Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Nederdele

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Nederdele – feminine og elegante

En nederdel giver ethvert outfit et feminint touch. Kvinder kan bruge en nederdel til at understrege sit feminine og personlige look. Denimnederdel, skindnederdel eller uldnederdel: Hvilke typer nederdel findes der egentlig, og hvilken længde passer best til hvilken figur? Da nederdele er et must i damemoden, er der et stort udvalg – og der er en passende model til alle.

Indholdsfortegnelse

Hvilke typer nederdel findes der?

Søde nederdele eller klassiske nederdele: Der findes flere forskellige typer nederdel i forskellige snit og materialer. Du kan vælge mellem forskellige nederdele afhængig af anledningen og din figur.

Nederdel i A-snit
Denne nederdel har facon som bogstavet A. Den får mere og mere vidde nedefter, men ikke svingende og flagrende. Det feminine snit fremhæver taljen. Nederdele i det populære A-snit er velegnet til kvinder med lidt mere hoftevidde.

Pencil-nederdel
Denne nederdel er i et smalt, kropsnært snit. Den kan understrege din figur på bedste vis. Pencil-nederdele er perfekte til business-looket. Kombineret med en løs skjorte, der stikkes ned i nederdelens linning, får du en flot timeglasfacon.

Nederdel med læg
Lange nederdele i fast stof med læg giver en optisk smallere talje. Plissénederdele, også kaldetplisserede nederdele, har en masse læg og er perfekte til at skabe optisk længde. Andre varianter er nederdele med ét læg eller med få wienerlæg.

Buksenederdel
Buksenederdelen var oprindeligt en trend fra 90'erne. Den forener buksesnit med en nederdel. Det får den ved at have stor vidde i benene. Men samtidig er den lige så komfortabel som et par bukser. Elegante eller sporty buksenederdele kan kombineres med en strikbluse med rullekrave om vinteren.

Rundskåret nederdel
Disse luftige nederdele har høj linning og stor vidde forneden. I dette snit er disse nederdele også let camouflerende om maven. Hellang og farvestrålende eller kort og ensfarvet: Rundskårne nederdele fås i forskellige længder og farver. Flatterende til enhver figur.

Bekvem nederdel
Denne nederdel har som oftest elastisk linning helt uden lynlås eller knapper. Den er derfor dejlig komfortabel. Og så er den nem at tage af og på. Det er praktisk, når det skal gå stærkt i hverdagen.

Hvilken længde nederdel er flatterende til forskellige figurer?

Tylskørt eller skindnederdel: Længden på nederdelen spiller også en stor rolle. Med den rigtige længde nederdel får du et flot outfit, mens en upassende længde er mindre flatterende.

Miniskørter og korte nederdele
Om sommeren er et miniskørt helt perfekt til fritiden. Det viser dine flotte solbrune ben frem. En knælang nederdel kan også bruges til et business-outfit. Her bør du vælge diskrete farver og udsøgte materialer. Hvis du også gerne vil gå i kort nederdel om vinteren, skal du vælge en denimnederdel eller en nederdel i uld kombineret med strømpebukser.

Midiskørt
Nederdele, der går ned til læggen eller lige over knæet, kaldes midiskørt. De er velegnede til enhver lejlighed, hvor miniskørtet er for vovet. Midiskørtet fremhæver din feminine side på stilfuld vis. Elegante nederdele i midi-længde er flotte til kombinationer med skjorter eller silketoppe.

Maxinederdele
De hellange nederdele er ideelle, hvis du gerne vil have dækket benene helt, men samtidig vil have en dejlig komfortabel nederdel på. Maxinederdele kan bruges til næsten enhver lejlighed. Maxinederdele er velegnede til ældre damer.

Hvilken type nederdel er flot til runde former?

Damer med et par ekstra kilo på sidebenene bør vælge nederdel i den rette størrelse og det rette snit. Nederdele i A-snit er flotte til kvinder med runde former. Det videre snit forneden får taljen til at syne smallere. Den optiske effekt påvirkes også af bælter. Flotte nederdele i størrelse XL og lange nederdele i størrelse XXL giver en flot silhuet kombineret med en kropsnær top eller bluse.

Hvilken nederdel er camouflerende om maven?

Hvis en lille mave skal camoufleres, er den bekvemme nederdel med elastisk linning også en mulighed ud over en nederdel i A-snit. Nederdele med elastisk linning er dejlig komfortabel, også til en lidt større mave. Flatterende nederdele er flotte kombineret med skjorter med løst fald.

Hvilken længde nederdel er passende til forskellige anledninger?

I fritiden er korte denimskørter dejlig anvendelige. De er flotte til sporty looks eller med en flot skjorte. På varme dage kan du vælge korte nederdele i hør eller bomuld. Hvis du vil camouflere dine ben, kan du også bruge en lang nederdel om sommeren, men du skal vælge lette materialer.

På kontoret eller ved officielle anledninger bør nederdelen ikke være for kort. Her er en knælang nederdel eller en nederdel, der går ned midt på læggen, i farven sort et godt valg. Kombineret med en blazer eller en eksklusiv skjorte får du et elegant business-outfit.

Hvilken nederdel passer til støvler?

Uldnederdel er flot til forede, varme støvler. Dem kan du få i mange farver og med mange mønstre. Hvis du elsker at gå i overknee-støvler, kan du også kombinere dem med en kort nederdel i uld. Sommerstøvler i lyse farver passer flot til denimnederdel eller let stofnederdel.

Hvilken nederdel er smart om vinteren?

Er din garderobe fuld af læglange eller korte nederdele, og vil du også gerne gå i nederdel om vinteren? Kombineret med strømpebukser, der holder benene varme, kan læglange og korte nederdele også bruges i den kolde årstid. Striknederdel og uldnederdel er praktiske om vinteren. Blød uld er dejlig bekvem. Et alternativ er skindnederdelen, der er flot med varme boots.

Nederdel: Hvilken overdel passer til?

Hvis du gerne vil fremhæve din feminine figur med en nederdel i A-snit, skal du kombinere den med en kropsnær bluse. Vil du gerne camouflere en lidt større hoftevidde? Så er en løs skjorte det rette valg. Løse overdele er elegante kombineret med et smalt pencil-skørt, kropsnære overdele er derimod feminine og flotte.

Om sommeren kan du bruge et miniskørt med luftige toppe til et afslappet look. Som et trendy twist kan du kombinere en nederdel med læg med en kropsnær skjorte. Til buksenederdel anbefales smalle overdele for at skabe en flot silhuet. Om vintereren kan en varm strikbluse eller en rullekrave godt kombineres med en rundskåret nederdel til et feminint look. Her er diskrete farver ikke et must – det må også godt være farverigt om vinteren, eksempelvis en mørkegrøn fløjlsnederdel og en mønstret skjorte.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk