, vil de flagrende bukser ofte være holdt i neutrale, sorte, hvide eller grå farver og materialer, der minder om et par elegante herrebukser. Det er nemlig det, buksenederdelen kan; på én og samme tid er buksenederdelen både utroligt feminin og maskulin, den er enkel, men alligevel ekstravagant. De vidde statement-bukser kan noget, som ingen andre bukser kan, men har også nemt ved at stjæle billedet i sammensat outfit. Et tip til at bruge buksenederdelen er at gå efter en enkel top, der matcher enten buksenederdelens elegance eller afslappede udtryk. Buksenederdelen kan nemlig både styles i et afslappet og et smart, elegant udtryk, hvis bare man holder sig til det enkle farver og linjer. Herunder vil du få et par bud på, hvordan du kan bruge den smarte buksenederdel både til hverdag og fest.

Buksenederdels-looket

Hvor almindelige bukser sagtens vil kunne kombineres med både skjorter, toppe og T-shirts, kan buksenederdelen nemt komme til at se stor eller kluntet ud med den forkerte bluse til. Når dette så er sagt vil buksenederdelen i den rette kombination give et stærkt indtryk af en selvstændig og moderigtig kvinde med masser af personlig stil. Et godt tip til at bruge buksenederdelen i kombinationer, der ser godt ud, er at gå efter at matche buksenederdelens snit og udtryk. Du kan derfor enten style buksenederdelen, som du ville med en højtaljet nederdel eller gå efter at komplimentere buksenederdelens maskuline udtryk med en skjorte og habitjakke. Vil du style buksenederdelen som nederdel vil den især se flot ud i et højtaljet snit med en enkel yndig, feminin top og et par åbne sko eller støvletter med en smule hæl. Vil du gå efter at matche buksenederdelen med et mere maskulint udtryk vil den især være flot med en enkel, hvid skjorte og en stor habitjakke til. Et monokront look, hvor du holder dit buksenederdels-outfit i en enkel farve er desuden en nem måde at skabe et klassisk og stilfuldt udtryk. Synes du, at det monokroneoutfit mangler lidt liv, kan du eventuelt kombinere det med en stor eller lang jakke med mere mønster eller farve på, eller du kan lade en smart halskæde eller et par farverige stiletter få opmærksomheden i kombination med det monokrone look.Det vil være en god idé at holde sig inden for en enkel farvenuance og for eksempel kombinere et par culottes i grå eller sort med enkle hvide, grå eller sorte tøjstykker. Hvis din buksenederdel eller dine culottes allerede har en smule farve, vil det ligeledes være en god idé at holde sig indenfor denne farvepalet, dvs. blå culottes med toppe i blå nuancer, røde culottes med toppe i røde nuancer, lyse culottes med lyse farvetoner og mørke culottes med mørke farvetoner. Holder du dig til toppe i samme nuancer kan et monokromt buksenederdelssæt dog også være rigtigt flot. Har du for eksempel en vid T-shirt i samme farvenuancer som de vide culotte-bukser, vil denne kombination være rigtig smart og se super flot ud. Sidst, men ikke mindst, vil især korte toppe og skjorter, der er foldet ned i et par højtaljede culottes være en god måde at skabe et nemt outfit med culotten eller buksenederdelen, der også sætter fokus på en smal talje og komplimenterer en kvindelig figur.

Mærker

Når du er på udkig efter et par smarte culottes eller en fin buksenederdel, kan det være en god idé at have får øje, hvordan du gerne vil bruge bukserne eller hvordan de skal passe ind i resten af din garderobe. Har du en tendens til at gå meget i sort, hvidt eller gråt tøj, vil et par sorte eller grå culottes for eksempel være nemme at kombinere med resten af din garderobe. Bruger du mange farver i din garderobe, eller har du meget tøj i en eller to bestemte farver, vil det derimod være smart med en buksenederdel i samme nuancer. Har du en tendens til at gå mere maskulint eller konservativt klædt, kan et par elegante culottesbukser i et maskulint snit kombineret med en skjorte og en habitjakke være vejen frem for dig, men har du i stedet mange flagrende kjoler og korte blonde toppe, vil buksenederdelen kunne styles som en nederdel med resten af din garderobe. I udvalget af buksenederdele og culottesbukser på PETER HAHN-siden vil du både kunne finde bukser med megen vidde og mere flagrende bukseben, eller bukser med store bukseben, der har et mere stramt udtryk, ligesom du ville kunne finde de klassiske sorte og grå culottesbukser, men sandeligt også de mere sommerlige i blomstrede mønstre. Vælg det par culottesbukser eller den buksenederdel, der passer bedst til dig, din stil og din garderobe blandt mærkerne EMILIA LAY, PETER HAHN og GREEN COTTON.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk