Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Jerseykjoler

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Jerseykjoler

Jerseykjoler er kjoler i det behagelige jersey-stof, der sidder godt på kroppen og kommer i både kropsnære og løse kjoler i mange forskellige snit, farver og former.

Jerseykjolen

Jerseykjolen har fået navn efter jersey-materialet eller stoffet, der er anvendt i produktionen af kjolen. Jersey-materialet, der også er blevet brugt til den kendte jersey-sweater er kendt for at være et let og komfortabelt materiale, der både blev brugt til sporstøj såvel som afslapningstøj. Jerseystoffet er traditionelt set strikket i uld, men findes i dag også i uld, bomuld og syntetiske fibre. Stoffet, der både sidder godt på kroppen, er behageligt at have på og i dag er lavet i forskelligt materiale er ideelt til at designe alt fra den kropsnære, men behagelige kjole til den løse strandkjole. Jerseykjolen har derfor også fået sin egen kategori på PETER HAHN-siden, hvor du vil kunne finde et stort udvalg af jerseykjoler i forskelligtstil, snit, form, farver og jersey-materiale til enhver lejlighed.Du vil finde både kropsnære jerseykjoler i forskellige snit og farver, hvor stoffet især kommer til sin ret, da det både vil sidde godt, føles behageligt og fremhæve enhver kvindes former, men også jerseykjoler, der sidder mere løst og vil klæde kvinder med æble- eller pæreformet figur. Derudover vil du især indenfor jersey-kjole kategorien kunne finde kjoler med forskellige detaljer, draperinger, bælter, flæser og figurskabende snit, der hverisær er med til at fremhæve eller skjule forskellige steder på kroppen og hjælpe med at skabe en flot og kvindelig figur. Jerseykjolen er derfor din ven i nøden, når du har en dårlig tøjdag, da den kan være både casual og festlig, men også vil være en hjælp til at skjule problemområder og fremhæve de bedste kvaliteter ved forskellige kvinders kropsfigurer. Find den jerseykjole, du har lyst til at bruge hver dag, eller find den du gerne vil imponere med til festen blandt det store og varierede udvalg af kjoler i behagelig jersey.

Jerseykjolen til enhver figur

Det bløde jerseystof, der smyger sig ind til kroppen, vil få enhver kvinde til at føle sig let og elegant. Læg dertil det store udvalg af snit og detaljer på den alsidige kjole, der vil få enhver kropsform og figur til at fremstå fra sin bedste side og du vil være sikker på at finde jerseykjole, du kan forelske dig i. Tilkvinder hvor maven, bagdelen eller brede hofter er et problem, kan jerseykjolen tilbyde en række løsninger. En kjole, der sidder tæt på overkroppen og løsere langs underkroppen vil skjule både mave og bagdel og derfor altid være et godt valg til kvinder med en æble- eller pæreformet figur. Derudover findes der et væld af kjoler med bælter eller draperinger i taljen, der også vil være gode til at skjule en lille topmave og på samme tid være en flot detalje på kjolen, der både giver tekstur og spil i kjolen. De draperede kjoler er smarte til såvel hverdag som fest, da de har den lille detalje, der gør kjolen ekstra elegant. Har du brede skuldre vil stropkjoler eller ærmeløse kjoler ofte få skuldrene til at se endnu mere markerede ud, men her er de mange jerseykjoler med ærmer en god måde at skjule skuldrene på, ligesom de mange detaljerede jerseykjoler med enten bælter, draperinger eller en anden smart detalje vil være med til at draget blikket væk fra skuldrene til en flot talje. Hvis du har smalle hofter og har svært ved at skabe et look, der giver dig kvindelige former, kan du med fordel vælge en løs jerseykjole og kombinere den med et bælte i taljen, eller du kan gå efter slå-om kjoler eller kjoler, der allerede kommer med et bælte i taljen. Jerseykjolen kommer desuden i mange forskellige mønstre eller snit, der giver illusionen af en mere kvindelig figur. Eksperimenter med de forskellige snit og detaljer for at finde en kjole, der passer dig. Udover at være syet til mange forskellige former og figurer, er jerseykjolen også anvendelig om sommeren såvel som om vinteren. Du vil finde både lange, korte, ærmeløse og langærmede kjoler i jerseykjole-kategorien. Gå efter de lyse og farverige kjoler, hvis du leder efter en jersey-kjole til sommer eller de mørkere farver i tykkere jersey, hvis du er på udkig efter en behagelig kjole til vinteren. Jerseykjolerne kan sagtens kombineres med sandaler og sommerhat såvel som med et par støvler og en varm trøje. Jerseykjolen er din mulighed for at lege med snit, mønstre, former og tekstur på kjolen, men vil du gerne have en multianvendelig kjole, kan du naturligvis også vælge en kjole uden for mange detaljer, som du efterfølgende kan style med smykker, halstørklæder og cardigans fra dag til dag, afhængigt af hvad dit humør er til. Alle kjoler i jerseykjole kategorien er fælles om de bløde, behagelige og lette materialer, der kan gives mange forskellige udtryk, men kommer af samme grund også i mange forskellige mærker, hvorfor du med fordel kan orientere dig i de forskellige jerseykjole-producenter, hvis du leder efter jerseykjoler i en bestemt stil, farve, mønster eller snit.

Mærker

Du vil finde jerseykjoler i et stort udvalg af mærker, da mange populære mærker også er producenter af den smarte jerseykjole. Hvis du går efter PETER HAHN-mærket, vil du finde kjoler i klassiske elegante snit, der vil klæde de fleste kvinder, men du kan også gå på jagt efter jerseykjolen blandt mærkerne LOOXENT, UTA RAASCH, EMILIA LAY og GREEN COTTON.LOOXENTs jerseykjoler har ofte et mere sporty og ungdommeligt udtryk og du vil heriblandt kunne finde kropsnære jerseykjoler i mange forskellige farver og mønstre.Hos mærket UTA RAASCH vil du især finde jerseykjoler, der hylder de kvindelige former med flotte, feminine draperinger, snit og detaljer. Mærket EMILIA LAY vil være godt at gå efter, hvis du har mange former, da jerseykjolerne fra EMILIA LAY er designet til store kvinder og med forskellige snit og detaljer er gode til at fremhæve bryst og taljer hos større kvinder og give dem en flot figur. I mærket GREEN COTTON, vil du finde netop jerseykjoler i miljøvenlig økologisk bomuld, hvorfor der ofte vil være fokus på materialet og være færre detaljer på de behagelige kjoler fra GREEN COTTON-mærket. Gå på jagt efter jerseykjoler i de mange mærker på PETER HAHN-siden og find en jerseykjole, der passer til din stil, figur og dit behov.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk