Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Strikkjoler

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Strikkjoler

Alle kvinde med hang til kjoler, vil trygt kunne gå efteråret og vinteren i møde med en strikkjole med enten lange eller korte ærmer i farver og snit til enhver lejlighed.

Strikkjolen

Når den kolde efterårsvind bider, men du stadig gerne vil tage dig ud fra din bedste side, er strikkjolen et sikkert hit. I den lune, dejlige strikkjole vil du kunne gå vinteren i møde med stil, for strikkjolerne er, som navnet også antyder, kendetegnet ved at være lavet i dejlig, blød strik. Strikkjolen er den perfekte efterårs- og vinterkjole, men vil også kunne findes i varianter, der kan bruges hele året, da den findes i mange forskellige typer af strik. Strikkjolerne findes både i blød kashmir og varm uld, hvorfor kjolen både kan bruges for dens bløde materiale såvel som dens varme strik. Du vil finde strikkjoler både som ærmeløse kjoler og strikkjoler med korte ærmer, 3/4-ærmer eller lange ærmer til enhver temperatur, ligesom du vil kunne finde strikkjoler med rullekrave til de virkeligt kolde vinteraftener. Strikkjolen er perfekt til kvinden, der ofte går i kjoler og gerne vil fortsætte med dette ind i efterårs- og vintermånederne, men kjolen er også ideel til den, der gerne vil bære kjole uden at blive kold til efteråret og vinterens fester, middage og julefrokoster.Du vil ofte finde strikkjolen i et enkelt snit, uden for mange detaljer og i mørke neutrale jordfarver, der passer sig godt til efterårsmoden. Dette betyder dog blot, at du har desto større muligheder for at style din kjole med jakker, tørklæder, smykker og cardigans og derved give kjolen et nyt udtryk, afhængigt af hvilken lejlighed du bruger den til. Strikkjolen er nem at style og det enkle snit gør, at den vil se godt ud på de fleste. Herunder vil du dog alligevel få et par tips til, hvordan du kan bruge strikkjolen til at skabe forskellige udtryk.

Strikkjolen til enhver stil

Strikkjolen er ideel til vinter, hvor du har brug for lune og bløde materialer at stå imod den bidende kulde med, og er nem at style til både hverdag og fest. For det første behøver du ikke så meget andet end en pæn strikkjole og et par smarte støvler eller sko for allerede at have et varmt og behageligt efterårsoutfit. Hvis du vil give outfittet en smule variation, kan du dog også bruge den enkle strikkjole med leggings eller strømpebukser i forskellige farver eller mønstre, hvilket vil give en god kontrast til kjolen og lidt mere spil i dit outfit. Kjolen vil desuden være god til et par skinny jeans eller jeggings, ligesom store halstørklæder og smykker går godt med strikkjolen og er en god måde at lege med kontraster eller gøre kjolen mere feminin, rå, sød, afslappet eller sjov.Strikkjolen vil ofte være en del af et mere afslappet outfit, men med en lang tætsiddende strikkjole og et par stiletter vil du sagtens kunne bruge kjolen både i byen og til fest, da du vil få en lang og elegant silhuet. Er du ikke meget for de tætsiddende kjoler, kan du også bruge et flot bælte i taljen på en mere løs strikkjolefor at få lidt mere figur i kjolen.Hvis du vil skabe et mere proffesionelt udtryk med strikkjolen, kan du prøve at bruge den udenover en skjorte, hvor du lader skjortens krave stikke op i halsåbningen. Dette vil både se smart ud og samtidigt give dig et ekstra lag tøj mod kulden. Generelt er strikkjolen også god til at lave et lag-på-lag outfit og vælger du en ærmeløs strikkjole eller en strikkjole med dyb halsudskæring, kan du sagtens eksperimentere med både skjorter, tynde bluser eller blondetoppe under kjolen. Udover at være et værn mod kulden, kan strikkjolen dog også være en sød strand- eller sommerkjole. En strikkjole i tynd, blød strik er perfekt til at tage over badetøjet, når du skal en tur til stranden. Kombiner strikkjolen med en solhat og et par espadrillos for at få et smart sommeroutfit.Alt i alt er strikkjolen et must i garderoben, hvad enten det er den tynde slags til sommerens strandudflugter, den løse strikkjole til et nemt hverdagsoutfit i efteråret, den lange elegante strikkjole til julefrokosten eller en strikkjole til et smart lag-på-lag look.

Mærker

Strikkjolen, der både kan være et varmt vinteroutfit og en sød sommerkjole, fås i mange forskellige mærker. Vælg blandt andet mellem mærkerne PETER HAHN, INCLUDE, FADENMEISTER BERLIN eller UTA RAASCH, når du vælger strikkjole, afhængigt af årstid og situation. PETER HAHN laver mange strikkjoler, der både er rigtigt søde til sommeren, eller smarte i kombination med en top eller skjorte til et lag-på-lag look om vinteren, men du vil også finde lækre langærmede cashmere kjoler og højhalsede uldkjoler fra PETER HAHN-mærket, der designer kjoler til enhver årstid. Fra INCLUDE vil du finde løse langærmede strikkjoler i et enkelt snit af 100% kashmir og højeste kvalitet. Kjolerne fra INCLUDE er enkle og elegante, hvorfor de kan bruges både til hverdag og fest, ligesom det enkle snit, gør kjolerne nemme at style. FADENMEISTER BERLIN-mærket designer især elegante strikkjoler, du med sikkerhed vil kunne bruge til både julefrokoster og nytårsfesten. Strikkjolerne fra FADENMEISTER BERLIN er lavet i en tynd strik, hvorfor du sagtens kan bruge kjolerne med en tykkere varm strikcardigan udenover for at skabe et mere casual look, hvis du også vil bruge de smukke kjoler til hverdag. Sidst, men ikke mindst, er der strikkjolerne fra UTA RAASCH, der i høj grad egner sig som sommer-strikkjoler. De søde - og ofte kortærmede – strikkjoler fra UTA RAASCH har ofte mere lyse farver og mønstre, der passer rigtigt godt til sommer-strikkjolen.Find en kjole, der passer til både sæson og humør blandt de mange strikkjoler på PETER HAHN-siden og eksperimenter gerne med at bruge den komfortable og multianvendelige kjole med resten af din garderobe.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk