Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Kjoler

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 10

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 10

Stilfulde damekjoler til sofistikerede kvinder

Stilfulde damekjoler til selvbevidste og sofistikerede kvinder – luksuriøst, moderne og egnet til enhver lejlighed.

Indhold:

Kjoler – fra A som i A-linje til Z som i zipper-detalje

De er ligeså alsidige som deres ejere: Feminin, klassisk, legesyg eller ekstravagant – kjoler står for kvindelighed og understreger den enkelte kvindes individuelle personlighed. Kjoler i høj kvalitet er feminine og giver en god figur. Hvem ønsker sig ikke dette? Tag den på og vær perfekt påklædt.

Forvandlingskunstneren i klædeskabet

Kjolen er en ægte allrounder. Intet andet stykke tøj fås i så mange forskellige modeller og designs – passende til enhver lejlighed. Det er dog ikke alt: Også en helt enkel kjole kan i kombination med forskellige sko, smykker eller accessories få helt forskellige looks. Enten glamourøst til et aftenarrangement, enkelt på kontoret eller en gang imellem også sporty til en gåtur i parken.

Alle kvinder kender situationen: Man åbner klædeskabet og finder ikke noget passende, selvom det er propfyldt. Hvornår vil kvinder bruge hvilken kjole? Hvordan ser en kvinde fantastisk ud uden de store anstrengelser? Som regel inddeles kjoler for en bedre orientering blandt andet i følgende kategorier:

 • aftenkjoler
 • jerseykjoler
 • strandkjoler
 • strikkjoler

Alle disse kjoler er omhyggeligt fremstillet i eksklusive materialer, som har gennemgået en streng kvalitetskontrol. Smarte detaljer som flotte lommer med lynlås, broderi eller glimmer-applikationer afrunder det stilfulde, kreative helhedsindtryk. Kendte mærker lover et moderne design med aktuelle trends, fascinerende mønstre og flotte faconer til enhver figur.

Hvad skal man være opmærksom på ved købet af en kjole?

Når du bestiller kjoler online, kan du prøve dem derhjemme i fred og ro. De følgende tips sørger for, at bestillingen lykkes i første forsøg:

 • Vær opmærksom på mål og sammenlign med producentens oplysninger: Når man kender sine kropsmål, rammer man ikke så tit ved siden af.
 • Kontrollér materialeoplysningerne: Bomuld? Silke? Kashmir? Ved hvert produkt er de anvendte materialer oplyst i procenter.
 • Tjek plejeanvisningerne: Luksuriøst stof kræver ofte særlig pleje. Ikke alle kjoler er egnet til vaskemaskinen, og de skal eventuelt renses kemisk.

Hvis de angivne produktoplysninger passer til dine personlige vaner og behov, vil du snart få stor glæde af dit nye tøj. Du kan i hvert fald stole på kvaliteten og forarbejdningen.

Hvilken kjole til hvilken anledning?

Stil er blandt andet kendetegnet ved, at man altid er klædt på til anledningen. Ved det uendelige udvalg er det en stor fornøjelse at opdage og udvælge de personlige kjolefavoritter til forskellige anledninger. Her præsenteres kjoler, som er fremstillet af eksklusive materialer og forarbejdet med høj kvalitet. De er opstået ud fra begejstring for kvinden og skal understrege den enkeltes personlighed.

Aftenkjolen – glamour til særlige timer

Den perfekte aftenkjole gør enhver kvinde til en prinsesse. Raffinerede designs, de fineste materialer og smukke detaljer som blonder og glimmer passer perfekt til særlige lejligheder – og understreger ejerens enestående skønhed.

Den "lille sorte" er langt fra altid sort. Kjoler til koncerter, fester og havefester fås i mange farver, mønstre og i en længde, som klæder din figur . En mønstret silkekjole til sommerfesten, en etuikjole af fin ren uld til julefrokosten, en blondekjole til festen med den bedste veninde, et er fælles for alle kjoler: De er elegante, festlige og af den allerhøjeste kvalitet. Hertil hører også, at de sidder som skræddersyet – for den bedste komfort. For kun når en kjole ikke strammer eller gnaver, kan dens ejer nyde aftenen helt og fuldkommen.

Jerseykjolen – blød og lækker

Jerseykjolen er blevet en af de mest populære basisstykker i klædeskabet. Dens bløde og lækre stof kan styles, som man ønsker, og klæder faktisk enhver figur. Materialer som bomuld, silke og viskose er lækre, robuste og lette at pleje.

Moderne detaljer som for eksempel flæser, pyntesøm og volants giver jerseykjolen et aktuelt look. Også vores designs kan opfylde alle ønsker: Hvad med en kjole i klassisk A-facon? Denne facon har siden 60‹erne været en populær klassiker. Eller svarer den moderne egg-shape-facon bedre til den sofistikerede kvindes krav?

Alle disse modeller kan altid kombineres på nye måder – om vinteren ser kjolerne også flotte ud med tætte strømbukser. Og med de rigtige smykker som blikfang bliver en jerseykjole hurtigt til en cocktailkjole.

Blandt alle de forskellige ærmelængder, flæseformer og udskæringer finder alle kvinder deres nye yndlingskjole til enhver lejlighed.

Strandkjolen – for en luftig fornemmelse

Perfekt til ferien: Strandkjoler er lette og luftige. De har sommerfarver og sørger for mere stil på stranden, ved poolen eller derhjemme i fritiden. For sommerkjoler gør også en god figur alene og kan i mange tilfælde også bruges som fritidskjole: For eksempel maxi-kjolen eller den ukomplicerede skjortekjole.

Kjolerne til strand eller fritid tørrer hurtigt, fordi de ofte er fremstillet i blødt syntetisk stof, som er kendt for en hurtig tørretid. Sommerlige, blomstrede og orientalsk eksotiske mønstre og print spreder straks feriestemning.

Pyntebånd, rynker, slidser i siden og andre smukke detaljer gør kjolerne til ægte blikfang.

Strikkjolen – bekvem og varm

Strikkjolen er den elegante løsning om vinteren. Kombineret til skønne cardigans, tætte strømpebukser og støvler er de også ved lave temperaturer et flot outfit til hverdagen. Med pumps og fine strømpebukser er kjoler den perfekte ledsager på kontoret eller til særlige lejligheder.

Kjolerne af det fineste, blødeste uld overbeviser med enkelthed og elegance. Klare linjer, diskrete mønstre samt forskellige ærmelængder og faconer er perfekt tilpasset til hinanden. Og det bedste: Strikkjolens komfort er en sand drøm.

Hvem laver de flotteste kjoler?

Damemode med stil til sofistikerede kvinder: Kendte kvalitetsmærker som Basler, Bogner, Gerry Weber, Lacoste, Paul Green og mange andre giver en enestående alsidighed i trendy kollektioner – uden at undvære klassikere i høj kvalitet. En fremragende forarbejdet kjole går bare aldrig af mode og klæder alle kvinder.

Fine materialer som kashmir, silke og blødt ren uld lover den bedste komfort og skænker luksus hver eneste dag. Det står de elegante designermærker også for, og deres anvendelige kunstværker sætter nye målestokke i modeverdenen. Hertil hører blandt andet:

 • Fadenmeister Berlin
 • Looxent
 • ​Fluffy Ears
 • ​og mange andre

Kjolerne fra de små, men flotte kollektioner forvandler attraktive trends til anvendelig mode, som pålideligt ledsager kvinderne gennem deres hverdag. Materialerne og garnerne udvælges omhyggelige. Nogle af designermærkerne får hver kjole, som følger den traditionelle skrædderkunsts krav, fremstillet i manufakturer, til dels som værdifuldt håndarbejde. Alt efter model kan produktionstiden vare nogle dage.

Kvaliteten på disse kjoler ser og mærker man straks. De eksklusive og kreative designs og begejstringen for særlige materialer gør enhver kjole til et enestående stykke tøj, som smigrer ejeren i ethvert øjeblik – til kvinder, som har deres egen stil og elsker kjoler, som understreger deres optræden på en stilfuld måde.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk